0 oy
569 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaslar nolur akliniza yanlis seyler gelmesin amacim ovunmek vs degil

Yan komsumun durumu yok 3 cocugu var esi asgari ucret aliyor bi ogluda manyak gibi  serseri kavgaci kufurbaz kapida karsilasiriz annesine benim yanimda kufreder hic utanmaz hemde ne kufruler esim pazae alisverisi yapinca yada bakliyat ben bolup geceden kapisina koyuyorum ben oldugumu anlamasin diye hem kadincagiz elden verince mahcup oluyor hem oglu kanyak satasir falan 
Ama sabah adam evden cikiyor bence ilk o goruyor adam mahcup olup uzulmesin istuyorum gunduzde koysam yakalanirim diye korkuyorum sizce adamin gruruna dokunurmu gorunce ?yanlis mi yapiyorum eldenmi vermeyliyim

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah razı olsun canım kapıya koyduğunda alıyorlarsa sorun yok devam et 
tarafından
Yani aliyor bikrz geldi sordu yok ben degilim dedim
tarafından
Hepimizden allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
(95 puan) tarafından
Elden verince dhaa çok gurur yapar bence ama zaten daha önce bir kaç defa elden verdiysen senin verdiğini tahmin ediyordur az cok
tarafından
Geldi sordu yok dedim gece   1 2 gibi koyuyorum hemen hizli hizli hic yakalanmadim cok şükür
tarafından
Ya elfen verince tabi gruruna dokunuyor
(95 puan) tarafından
İyi o zmn Allah kabul etsin canim benim
tarafından
Amin hepimizin iyiliklerini
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Bu şekilde yapman daha doğru bence de. Adamın illa gururuna dokunuyordur her erkek bir mi bilemem de ihtiyaçları varmış ama. Allah razı olsun 
tarafından
Sendende canimsin valla elimden bu geliyor bi gun cok zengin olursam cevremdeki tum fakrlere yardim edicem kucuklukten beri hayalim
tarafından
Yardimlasinca hersey cok kolay oluyor ☺
(4,892 puan) tarafından
Evet ahh tüm.zenginler fakirlere hakkıyla zekatını verselerdi kimse bu kadar sıkıntı çekmeyecekti :/
tarafından
Aynen oyle zengim cok zengin fakir com fakir arasi hic yok
0 oy
tarafından
Gizli verilen sadaka daha hayırlıdir cnm
tarafından
Oylede adam ya kizarsa niye aliyorsun diye erken gidiyot ise ilk kapiyi o acıyorsa
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Güzel bişey bence böyle devam et :)
0 oy
tarafından
Kiz Allahn senden razi olsun da keske senin gibi herkes iyiligini anlatsa misal  bana ornek  oldun

Ya adam  mi acaba  kariisina kufur edio ki bu serseri cocuk oyle kadina kufur  edio?
tarafından
Babasi cok beyefendi bu cocuk bence madde kullaniyor annesi babasi cok iyi gariban o cocuk bi degisik
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Sağ elin verdiğini sol el bilmemesi lazım denir ya. Gizli vermen daha makbul. Allah kabul etsin canim
0 oy
(460 puan) tarafından
Hep aynı saatlerde koyuyorsanız birinden birinde bakar delikten görür. Bence iyi yapıyorsunuz. İhtiyacı varsa görüp de hiçbir şey yapmadan olmaz. 
tarafından
Keske hepimizin elinden daha fazlasi gelse
0 oy
(945 puan) tarafından

Sağ elin verdiğini sol el duymamali bence böyle devam et canım . Ne güzel keşke herkes böyle düşünse millet reklam peşinde çekip de atıyor sosyal medyada yazık millete .tebrik ederim seni gönülden <3

tarafından
Resekkr ederim canim benim
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Allah senden razı olsun canım alıyorsa devam et 
tarafından
Senden de canim
0 oy
tarafından
Gizli ver canım hem onlar üzülmesin hem için rahat olsun sevabin daha çok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 223 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyrazaleyna (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
10 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysus35 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,336 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,276 soru

24,042,320 cevap

329,176 kullanıcı

...