0 oy
812 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kaynvalidem bana bisey demez normalde ama bugün az yiyorsun sütün az geliyor göğsünde süt yok diyor sert olacak diyor göğsün dedi zorum agitti biraz sütün yok az geliyor kıza mama ver sen dedi 

28 Cevaplar

+7 oy
(28,080 puan) tarafından
Dertmj ariyosun kendine anlamadimki
(28,080 puan) tarafından
Bende sana verdiydm zaten lo :D
(163,471 puan) tarafından
Ahahahaaa
(28,080 puan) tarafından
:D aferim böyle borcuna sadık ol
Eyvallah emmi oglu ☺️
(28,080 puan) tarafından
Puahahhahajha :D
-Reklam-
+3 oy
Kotu dusunme kadin kotu bisi dememiski sutun azsa mama ver demis fazla alingansinn
+2 oy
(4,687 puan) tarafından
Zorunuz buna gitmesin daha kötüleri var
+1 oy
tarafından
Banada hep der sofraya oturuyoruz ne bulsa önüme iteliyo kızım doğmadan öncede böyleydi şimdide böyle 
+1 oy
tarafından
Şükret haline bence ne güzel düşünüyor sizi burda nelerini okuyoruz mama veriyo diyo ne laflar ediyorlar
0 oy
tarafından
Kötü bişi dememiş canım yemek ye ki sütün olsun kötülük yok bunda üzülme 
0 oy
tarafından
Bencede kötü bsey dememiş sende boğazına iyi bak emzikli kadın kendine dikkat etmeli
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla cnm süt olması için boğazına iyi yicen bu bir gerçek 
0 oy
tarafından
Evet yemen lazim ama sut az diye hemen mama ver neden diyor cocugum doyup doymadigini sen bilirsin. 
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Benim de hep derdi canım sürekli ye diyordu sütün olsun zoruna gitmesin normal 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Zoruna gidecek bişey dememiş çok yemek yiyosun dememiş sana az yiyosun sütün yok demiş
0 oy
(18,650 puan) tarafından
Seninki en azından mama ver demiş ben sütüm olmuyor diye kızıma ve oğluma mama verdim verme diyordu. Kendi sütünü ver diyordu. Olmayan sütü nasıl verim. Kızım hep açlıktan ağlıyordu ilk bebekti diye anlayamamıştım ta ki sutumu sagana kadar. 10.ml süt tek geldi akdam nöbetçi eczaneden mama aldırdım eşime 60 ml içti kuzum sabaha kadar tok karna hiç uyanmadan uyumuştu rahat rahat 
0 oy
(671 puan) tarafından
Benimki de her bebeğimde dedi ama kötü niyetli olarak değil çok ye de çocuğa süt olsun diye göğüslerim çaput gibi olmuş derdi :) sinir olurdum ama yapacak birşey yok sütüm olmazdı ne yaparsam yapayım mecburen mamaya dayaniyorduk kilo almıyordu çocuklar sıkma canını öyle dediyse dedi aldırış etme 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Eeee sende çok ye canım çok yiyorsun deseydi lokmalarımı sayıyor derdin senin için demiş canım bebek sürekli emdiği için insan çok acıkıyor sende bu bir yıl ye sonra kiloları verirsin
0 oy
tarafından
Hortum gibi yediğim halde benim kaynanamda der ne yiyorsan  sen ye diye aldik oldugu gibi duruyor der. Seni ve bebegini düşündüğü icin demiş kafana takma bunu sana gire sutun varsa umursama yoksa dikkate al bence  biraz 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Bu çocuk aç bu çocuk aç dememiş kilolusun zayfla ahahhaha dememiş benmki böyle de :) 
0 oy
(1,900 puan) tarafından
Benim kızım daha 4 5 aylıkken bikez kaynanamin yanında emzirdim hata ettim göğüslerinde çaput gibi süt ne arasın çocuk doyuyomuki dedi bişey demedim ama çok zoruma gitti halada unutamıyorum 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Benim kaynanam bana ağzın yok ki yemek yemeyi bilmiyorsun der güler hiçte dert etmem çünkü kadın haklı herkesin ayıla bayıla yediği şeyleri sevmem 
0 oy
tarafından
Daha ne istiyorsun ki kadın seni düşünmüş benim kaynanam sürekli der bana az yiyorsun diye 
0 oy
tarafından
Ye dese bi dert yeme dese bi dert :)) 

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,357 göst.
30 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merve0032 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
57 cevap 1,689 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 458 göst.
17 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 578 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,818 soru

24,145,193 cevap

334,639 kullanıcı

...