0 oy
1,034 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kaynanam geldi zaten her Allahın günü çat kapı gelir neyse gelsin de bi şey demiyorum ama bazen beni çok çıldırtiyi. Namaz kılmak için abdest almaya gittim neyse namaz kilicaktm şeytan beni durttu bi salona bak dedi bi girdim gosunu açms zorla kızımın ağzına dayiyo dedim napiyosun ya beni emmedi kendini mi emdirmeye çalışıyorsun dedim merak ediyorum napicak dedi sabır dedim sevmiyorum öyle şeyleri bir daha yapma dedim kıza Hayır annem pis dedim yapma dedim neyse gitti namaz kılmaya geldi suratı 5 karış napm şimdi ya haksizmiyim ben Allah aşkına hala sinirden elim ayağım titriyor ya. fazla da bi şey diyemiyorum saygımi bozmak istemiyorum ama napıyım sasirdm

42 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Tövbe yarabbi boş memeyi emip napacak ki çocuk 

Ben çok iğrenirim öyle şeyden yaa:/
(1,712 puan) tarafından
zaten emmiyo doğdu doğali emmedi buda tutmus çocuğu zorla ağzına dayiyo Allahtan emmiyo bide emse hepten kafayı yerim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kaynana defalarca yaptı napim kuzum kavga mı edeyim .. digre torunlarına da yapmış ..ne kadar yapma desen daha kötü yapiyorlar ...
(1,318 puan) tarafından
Ya öyle saçma şey mi olur kendi memesini ne amaçla veriyor ya koparirim yemin ederim o memesini cinnet geçiririm ne münasebet banane kime ne yaptıysa yaptı ben izin vermem hiç bir hakkı yok.
(1,712 puan) tarafından
kafayı yemisler ya sinir bozucu
tarafından
Tabikide hakkı yok defalarca uyardım ama ben uyardikca benden gizli ve daha sık sık yapar oldu ... Kafayı yemişler tabi bwbek büyütmek iztiyorlar tövbe yaaaa
(1,712 puan) tarafından
inadına yapiyolar
tarafından
Valla öyle inadına yapıyorlar
0 oy
tarafından
Sen en doğrusunu söylemişsin onun böyle bişey yapmaya hakkı yok herkesin yerini bilmesi gerekiyor eşine şöyle takma kafana tavrını koy darılan darılsın
(1,712 puan) tarafından
eşime desem nolacak hep anasını savunur
tarafından
O zaman sen hallet tavrini koy ne kadar gereksiz bir haraket ya ne demek memesini bebeğe vermek manyak mi ne
(1,712 puan) tarafından
beni emmedi onu emer diye bakms
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Valla delirmemek elde mı böyle bir durumda,eşimin anneside  aynısını yaptı gözümün önünde bide bisey de demedim ama aklıma geldikçe o an çıldırıyorum 
(1,712 puan) tarafından
Çok emdirme meraklısı bunlar ya
0 oy
tarafından
Bebeğin seni emmiyor mu canım kaynana eski kafa işte emmiyosa belki tutar diye bakmıştır sakin ol sen 
(1,712 puan) tarafından
Hiç emmedi 6 buçuk aylık oldu ağzından kurtulamadm ama kendi gosunu vermesi çok ayıp şey bana göre
tarafından
Allah akıl fikir versin ya bende bebek daha küçük belki emer düşüncesiyle vermiştir dedim öyle olsa bile yanlış tabi
0 oy
tarafından
Sabır dile Allah'tan Rabb'im yardımcın olsun çok üzücü ya emse ne olacaktı kendi kendine beni emdi seni emmiyor diye mi konuscakti
(1,712 puan) tarafından
Aynen öyle derdi.
tarafından
Üzülme kuzum Rabb'im sabır versin
0 oy
tarafından
Aynısını bugün yaşadım temizlik yapıyodum kaynanamın yanındaydı çocuk bi gittim göğsünü açmış çocuk da kucağında anne napıyon dedim oynuyo diyo hayır sakın dedim ben çocuğumun yanında üstümü bile değiştirmiyorum dedim aldım çocuğu uyuttum sonra gittim emmedi demi dedim yok be çekti dedi bi daha açma çocuğun fıtratı oluşuyor ayıp dedim nolcak ben babannesiyim dedi ben de annesiyim ben doğurdum onu ama ben bile dikkat ediyorum dedim iyi be dedi başka bişey demedi ama tövbe artık bi daha asla bırakmam 
(1,712 puan) tarafından
Allahım ya bunların amacı ne
tarafından
Ben de öyle düşünürdüm yaşamadan önce ama yapılmıyor işte. Allah akıl fikir versin bu kaynanalara
tarafından
Bi bilsem çok sinirliyim aslında bakmayın sakin konuştuğuma
(1,712 puan) tarafından
anlıyorum seni elim ayağm titriyor hala
tarafından
Sapik mi bunlar yaa, valla okurken şok oldum. Aklıma hayalime gelmeyecek şeyler.
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Oohaaa kafasi bozukmu hasta zaar
(1,712 puan) tarafından
Aynen bozuk her defasında beni sinir etçek şey buluyo
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Psikolojik sorunları var kesin 

