0 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (926 puan) tarafından
Gorumcem bipolar hastasi raporu var ilaç da kullanıyor sürekli şuan 4aylik bi bebeği var hamileyken ilaclari bırakmak zorunda kaldı çok kotu günler yaşandı kriz dönemleri vs.esi boşanmaya karar vermiş dun geldiler gece gec saatlere kadar konuşuldu edildi kararından vazgecmiyo avukat bile hazırlamış ve gorumcem ve esi kuzenlr hala dayı çocukları..çocuğu da alicakmis esi.gorumcemin tek sabri oğlu onu da alırsa maf olur.zaten yuvası yikiliyo maf oluyor bide çocuk giderse dayanamaz.gorumceleri ve kayınpederi sözde  dayısı çok fenalar.yani şuan boşanma asamasindalar acaba bipolar hastasıdır diye mahkeme çocuğu babaya mi verir ne olur fikri olan varmı 

6 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Eger baba esim.boyle bi hasts kriz geciriyo bebege bakamazvs diye ispatli sunarsa hakimin de kararina kalmis bi durum burdandegik en iyisi bi saglam avukat bulup konusmalisiniz 
(926 puan) tarafından
Esim şuan avukat arıyor.inşallah bulur da bu sorun çözülür.çok zor bi durum hepimiz maf olduk
(12,763 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun ama cok ayip esi hasta diye bu durumlara dusmeleri :(
(926 puan) tarafından
Amin.tmm durum zor adamı da anlıyorum aylardır gorumcrm burada adam başka şehirde tek kalmış yemek temizlik su bu yok ama madem bu kadar tut bi bakıcı çocuğuna baksın eşinde isini görsün
(12,763 puan) tarafından
Olurmu hemen kendileieni kenara çekerler o hasta olsaboyle olmazdj
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vicdansiz adam. Ben hep şeye inanirim o adam bu kadini zor durumda biraktigi icin sonraki hayatinda mutlu olamayacak. Gorumcen de insallah sagligina kavusup mutlu bir hayati olur. O adam icin uzulmeye degmezmis. İnşallah cocugu alamaz kendine. Güçlü bir avukat tutun.  Gorumcen daha kotu olur cocugu giderse
(926 puan) tarafından
Buraya gelme sebebi de vicdanını rahatlatmaya çalışmak neymiş beyefendi elinden geleni yapmış sabretmis ama olmuyomus bitmiş tükenmiş.
tarafından
Bence duzeltmek istese yapabilirdi baska bir cozum yolu bulurdu. Hayirlisi olsun gorumcen hakkinda inşallah cocuk gorumcende kalir
(926 puan) tarafından
Hayırlısı olsun dua edin gorumcem perişan
0 oy
(816 puan) tarafından
Allah yardimcilari olsun canim ins hayirlisi ne ise o olur. Biz simdi  adami suclayacaz fakat onunda ondince hakli yanlari vardir elbette. Goruncene gelincede tez zamnda iyilesir insaallah ama bosanirsa daha kotu olacaktir hastaligi zor bir hastalik  bu surecte ilaclari ve domtorunu asla ihmal etmemeli kesinlikle takipcisi olmalisiniz bu hastalik ani ruh degisimleri olan birsey hatrlarsaniz gecenlerde hipolar hastasi cocuk babasinin canina kiymisti. Bebek icin babasinda kalmasi en hayirlisi olansa babada kalmasidir. Cunku baba bu hastaligini bahane edecektir ve raporlarini sunacaktirki durumuda agir ise degilse bile bosandiktan sonra agirlasacaktir bu yuzden mahkeme raporlara ve doktor heyet raporlarina bakarak duruma gore buyuk ihtimal babaya verebilir. Annede rahatszliginin hafif oldugunu doktor raporlariyla kanitlarsa bebek süphesiz annede kalir. Anlayacagin hersey annenin sagligiyla alakali. Annenin durumu kotu ise bebegi zora kosmadan babaya verin ve anneyi hastaneye yatirin iyilesince her halukarda alir bebegini. Durumu bosandiktan sonra kotulesir ve ani ruh degisimine gider bebege zarar verecek olirsa hepiniz vicdan azabi ceker ve cok uzulursunuz Allah boyle birseyi kimsenin basina vermesin Rabbim tum hastalari ve gorumceni sagligina yuvasina cocuguna kavustirsun 
(926 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun..zaten doğumdan sonra yattı hastanede ilaç kullanıyor çok iyi çok şükür bebeginede bakıyor inşallah daha iyi olur da bebeğiyle hayata bağlanır
(816 puan) tarafından
Insaallah canim Allah yardimcisi olsun. Kötü gün göstermesin. Bosaninca bebegiyle o kadr guzel hayati olur o kadr iyi hicbir rahatsizligi olmazki o bosadigi kocasida gorup pisman olur yaptiklarina
(926 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
tarafından
Öncelike allah yardımcınız olsun. Eğer ispatlı bi şekilde hakime sunarsa kriz geçirdiğini çocuğa  bakamayacağını alır diye düşünüyorum üstelik raporu varmış zaten
(926 puan) tarafından
Rapor derken hastalığı falan yazıyor sürekli ilaç kullanıyor .zaten ruh sağlığında da yattı birkaç ay önce şuan coook çok iyi inşallah daha da iyi olur
tarafından
Allah yardımcınız olsun canım
0 oy
tarafından
verebilir canim cunki sen yazinca hastaligi internetten arastsirdim saglikli cocuk yetistirecek biri olarak gorulmuyor duygularda ani inis cikislar yasarmis kusura bakma ama dogru olanda babasinda kalmasi bebege nasil bakacaginin garantisi yok mantikli olan bebegi vermesi zaten ve ailesinin destegini alip tedavi olmasi duzenli ilaclarini kullanmasi gerek diye dusunuyorum her zaman sizler yaninda olmayacaksiniz dusunsene bir duygu degisimi yasayacak bebegini cok severken birden nefret duygusu gelebilir yazik ya Allah iyilik versin insallah 
(926 puan) tarafından
Amin amin anne babası ben kardeşi falan destek oluruyoruz oda ilaçlarını kullanıyor normal senin benim gibi
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Benimde kayınvalidem bipolar hastası kendi cocukları babasına neden bosamkyorsun diyor cok zor bir hastalık :( rabbim yardımcısı olsun aslında ilacları ataklar gelmeden kullansa doktor kontrolunde oldugunu ispat edebilse belki cocugu almazlar.. Cünkü zamanında ilac kullanan bipolarlar normal saglıklı imsan gibi atak dönemlerini yasamadan yada hafif yasayıp devam ediyor.. Yani bilmiyorum ciddi bir hastalık oldugu icin alabilir cocukları gibi :( zaten dayıyı bırakın kimse anlamak istemiyor o hastalıgu kayınvalidemide tüm sülalesi kendi kardesleri bile görüşmüyor 55 yasında 15 yasından beri hasta bir kocası yanında kadının.. Bende cok alınganlık vs ediyorum ama ilac kullanmayı reddettigi icin sürekli yemege cagırıp yemegine ilac atıyorum.. Valla allah sabur versin insallah yar ve yardımcısı olsun.. 
(926 puan) tarafından
Aminn Allah razi olsun canım sen daha iyi anliyosundur

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 783 göst.
0 oy
1 cevap 173 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 517 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu
0 oy