0 oy
420 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar benim ki iki ucu pislikli degnek misali oldu. Eşimle artık bildigin evcilik oynuyoruz dısarı ya karsı. Gebeyim eşimle anlasamıyoruz bir kac gündür sürekli whatsaaba girip onlıne oluyor ve benden saklamaya calısıyor bende su an anlamıyor gibi davranıyorum eve gelen insanı ve uykusunu bahane görüp uzak duruyor. Yok cok uykum var yok ablam bizde diye diye Baska bahane de bulamadı. Dun Dr gittim anneme gidip gidemeyeceğimi sordum o da artık doguma az Baska Dr kabul etmeyebilir dedi. Sen bilirsin Allah yardımcın olsun dedi. Arada kaldım ya anneme gideegim ve hastahane hastahane Dr arıya agım yanda bu sınırle susmaya calısacagım.

5 Cevaplar

0 oy
(1,797 puan) tarafından
Sen bilirsin Allah yardımcın olsun nedir ya ? O çocuğu sen tek başına mı yapmissin? Düşüncesiz merhametsiz erkeklerden nefret ediyorum ! Gerçekten Rabbim yar ve yardımcınız olsun❣️
(12,026 puan) tarafından
Canım sen bilirsin diyen doktor. Ben doktora accık anlattım gitmek istiyorum anneme dedim.
(1,797 puan) tarafından
Hmm pardon yanlış okumuşum o zaman kusuruma bakma canm ♥️
(12,026 puan) tarafından
Ne kusuru bacım ben duzgun anlatamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hic bisey anlamadim biraz daha düzgün yazsan 
(12,026 puan) tarafından
Bacım özeti ben doktora dedim annemin. Yanına gitcem diye doktor dedi bana sen bilirsin Allah yardımcın olsun ama orada doktorlar kabul etmez doguma cok az kaldı diye dedi. Haliyle ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum
tarafından
İlla ki kabul eden doktor bulunur zaten devlet hastanesi kabul etmek zorunda
(12,026 puan) tarafından
Özele gidiyordum canım annem asla devlette yaptırmaz biliyorum.
tarafından
Ozellerde kabul ediyor zaten canim onlar paraya bakıyorlar. Gitmeden klinikleri ara konus muhakkak kabul eden bir yer vardir. Annenler hangi şehirde?
0 oy
tarafından
Beynim eror verdi kim kime n3 dedi:)
(12,026 puan) tarafından
Simdi bir nefes al ve bir daha oku =D
0 oy
(265 puan) tarafından
Dr un gitme diye demistir ben doktoruma bile sormadim gittim hem özeldeki hemen yapıcaktı ki devlette yaptırdim.
(265 puan) tarafından
Annem süperde ilgilendi en iyisi bence nazımi da çekti canim annem benim baska kim ceker öyle
(12,026 puan) tarafından
İnsanın anası gıbı var mı
0 oy
tarafından
Doğumuna az kalmış doğumdan sonra gidemezmisin biraz ayaklanınca 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 192 göst.
0 oy
2 cevap 216 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy