0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (233 puan) tarafından
6 aylık hamileyim her gün soba kovası kaldırmak zorundayım kömür olunca içinde biraz ağır oluyor indir kaldır bi zararı olur mu eşim sabah erkenden gidip akşamları geç geliyor bende o gelene kadar bekleyemiyorum mecbur evde çocuğum var üşüyor 

20 Cevaplar

+1 oy
(26,753 puan) tarafından
Kaldirmasan keşke :/
(233 puan) tarafından
Mecbur kalıyorum canım dediğim gibi
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ah ah canım koca oglumu kaldırıyorum Rabbım koruyor 
+1 oy
(3,281 puan) tarafından
Is başa düşünce Rabbim sana emanet deyip girişiyoruz işlere keşke yapmasak ama mecbur kalıyor insan ben 36.haftamda boya yaptığımı bilirim 
(233 puan) tarafından
Valla onu bende yapmıştım yaz sonu mecbur kalıyoruz napalım yakınımda kimsemde yok yardım edicek rabbime emanet artık korka korka yapıyorum işte
(3,281 puan) tarafından
Allah esirgesin yavrunu kuzum yapmak zorunda kalinca elden birsey gelmez Allah hayirlisiyla vaktinde kucağına sağlıkla almayi nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Bunyene bağlı ben iki yaşında oğlumu kaldirmiyirum hiç kaldirmadim.kaldiramiyorum.gucum.yetmiyo
0 oy
tarafından

Valla ben hiç sakınmadım 3. Hamileliğimde  de Allaha emanet :)

(233 puan) tarafından
Bende ilk gebeliğimde dikkat ediyodum herşeye ama şimdi evde bi çocuk daha olunca bazı şeylere mecbur kalıyoruz
0 oy
(163,446 puan) tarafından
Ben cok agir isler yaptim ama bunye meselesi dikkatli ol yinede
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Canım bizim evde sobalı ben de kömür kovası kaldırdım 1 2 gün baktım olacak gibi değil bugün eşim evdeydi poşetledi kömürleri balkona indirdi birkaç torba odunları bile böldürdüm . Ben korktum valla sen de yapma benim ki de 4. Ayın içinde 
(233 puan) tarafından
Çok mantıklı bende öyle yapayım hiç aklıma gelmedi valla
(5,397 puan) tarafından
Öyle yap kova ağır oluyor
0 oy
tarafından
Allah'a emanet olsun karnındaki ama eşin sabah gitmeden yeni kova yoksa baya gider diye biliyorum 2 avuç felan kömür atarsın gelene kadar idare edersin 
0 oy
(637 puan) tarafından
Allah korusun canım. Ben de doğurasıya markette çalıştım. Kolileri kaldırıyordm hep. Çok ağır yapma parça psrça koy sobaya. Çokta zorlama kendini. 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Soba derdi bende de var canım esimin kışın işi yok kış boyunca evde mecbur o yapacak gerçi canı isteyince kalkıp yapıyorda ama bu sene mecbur yapacak
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Canım az doldur üstüne sonradan kömür ilave et bence. Canına yazık
0 oy
tarafından
Hiç birşey olmaz kuzum esirgeme esirgenen göze çöp batarmış ya mecbursun sende bile isteye yapmıyorsun ya rabbim korur insallh 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Dikkat et canm çocuk varsa mecbur da keşke kaldirmasan
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Allah korusun yapılmasa iyi ama anneciğim bana hamileyken 25 torba kömürü sokaktan çekerek asansöre taşıyıp komurluge yerleştirmiş kardeşime hamileyken de soba kocasını hep o değiştirirdi karnı burnundaydi hatırlıyorum 
0 oy
tarafından
10 aylık oğlum var her gün indir kaldır yapiyoruz 
0 oy
tarafından
Canım çift kova alın akşamdan esin doldursun en azından daha rahat olur sabahta henen gitmeden yerine yerleştirir sende istediğin vakit yakarsın benim eşim.hep.oyle ederdi

Küçük kızım.1 yaşında hala daha eşim yakar erkek kalkar o sobayı yakar çay koyar  gider 
0 oy
(1,008 puan) tarafından
3 hamileligimdede neler kaldırdım ne isler yaptim omru varsa allajin izniyle bireysel olmaz 10 kg kedi kumu kedi maması tasiyotdum ust kata hemde doktor düşük tehlikesi var dediği halde
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bn kovaya kömürü poşet edip içine atıyordum soba yakarken sonra da odunu poşetler getirip atardım

Hiç riske atamam valla minnagim herşey den değerliydi bacım sana da fikir olsun
0 oy
(704 puan) tarafından
Sabah eşin giderken boşaltsin icini 
0 oy
(45,023 puan) tarafından
2 hamileligimde her isi yaptim kaldirdim ama inan allah onlari orda ole bi koruyoki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,317 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,211 soru

24,121,796 cevap

333,510 kullanıcı