0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oglumu duzelttım derken benn hasta oldum parol ıcıyorum ama nafile Baska ılac ıcebılıyor muyum veya ıgne vurdurabılır mıyım hamileyken asırı kotuyum 

6 Cevaplar

0 oy
(5,372 puan) tarafından
Evet busem antibiyotik verir kötüysen bn çok aşorı öks0rüyodum azitro diye bi antibiyotik vermişti
tarafından
Dayanamıyorum kuzum ya her yerim maf oldu yemin ederim yemek dahi yiyemiyorum
(5,372 puan) tarafından
O zaman git kuzum ama ısrar et biraz kolay kolay vermiyolar bana kbb hiçbly yazmadı sonra kadın foğumcuma gttim tekrar ben duramıyom tmm hamileyim ama zatürre olcam bşy yazın dedim o zaman o yazmştı proftu zaten adam
tarafından
Valla kuzum her yerim maf oldu hapsırık oksuruk maf oldum ya kayraya bakcam halım yok :(
-Reklam-
0 oy
(18,760 puan) tarafından
Evet canım katarın diye ilaç var aile hekimine söyle yazsın ben içmiştim 
tarafından
İse yaradı mı canım
(18,760 puan) tarafından
Evet canım yarıyor hatta 10 gün önce yine hastalandım bir gün içtim diğer gün bişeyim kalmadı. Kızım uyusun sana fotosunu atarim. 2 3 çeşit var çünkü o ilaçtan
tarafından
Cok sagol canim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah nane limon ıhlamurla fln atlatmaya çalış ağrın çoksa minosette içebilirsin ama bi doktora görün istersen. 
tarafından
Kuzum neler denedim yok her yerim kırıldı :( sagol bebegım ❤️
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim 
tarafından
Sagol kuzum benım ❤️❤️
0 oy
(112 puan) tarafından
bulabilirsen ev yapimi kozalak receli bul canim boyle bogazini hafif yakcak ama cok iyi gelio oksuruge gribe arastir bi bak istersen  
0 oy
(112 puan) tarafından
canim.bu arada satin almak yerine yapmak istersen soyle tarif atabilirim biz yaptik  bende hastaydim ondan yedim ilac icmek yerine ve iyi geldi su an hasta deilim hem dogumdan sonrasi icinde cok.yararli

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
0 oy
1 cevap 200 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
0 oy
3 cevap 140 göst.