0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (93 puan) tarafından
Benim sorunum kaynanamlar ilgili. Benim hakkımda başka bir kadınla dedikodu yaparken yakaladım.  Eşime söylediğimde bir tepki göstermedi geçiltirdi. Her hafta sonu gidiyoruz. Ayaklarım gitmiyor. Kadından nefret ediyorum. Telefonda eşimle konuşurken benden öbürküsü nerde diye bahsediyor. Sanırım kıskanıyor beni düşman gibi görüyor. Ne yapmalıyım? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tek oglanmi canım esin
tarafından
Oğlunu kiskaniyosa eğer o kadının yapmayacağı şey yoktur canım isterse torunu olsun kıskançlık olduğu zaman insan katil bile olur kendini kontrol edemez oğlunda bunu görüp susuyosa vay başına gelenler evine geldiğinde yanına gittiğinde çok dikkat et büyü yapar hiç olmadık şeyler yapar dikkat et yani
(93 puan) tarafından
Bu hareketleri kıskandığını gösteriyor.
(398 puan) tarafından
Buyu yazdiklarindan hemen kadi i yere batirip cikardin nasil tanimadan böyle rahat konusursun ya
tarafından
Nie burda bir sürü kadın yazdı kaynanam büyü yaptı diye neresi rahatlık ayrıca ne alakası var kıskanç kişi herşey yapar hicmi duymadın oğlunu kıskandığı için büyü yaptırıp oğluyla gelinini düşman edenleri ilk defa duymuş gibi davtlraniyosun uyarıyorum ben yapar yapmaz kendi bilir böyle bı gerçek varmı var çok günah bişey  rabbim herkesi korusun ama ise yariyormu yarıyor hiç yokmuş gibi davranmaya gerek yok ben uyarıyorum dinler dinlemez kendi bilir bu benim düşüncem ne yaşadığını kendi bilir buraya yazdığından ben okadar tanıdım ve uyardım abartmayin biseyi
tarafından
İnsan gelinine kızım der ismiyle seslenir oburkusu demez millete gelinin dedikodusunu yapmaz gelinine kötü davraniyoki kızda nefret ediyo oğlumda bişey demiyomus hayat neyi karşımıza çıkarır bilemeyiz hiç beklenmedik insanlar arkamızdan neler yapar öğrenince konduramazsin kendi canın kanindir bu kadın kızı kabul etse böylesi davranır
-Reklam-
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Oyy oyy dicek bşy bulamıyom 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Gitmek zorunda değilsin 

Oğlu gitsin niye gidiyorsun 

Ayrıca kaynana şöyle dedikodumu yapmışsın yaşından da mi utanmadın de 

***** bu Kaynanalar yatacak yerleri yok 
(93 puan) tarafından
Zaten söyledim pişkin pişkin konuşuyor i. Eşimden yüz buluyor bu konuda şansım yok
(93 puan) tarafından
Yemek yapıp tarlaya getirecekleri. Ben evde kalacaktım.  Arabada oturdu eşimin yanına. Tencereler arabaya koydular. Tavuk vardı AA sana tavuk vermeyi unuttuk diyor. Hamileyim. Bir gün önce annemlerde tavuk yemiştim. Öyle zoruma gitti ki sinirimden ağladım. Kendi annemin değerini anladım
0 oy
(2,365 puan) tarafından
Aman kaynanalarin genel problemi o benimki sende olsa çıldırırdın o zaman çünkü ben çıldırma eşiğinden döndüm . Sadece dedikoduysa boşver 
(93 puan) tarafından
Daha evleneli 8 ay fln olmuştu aynı evde kaldık Bi süre çok bunalmıştım. Tribini çektim ağladım ama üzülmeye gerek yok
(2,365 puan) tarafından
Ben sana benimkileri anlatsam kafayi yersin garanti hemde
0 oy
tarafından
Sen iyi ol saygılı ol eşine ailesinin yaptıklarından tavırlarından hiç bahsetme eşin zamanla doğru olanı görecektir
(93 puan) tarafından
Zaten bahsetmeye hata ettim. Ailesine düşkün benim yanımda durmuyor
tarafından
Bak 15 yıllık tecrübeyle söylüyorum onların hiçbir açıklarını eşinin yüzüne vurma eşin onların yanlışlarını bilsede sana diyemez bizimkiler hatalı diye
(93 puan) tarafından
Bi saygısızlık etmedim ama ailesinden hiç haz etmiyorum acaba bende mi sorun var
tarafından
Sorun sende değildir canım evliliğin ilk zamanları kocalar bi türlü adapte olamazlar evliliğe
0 oy
(285 puan) tarafından
Ne yap biliyor musun canim onun yanında eşine yağlı bağlı ol gül sürekli hiç umursamiyomus gibi yap keyfin çok yerinde gibi flan bak bakalm o nasıl kuduruyor sjsjsj :D eşine de alttn alttan biraz söyle şikayet gibi değil de zoruns gitmiş gibi hatta eşinin yanında kendisine çok iyi ol öyle yapınca öyle bir kuduruyor öyle bir kuduruyor ki hiç sorma bende de var aynısı ondan biliyom 
(93 puan) tarafından
Çok mantıklı
0 oy
tarafından
Hepsi aynı ya eşini kendine çek canım başka çaresi yok benimkilerde aynı ama eşim bana sahip çıkar bsy dedirtmez
(93 puan) tarafından
Ahh keşke benim eşim de öyle olsa
0 oy
tarafından
Gitme sende evine neden gelmiyorsun diye sorarsa da başkaları ile dedikodumu yapmadan önce düşünseydim de sende 
0 oy
(259 puan) tarafından
Ayyy Kaynanalar ne fena ya :) eşin için iki guncuk idare ediver duymamazlıktan gel laf bile dese umrunda değil gibi davran hatta umrunda olmasın :)
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bişey yapma canm konuşurlar şükür evin ayriymis işte sen eşinle iyi ol 
0 oy
tarafından
Aman boşver kız yaparsa yapsın takma sende niye takıyon bi yere kadar konuşur takmadığın görünce vazgeçer 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 254 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hasret3434 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 429 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 304 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deryaa24 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 415 göst.