0 oy
450 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

SELM HANIMLAR HAYIRLI GÜNLER GÜNÜNÜZ SAĞLIKLI HUZUR DOLU OLSUN. BOL BEREKETLİ GEÇSİN. BİRAZ ÇOK  SAÇMA. OLABİLİR BANA SACMA GELDİ SİZEDE SORMAK İSTEDİM 

AZ ÖNCE.  ARKADAŞLA PARA MUHABBETİ OLDU. BEN MAAŞ KARTIMI EŞİME VERDİM LAZİM OLDUMU ONDAN ALIRIM AMA ŞU VAR EŞİMDE BOZUK OLMADİMİ BEN VERİRİM. ÖRNEK. BU SABAH 10 TL VERDİM AZ ÖNCE FAİZLE GERİ YOLLAMIŞ 150 OLARAK 10 LİRANA KARŞILIK DEDİ. ARKADASTA HARAM. OLUYOR DEDİ.  SİZCE HARAMMİ 

27 Cevaplar

0 oy
(144 puan) tarafından
Bacım o arkadaşın kafasımı iyi eşin vermiş neyin haramı sanki habersiz 
-Reklam-
0 oy
(15,175 puan) tarafından
Hahdhhshhd komik mi kız arkadaşın eşin şaka yapmış faiz mi o cidden sanki
0 oy
(136 puan) tarafından
Canm o arkadasin haram  olan  faizle  kocanin verdigi  faizi  karistirmis  bnce  kocanin parasi neden haram  olsun bazen ben  bile  esime  diom  simdi sana  veriom ama  2  kat faiziyle  alirim  diom harami olmaz ki bunun
0 oy
(54,137 puan) tarafından
yok beya o kadarda degil bende dün on lira verdim 20 lirani alirim dedim ikimizin parasi nasilsa faizimi olurmus ha onda durmus ha bende
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Verdiği paranın karşılığı niyetiyle vermese iyi olur tabi. Yani aranızda borç olarak değerlendirmeyin verilen paraları. Eşim benden alir ama sonuçta kendi kazandığı para. Sonra tekrar fazla fazla verilir. Yani aranızda borç muhabbeti yapmayın. Ameller niyetlere göredir,(hadis)
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Ne alaka canım onu banka faiz vermiyor kı eşin kendi parasından vermiş güle güle harca :)
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım gerçekten sacmalamışlar eşin sana emeğinin alın terinin hakkından vermiş. Haram para helal olmayan haksız kazanç demektir 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,040 soru

24,148,435 cevap

334,774 kullanıcı

...