0 oy
974 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Eşiniz  size aylık  kişisel  ihtiyaciniz icin ne kadar verirrr?  Benim eşim  herşeyi  öder ve alisverisde yapar  banada 500 lira maaş  bağladı  her istedigimi aliyorum kızıma  kendime eşime ☺️

41 Cevaplar

0 oy
(649 puan) tarafından
Ikimizde çalışıyoruz maaşlarımız yatınca toplayıp ikisini bi yere koyuyoruz kimse kimseden para istemiyor birine lazım olunca ortak hesaptan alır :) 
-Reklam-
0 oy
(84 puan) tarafından
Kendime isler cok olursa 500 az olursa 200 yada 300 aliyorum ama alisverisi o yapar cocuklarin kiyafetlerini falanda o alir gunluk 50 tl ekmek parasi verir tabi ekmegi gelirken ona aldiririm ama olsun dersenki napiyosun parayi inan hic bisey yapmiyorum ama para kalmiyo ne yerim ne ederim nereye gittigi belli deil
0 oy
(657 puan) tarafından
Sağolsun verir bu ay 2buçuk verdi ev alışverişi oğlumun doğum günü masrafı için ayın sonu gelmeden bitti eşime bana sadece istediğimde ver diyorum elimde para olursa harcıyorum
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Verir canim.masini alir butun lazimliklari karsilar.2000 verir.ama alis veris bebeye lazimlik olursa fazla verir.gunlukde nese isdersem verir.
0 oy
(11,284 puan) tarafından
Pazar ve market parası harici vermez istesem de vermez mesela doğum yapacağım biseyler lazım dedim.ama vermedi kendi biriktirdiğim parayla aldım hiç sormaz bile lazım mi diye 

Eşim çok değişik birisi 
tarafından
Benimki verir kendide elinde tutamazdı  bende boyle mudahale ettim
(11,284 puan) tarafından
Vermez cnm kendime doğru düzgün bisey almadım evleneli
0 oy
(26,853 puan) tarafından

Aylik ta verir kontorumude yükler harclikta verir evi hep ben yiyorum valla bak :D

tarafından
Az ye aysa:))
0 oy
tarafından
Verir ama ben almam canım kendim evde bişeyler yapıp ihtiyaçlarımı karşılıyorum elhamdülillah 
0 oy
(79 puan) tarafından
Istemem ama o da vermez hatta benden alır bebek için geleni falan hahahaj
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Her ay düzenli ev için verdiği var onun dışında kendim için aylık düzenli vermez, ihtiyacım olursa söylerim verir, ani birşeyse ev için bıraktıgı parayı kullanırım 
0 oy
(7,617 puan) tarafından

Iyi da ne güzel :))))

Allah baska dert vermesin:D

0 oy
(815 puan) tarafından
Tabikide verir ben çalışmıyorum çünkü 1000 lira mutfak masraflarına verir neolır ne olmaz diye 500 lira kredi kartı verir üstüne herhafta 500 ayrıyetten verir :)) o 500 leri biriktiriyorum ama 
0 oy
(391 puan) tarafından
Bazı aylar ben ondan yüksek alıyorum :) para havuzumuz ortak ordan harcanır 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Tum ihtiyaclarimi alir saolsun para lazmmi demez maastan kalan para evde durur ihtiyaci oldukca kendisi ordan harclik alir 
0 oy
(643 puan) tarafından
Her şeyi o alır cnm ya  ben pek para tutamam o daha iyi tutar ama bisey alacağım zmn verir 

Pek bisey almıyorum para biriktirmemiz lazım allah nasip ederse güzel bi araba almak istiyoruz da 
0 oy
tarafından
500 TL maaş bağladincok iyi ya:)) parasının fazlasını verir mutlaka ama kiyipda harcayamam
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Parayı oldugu gibi bana veriyor zaten  giderler gidiyor gerisi kalır ısteyen harcar
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Verir canm ama ben pek harcamam para kalmayinca yine elimdekini ona veririm 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Neden böyle postlar ilgi görüyor ben ona takildim:D 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Değişiyor cnm 300,500 civarı ev ihtiyaç;arı dahil değil tabi
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Esimim karti bende ☺️