0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

image

Arkadaşlar yeni üye oldum umarım doğru yere yazıyorumdur son adet tarihim 13 ekim ben 1 kasımdan 5 kaşıma kadar çamur gibi lekelenmeler yaşadım bir arkadaşım yerlesme kanamasi olabilir dedi test yaptık testler ekte koydum resimleri...daha önce 3 kimyasal gebelik geçirdim 1 düşük yaşadım bebeğimin kalbi durdu 8.haftada veda ettik malesef 32 yaşındayım şükür 11 yasında bir oglum var ama şimdi ben hamilemiyim değilmiyim bilemiyorum.hastaneye gittik betahcg icin pandemi var adet gününu bekle çok yoğunuz dediler ne yapayim acaba geçtiğimiz aydan hamile kaldım düşük yaptım ve bu lekeler ondanmi geldi bilemedim

9 Cevaplar

0 oy
(1,318 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Tamam bu testlere göre yeni gebelik oluşmuş gözüküyor ikinci çizgi belirgin 
(3 puan) tarafından
Adetime 6 gün kala yaptım bunları o halde şuanda bekliycem biraz geçsin dr a gideyim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gebelik testi yaptın mı 
tarafından
Resim yok ki
(3 puan) tarafından
Simdi oldumu acaba
tarafından
Evet canım gebelik var teste göre sağlık Ocağında kan versen ya öyle de öğrenebilirsin
(3 puan) tarafından
Yarın sağlık ocağına gideyim kan vereyim yönlendirirler sanırım 11 yıl geçti herşeyi unuttum inanın beklenen bir gebelikte değildi çok hayal kirikligi yaşamıştım gine olcak diye korkuyorum
tarafından
Allah gönlüne göre versin inşallah vardır sıkıntısız geçer
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Testler yok canım 

Hastaneye gidince adetim çok gecikti de ya tam gününü nerden bilecekler bir kan alacaklar onu bile yapmıyorlar ya ilginç 
(3 puan) tarafından
Içeri bile almadilar
0 oy
tarafından
Bende camur gibi akintim olunca hamileyim sandim ama kistim varmis testlerde cikmadiysa kadin dogumda muayene sonrasi ne oldugunj ogrenebilirsin sende
(3 puan) tarafından
Resimlere göre gebelik var ama korkuda var o çamur gibi kanama korkutuyor
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Ay var gibi hadi hayırlısı olsun inşallah 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Hamile görünüyon kuzu kan ver bakalım 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Saglık ocagı da kan ver burda var gibi 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Benimde böyleydi silik çıktı bir hamileydim
0 oy
(5 puan) tarafından
Atığın resme göre hamile gibisin ama erken oyuzden silik çıkmış benim de bögle oldu yeni olduğu için silik çıkmış beli ama var bişey
tarafından
Kasım 2020 postu bu
(5 puan) tarafından
Var gibi saglı kocagına gidi kan ver bence erken oldumu kan da bile çıkmıyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 23 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
0 oy