0 oy
977 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Eşiniz  size aylık  kişisel  ihtiyaciniz icin ne kadar verirrr?  Benim eşim  herşeyi  öder ve alisverisde yapar  banada 500 lira maaş  bağladı  her istedigimi aliyorum kızıma  kendime eşime ☺️

41 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Belli bi tutar degil ama lazim oldukca aliyorum belli olmuyo mesela bugun 100 lazim diyorum verir ertesi gun hic istemem bi gun 20 lazim derim ihtiyaca gore yani 

tarafından
Ben harcarim kurus bırakmam oyle huyum var esim bazen gece verir guler sabaha kadar nasil dayanican bayatlar o para der  :-))))
(54,104 puan) tarafından
nasil dırdır ettiysem tamam tamam nw kiziyon dovseydin diyo ☺️
(54,104 puan) tarafından
güzeldi bayatlar ☺️☺️☺️
tarafından
Iste taze taze harcamak lazim  :Ddds
(13,307 puan) tarafından
Bayatlamasına bayıldım :D
-Reklam-
0 oy
(13,440 puan) tarafından

Valla hesap telefonumda zaten vermiyo ben aliyorum. Kendime gonderiyorum lqzim olunca :D

tarafından
Banada veriyo ama bende harcamayan cinstenim
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Lazım oldukça isterim esirgemez çok şükür 
tarafından
Benimkide oyle  cok şükür  ama elinde tutamiyo bende aliyorum birikim yapiyorum
0 oy
tarafından
Gerektikcw isterm aklina gelirse birakir yani o benden iyi bitiktirir
tarafından
Benim kocam tutamaz bi furpaya girsin bulasik sungerine varana kadar alir yeterki girmesin☺️
tarafından
Yok bizde ben savurgan sayilurim bende belki cok normalimde esim cok sıkı tutumlu bende memnunum benide frenliyor
0 oy
tarafından
İhtiyacım olduğu zaman söylerim kart verir gider alırım ne alacaksam 
tarafından
Benimkide para tutamaz ben elinden aliyorum
0 oy
tarafından
Ohh sana güzel hayat :))) 
tarafından
Alışmışım  maasli hayata oda bana bagladi ☺️
0 oy
(54,104 puan) tarafından
oyle net bir meblağ yok para ceker yarısını bana birakir ay sonuna dogru benden takviye yapariz param biter param yok derim verir genelde kendisi verirde ben dışarı cikinca hepsini harcıyorum kalmiyo ☺️
tarafından
Benimki kendinde durunca  asla biriktiremez bi furpaya girsin akla gelen herseyi alir bulaşık  sungeri bile alir yeterki girmesin☺️
0 oy
tarafından
Maasini oldugu gibi bana verir benden harclik alir esim. Istedigim herseyi aliyorum bin sukur 
tarafından
Oylede hergun ugrasamam benimki surekli ister gene yer hepsini ☺️
0 oy
tarafından
Günlük para alır bana verir neye ihtiyacın varsa al para sende der Bi kere bana niye hç hediye almıyorsun sürpriz yapmıyorsun dedim para sende git kendine hediye al diyo:) 
tarafından
Oyle bi video vardi izlesene esinize kac kere cicek aldiniz diyo adama bayaaa düşünüyo sonra diyoki  vallah hic almamisam biz onlara para veririyoruz gitsin kendilerine alsinlar☺️ sizinkide o hesap
tarafından
Ay aklıma geldi evet valla heralde bizimki de onu izlemiş bana öyle dediğine göre :)
0 oy
tarafından
Sağolsun hesabı cebimde zaten kredi kartı da bizde evde nakit öle çok olmaz ama bı yine 50 100 bulundururuz 
tarafından
Benimde kartima atiyo zaten bende bazen harcıyorum  bazen kiyamiyorum
tarafından
Ben 3cocukla evde oda görevde olunca mecbur herşeyi marketi elektriği suyu odun kömürü ordan kullanıyorum
0 oy
tarafından

