ya deliricem..  aglamakdan harap oldum. bebeyime corpa yapdim blender gerekiyordu. annemin blenderi   calismiyor. bende gerek blender alam dedim annemde ben fiyatini  oyrenirim dedi. babam basladi ne gerek var.  cok goyle gidiyosum. her kesin sanki evinde blender var.   eskiden nasil yapiyordular.   bebeyimin yaninda uzerime bagiriyor. bende sinirden senmi parasin veriyorsun sendenmi istedim ya.   ben alirim sorun yok diyeceyin yerde  hele birde azarliyorsun beni.   bebeyim huysuzlandi aglamaya basladi.  ben aglayinca  oda agladi bebeyim.  anca sakinlesfirdim uyutuyorum.  ya ben evlendim bana hic bir sey  almadilar. cehiz olarak.  kocam asgeri gorev yapiyor.  evi yok.  kocan sana nasil bakiyor burda kaliyorsun diyor ya.  zatem onumuzdek8 hafta  kiraya cikacam biliyor.   neden simdi cikmiyosunki. param yok  kocam parasini alsin gidicem diyorum. ayri eve cik8nca  papagimi yere sokuyosun.  sem gelin yalniz kalmaz falan filan.. diyorum bebeyim  diri oluyor boguluyor.    seninde  kizimdan bir tanedi sanki baska bir bebek yok. sesde uyumuyor.yemek boyle. baskalari nasil buyutuyor.. diyorlar.