Asla evine alma çocuğunu ona verme 

Saygini boz mecbursun çünkü kaynanan hastaaaaa 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Haklısın cnm da pis denesen iyiydi Sudan sebep arıyorlar zaten 
(1,712 puan) tarafından
artk doldm napm
tarafından
Bence çok iyi demişsin, kırılsın.  Sırf eşinin annesi diye ya da dünyaya benden önce geldi diye saygı duyulmaz. Yazarken bile benim ellerim titriyor sinirden. Sapik mi bu kadın ya, biz milletin öpmesinden nasıl uzak tutariz mikrop bulaşmasına nasıl engel oluruz derken şimdi de milletin memesinden mi uzak tutmaya çalışacaz.
0 oy
(30,124 puan) tarafından

Laftan anlarsa tekrar yapmaz

(1,712 puan) tarafından
Inşallah
0 oy
tarafından
Bebe emzirmeye merakliysa doğur bitane diyeydin neyi ispat etmeye ugrasiyolar anlamiyorumm
(1,712 puan) tarafından
emseydi seni emmiyo beni emiyo diye her kese yayardi
0 oy
tarafından
Benim kaynana da öyle kac kere uyardım bide diyo ki sen bu çocuğu emzirmiyosun bak emmek istiyo 21 aylık çocuğa yedi yirmi dört emziricek değilim ne dediysem bildiğini okuyo gene cahillik den başka bisey değil 
(1,712 puan) tarafından
Allahım bunlarin hepsi mi emzirme meraklisi
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Gerçekten iğrenç
(1,712 puan) tarafından
Hemde ne igrenc
(4,724 puan) tarafından
Emseydi herhalde sende sorun var gibi gösterecekti
(1,712 puan) tarafından
zaten hep diyo çocuk sütünü beğenmiyo sağ verme artk mama ver diyo
(4,724 puan) tarafından
Çok tuhaf halbuki anne sütü gibisi var mı ya
(1,712 puan) tarafından
nerden vurucagini şaşırdı
0 oy
tarafından
Haklısın . Burak sürat assin cokda tin amacı ne kuduruolarmi ben anlamıyorum neden goguslerini emdirmeye çalışıyolar
(1,712 puan) tarafından
beni emmedi ya onu emer diye bakms
tarafından
Oldu manyak garı süt mü gelecek mis ondan
(1,712 puan) tarafından
cahil işte. Allahım ya ne igrenclik bir sey
tarafından
Sıkma.canini assin surat birdaha yapmaz hep böyle vicdanımız bizi ele alıyor
(1,712 puan) tarafından
Aynen vicdan yapmicam artk
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Ay okurken bile ben sinir oldummm nasıl insanlar var ya Allah sana sabır versin 
(1,712 puan) tarafından
Amin kuzum ya
0 oy
(649 puan) tarafından
Okuyunca ben sinir oldum sen nasıl dayandın bilmiyorum 
(1,712 puan) tarafından
elim ayağım bosaldi hala kendime bile gelemiyorum
0 oy
(15,109 puan) tarafından
Fazlasını da yapabilirdim ben bi tane doğur emzir istersen çocuğuma bulaşma da eklenirdi sanırım bende buna. Hadsizliğe hiç gelemem hele ki kızımsa konu. Boşver assın suratını 
(1,712 puan) tarafından
Vallah şiirden elim ayağa titriyor hala ya
(15,109 puan) tarafından
Haklısın hem de çok
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Aklı sıra deniyor sanki sen keyfinden emzirmiyon sinir oluyorum her şeye maydonoz olan insanlara ayrıca çokta tiksinirim 
(1,712 puan) tarafından
emekli diye hep sağb veriyorum onu bile içiyorum mama da icmiyo her geldnde laf ediyo sütünü begenmiyo diyo
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Sen yine  iyi  dayanmışsın  canım  ben büyük  falan  dinlemez kovardım  yani  ayy çok  iğrenç yaa ne hakla  kendi  göğsünü  verir  bende o anda  saygı  falan  kalmaz dı 
(1,712 puan) tarafından
kendimi zor tuttum ya
(5,941 puan) tarafından
Birdaha  yanlız  bırakma  canım  bari  cahil  insandan  daha ne beklersin  ayıp da bilmiyorlar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,672 soru

24,101,899 cevap

332,461 kullanıcı

...