Aylık 700 lira kişisel kendime ait para veriyor 

Ve günlük 50 lira bırakıyor :) 

tarafından
Ben her zaman fazla olan parada haram olduğunu düşünüyorum aylık 35 bin çok fazla bi mebla telefon dükkanına göre
(878 puan) tarafından
+++++++++ delibirhatun
tarafından
Ama öyle değil mi canım 4 ev 35 bin le geçiniyor ve çok yüksek bi fiyat bu
tarafından
Günaha girme canım
35 bin kazanıyor 3 eleman var
Ev taksitleri
5 tane çocuğumuz var burdaki bi arkadaş geldi dükkanımıza
Namazımızda insanlarız
Haram lokma asla sokmaz eşim
Lütfenn haddini bil
tarafından
Ayrıca 4 ev dediğim
Kayınvaldem gil
Eski eşi eltim gil ve bizim evimiz bütün yük eşimde
35 bin kimi zaman yetmiyor bile
Aylık o kadar getirisi varsa bile götürüsü daha fazla
Günlük kazanç kimi zaman 2. Bin kimi zaman 5 bin kimi zamanlarda 1.500 oluyor

Telefon dükkanı öyle azımsanacak bi yer değil
10 tane iphone pro max alsan 100 milyarı geçiyor
Aksesuar da var tamir de var neyden kimden bahsediyorsun
Bu çok ağır oldu beni burda tanıyorlar ben yalan konuşmam
0 oy
(285 puan) tarafından
Novv evlendim evleneli 5 kuruş almamisim daha ihtiyaclarimi karsilasa oda yeterdi de onu da yapmıyor
(613 puan) tarafından
Benimki evin ihtiyacını getiriyor ama şansıma para vermez kendime elbisede
tarafından
Gelin bi sarılalım:D bu ne kız herkesin v3riyor 500 aylık veren varmış
(613 puan) tarafından
Vallahi be doğru düzgün bir şey alamıyorum kendime sorunca da borcumuz var Ev ihtiyacını getiriyorum daha ne istiyorsun 50 defa da tartıştım bu konu için Ama öküz aynı öküz
tarafından
Valla bizim bi borç yok ama çalışmıyor şuanda çalışınca da elimize para kalmıyordu zaten ha kendi eve tüm parayı bırakır ama harcayayım istediğimi alayım diye değil
tarafından
Sizde bi mebla koyun versin yani en azindan gözün  biseyde kalmaz hem birikim olur
tarafından
Bacım elimize para kalsa koyarım ama ay sonuna 1 tl kalmıyor;D
(285 puan) tarafından
Bunların eşleri ne iş yapıyor acaba ya :Dd
tarafından
Valla. Ben o kadar inanmıyorum açıkçası
(613 puan) tarafından
Herkesin bu kadar para aldığınamo kız Biz almıyoruz diye biz öyle geliyor Vallahi var Böyle adamlar
0 oy
tarafından

Aylık 1000 TL de benim maaş kızımla beraber ikimizin :D

0 oy
(1,263 puan) tarafından
350 euro bırakır bende onu saklarım kendime çocuklarıma bişey alırım kredi kartıda bende onuda evin ihtiyaçlarına harcarım kendisi 15 günde bir geliyor çünkü 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Ayyyy ne güzelmiş. Benimki öyle vermez. Ağzımla dedim aylık 100-200 ver kenara atayım diye 1 sefer verdi 2 daha gelmedi
0 oy
tarafından
Vallahi kuzum kredi kartı vermiş limitim 4.500 ben kullanıyorum kendisi ödüyor sağ olsun:)
0 oy
(8,061 puan) tarafından

Maaşını çekince direk getiriyor, ayriyetten kartım da var ama eşimin kartından harcayınca bedavaya almış gibi oluyorum kendiminkine kıyamıyorum ☺:P

tarafından
Ahaha işte buna güldüm ;))
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Haftalık 50₺ pazar parası verir. Diğer ihtiyaçlarım olunca da hem para hem kart verir sagolsun. 
0 oy
(614 puan) tarafından
Kartim var istedigimi alirim ekstresi de ona ait :) 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Eşim öğretmen servisi her ay yola yani mazot parası ne kadar giderse onu ayırıyor elektrik su doğal gaz faturasını da ödüyor sonra aylık et ihtiyacımızı da Bir kereden alıyoruz. Sebze için Belli zaten ne kadar harcadığımız onu da bir köşeye koyuyoruz. Yani her ay belli bir şey yok ama yine de bana para verir lazım oldukça daha istesem yine verir hakkını yiyemem

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,706 soru

24,128,613 cevap

333,914 kullanıcı

...