+1 oy
488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben bi kursa gdyom.  Kac gun esim bakti bebege 

Iki gundur  de annem gelio bebebk 4 aylik  ayrica.

Bende 2,3 saat sora eve geliom  .

Oglen esim aradi annemin geldiginden haberi yoktu  kursa gittim eve geliom dedim o da bebegi kime biraktim  deyince annem  geldi o bakti dedim ha tamam bende gideceksen eger kursa annem baksin  diyecektim dedi.

Bende soyle dusundum  muhtemelen annesine  eylululun annesi dun geldi bakti demistir o da kiskanip yarinda bn bakayim demistir

:) 

Bnce kiskandi kizlar  ya sizce ?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yarında o baksın kız 
tarafından
Valla baksin da ne bilim oncede demiodu annemi duydu :)
tarafından
Olabilir hepimiz insanız kıskanmıştır belki sende ona yardımcı ol işte gel bak de :) :)
tarafından
Tamam

-Reklam-
0 oy
tarafından

Postumda toplansaydiniz hamarat kadinlar  yemek mi yapionuz 

Ya toplanin  ya postu horltlatcam hep:)

0 oy
(54,532 puan) tarafından
sanmam canim neden kiskansin ki esin ozenmsitir annesi baksin istemiştir
tarafından
Yok annesi demis gelcem
(54,532 puan) tarafından
ee azicik kiskanmayla beraber oda ozenmsitir ne kursuna gidiyosun
tarafından
Yemek
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Bakmak isteseler bir suç bakmicaz deseler bir suç ☺ kıskanmamıştır imrenmiştir belki de
tarafından
Gizem ama annemde  once hic demiodu bakayim
(8,061 puan) tarafından
Kıskanmıştır belki de bırak böyle güzel şeyleri kiskansinlar
tarafından
Tama gizem :)
Peki gizem :)
Olur gizem:))
Aa due TDK toplanir  birazdan G 'ler bòyòk  olacak nirda  tùrkce  ogretmenin:) derler
0 oy
(28,676 puan) tarafından
Baksin baksin  ooh alistir bizimki hazirci sadece sever bakmaz hic torunlara annem bakar ama
tarafından
Baksin da annemden once hic demiodu bakayim
0 oy
tarafından
Ya kızlar ben ben de bir sorun oluştu sanki şey çocuğu mu annem olsa dahi bırakmak istemiyorum hiç kimseye anneme güvenim sonsuz çok güzel bebek bakar ama ne bileyim sanki ben böyle tuhaf oluyorum istemiyorum 2-3 dakika bile ayrı kalmayı 
tarafından
Sevip dokunmaları değil de sanki böyle hani hep yanımda olsun istiyorum kendime ait bir sıkıntı olsa bile dışarı çıkmak istesem bile hep beraber olmak istiyorum eşim bazen der 10 aylık oldu büyüdü annenlere birkaç saat bıraksak akşam yemeğe çıksak diye yapamıyorum aklım hep orada kalıyor
(1,936 puan) tarafından
Senin yorumu okuyunca kendimi gördüm ben mi garibim diye pglum 18 aylik ama ayri kalamam hic kalmadım da yanimda sevsinler ama ayri durmaym ondan nasil atlatırım bu durumu bilmiyorum da
tarafından
aynen öyle canım tam olarak onu anlatmaya çalıştım ben de bilmiyorum çok tuhaf bir şey oluşuyor içimde sanki böyle bir yere gitsem bile eksik hissediyorum kendimi kimse yedirmesin kimse altını açmasın kimse giydirmesin herşeyini ben yapim istiyorum sevebilirler oyun oynatabilirler onda hiçbir sıkıntı görmüyorum ama her şeyiyle ben ilgilenmek istiyorum
(1,936 puan) tarafından
Ayni ben bende öyleyim kimseye yaptırmiyorum etrafımdaki herkes istiyir ki ortaya atayim cocugu kim ne yaparsa yapsin umrumda olmasin
tarafından
Öyle yapan insanlar doğurmasaydı o zaman benim etrafımda da var öyle istiyorlar hiçbir şeyle ilgilenmeye lim koyalım önlerine mucuk mucuk öpsünler
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Niye kıskansın kuzum onun da torunu benim de faydam olsun bende bakıyım diye düşünmüştür bence 
tarafından
Evet abla ama ne bilim  annemden once hic demiodu
(13,672 puan) tarafından
Ayıp olmasın laf olmasın diye düşünmüş olabilir canım gelsin oda baksın onun da torunu sonuçta

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 670 göst.
+3 oy
27 cevap 784 göst.
10 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Burcu inci (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.

Kategoriler

1,497,902 soru

24,469,142 cevap

355,044 kullanıcı

...