0 oy
1,525 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşim askere gidecek kesinleşti maalesef 

Her erkek askere gider elbet ama evli olunca zor oluyor işte 6 ay belki ama işte başına gelmeyen bilemiyor büyük ihtimalle şubatta gidecek ağustos gibi gelecek şimdiden başladım ağlamaya 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sayılı gün çabuk geçer kuzum kardeşim askere giderken annem çok ağladı hiç unutmam eşimde yolladım 2 buçuk sene bekledim ama evlat yollamak başkaymış demişti kız 2 tanede ben yolluycam :( rabbim bütün askerlerimizi korusun inşallah 
tarafından
Aminnn bütün askerlerimizi korusun
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Eşimin bu kaçıncı görevi bilmem. Yine gitti 6 aylığına diye ama Allah Kerim. Gerçekten evli hele çocuk olunca daha zor. 3 ay oldu gideli ama çok koydu bu defa. Çevremde babalarının yanında olan,kucağında olan çocukları görünce kızıma bakıp çok üzülüyorum. Ağlıyorum. Hatta şuan yazarken bile ağlıyorum. Sonra diyorum canı sağ olsun da beklenir. Ama Rabbim çok şükür ki sabrını veriyor. Sen de sabret canım.
tarafından
Canları sağ olsun gabi ama insan üzülüyor yaaa
tarafından
Kız sende benim gibisin bende başka çocukların babaları yanında olduklarını görünce oğluma üzülüp ağlıyorum kendimi geçtim oğlum 24 aylık en fazla 1 ay yanında kaldı hiç biseyini görmedi en son 8 ay görmedi izine gelince babasını tanımadı o kadar üzüldüm ağladım ki tam alıştı derken gitti babası :/
(2,493 puan) tarafından
Çok zor çok... Senin eşin nerde görevde?
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Asker yolu beklemek çok zor ama inşallah göz açıp kapayana kadar geçer zaman. Şimdiden ağlayıp yıpratma kendini 
tarafından
Inşallah geçer yaaa o süre zarfında 6 ay yandınız benden
(3,135 puan) tarafından
Geçer canım geçer baksana günler su gibi akıp gidiyor 2020 bitiyor bile. Aman kızz yanalım yani ne olmuş :)
tarafından
Öyle tabi ama esin olmayınca geçmiyor yaaa
(3,135 puan) tarafından
Tabi eş olmayınca geçmiyor. Annenler veya kaynananlar yakınsa hergün onlara git gel yap ya da başka yakınında kim varsa
0 oy
tarafından
Rabbim kavuştursun asker yolu gözlemek çok zor ben sevgiliyken eşimi abimi aynı günde gönderdim Rabbim halada anlatınca gözümden yaş geliyor evliyken tahmin bile edemem
tarafından
Çok zor ben ilk defa asker yolcu edecem için gidiyor yaa
tarafından
Rabbim sabır versin canm
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Biz evlendikten bi kaç ay sonra gitmişti eşim o 6 ay geçti ama nası geçti bana sorun. Askerlik bitti geldi bi kaç ay sonra polis okuluna gitti bi 6 ay da öyle ayrı kaldık 1 sene hasret kaldık birbirimize çok zordu

Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum. Yaşamayan bilmez anlamaz
tarafından
Insan alışınca zor oluyor yaaa şimdiki aklım olsa evlenince hemen gönderirdim bu kadar bekletmezdim
(2,788 puan) tarafından
İnan o zamanlar daha zor oluyor,yeni evlenmişsin evliliğe doyamadan eşine doyamadan hemen ayrılıyorsun ki ben ilk zamanlar bir dakika bile ayrı kalamazdım istemezdim hemen özlerdim. Şimdi eşim gece mesaiye kalıyor arada ben annemlere gidip kalıyorum felan derken ayrı kala kala insan alışıyor şimdi zorlanmam mesela askere gitse ama ilk zaman çok zordu gerçekten
0 oy
(11,260 puan) tarafından
Iki çocukla bende kalıyorum cnm bu ayın 25 inde gidecek :( gerçi  çok ta üzülezim gelmiyor 

Rbbim yardımcıları olsun 
tarafından
Niye üzülesin gelmiyor kız alıştın mı
(11,260 puan) tarafından
Yok kuzum içimden gelmiyor yaşadıklarımdan dolayı yada gidince zor olur mu bilmem şuanda düşünmüyorum pek
0 oy
(11,540 puan) tarafından
Benimde eşim giti kızım 1 buçuk yaşında bile değildi ailesiyle yaşadım gerçi hala yaşıyorum o ayrı konuda ama gerçekten çok zor sayılı günler hiç geçmiyor Allah kavuştursun alışırsın cnm ben asla yapamam diyordmm alistim
tarafından
Ben annemde kalacam çocuk da yok biraz daha iyiyim o konuda
0 oy
(152 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin vatan borcu işte ödenmeli hem 6 ay neki canım hemencecik geçer takma kafana üzme boşuna kendini sağ salim gidip gelsin de :)
tarafından
Hemencecik geçer ama geçene kadar offfff
(152 puan) tarafından
Anlıyorum seni canım 6 ay diyoruz da dile kolay. Anneler le güzel vakit geçirmeye bak ki zamn çabuk geçsin fazla düşünüp te sıkma canını
0 oy
tarafından
Allah sabır versin benim eşim Eylül de bedelli yaptı 1 ay bile benim için çok zor geçti Allah eşi asker olanlara sabır versin
tarafından
Yaaa benimkisi 6 ay yapacak  :)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,378 göst.
2 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 406 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 585 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 873 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,710 soru

24,114,633 cevap

333,177 kullanıcı

...