0 oy
919 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Benim eşimin halası var bebeğim çok ağlıyodu hiç durmuyodu onların yanındaydık  bunda nazar var dedi bana döndür dedi döndürdüm baya bi okudu okudukça esnedi bunda baya nazar var dedi okuduktan sonr başka yere baktırdı ben nazara inanıyorum sizce yanlışmı inanmamam mı gerekiyo bebeğimide sürekli okurum surelerden falan okurum .

37 Cevaplar

0 oy
(6,365 puan) tarafından
Ewt cnm annem de okuyor esneyıbce nazar dyor gerçekten bnfe inanıyorum 
tarafından
Aynen canım esneyince gidermiş
-Reklam-
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Ben de inanıyorum.

Çünkü yaşadım oğlum küçükken .Mık sesi ç kmayan çocuk sebepsiz yere çok huysuzlandı ,birinin yanından eve geldik naptıysam durmadı elimden güç derman kesildi.Kucağımdayken okudum , çocuk rahatlar gibi sakinleşti , biraz oynadıktan sonra emip uyudu.
tarafından
Her an kimin nazarı değicek bilmiyoruz ki canım o yğzden sürekli okumamız gerekiyo
(7,931 puan) tarafından
Evet aynen artık aklıma geldikce emzirirken hep okuyorum
0 oy
(24 puan) tarafından
nazar vardir
tarafından
Evt canım
0 oy
tarafından
Ben 18 imdeyken sürekli albasma oluyordu 1 hafta boyunca Allahın her günü korkutularak uyandırılıyordum uyandıktan sonra da sesleri var üzerimde ağırlıkları var ama görüntü yok korku krizlerine giriyordum artık odaya biri girince gidiyorlardı neyse artık kafayı yicem nerdeyse babamın arkadaşı bi tanıdığına benden bahsetmiş baktırmış adam demiş aşırı nazar var üstünde o yüzden musallat olmuşlar demiş bi cevşen yazmış bi de su vermiş okumuş filan.. Suyu içtim cevşeni taktım o gün bugündür rahatım albasma yaşamadım ama tabi korku kaldı hayatta zifiri karanlıkta duramam.. illa gece lambası açık olacak.. yaşım 32..

( sahtekar hoca demeyin adam hoca değil bu işlerden anlayan biriymiş parayla yapan biri değil yani.. İlk evliliğimde mutsuz olup son evliliğimde mutlu olacağımı oğlumda bi hastalık olacağını bile söylemişti.. Büyük oğlumun kalbinde delik vardı anju oldu 7 yaşında..)

Bu evliliğimden olan oğlum da 6 aylık masmavi göz uzun kirpik kumral saç ay gibi bembeyaz ten.. Ne zmn dışarı çıksak insan içine karışsak o bi kaç gün benim oğlan acayip huzursuz oluyor çığlık atarak uyanıyor ailecek okuyoruz rahatlıyor.. Kalem suresinin son 2 ayeti felak nas ve ayetel kürsi oku..
tarafından
Tamam canın sağol teşekkür ederim benim eniştem de hocydı ama öylr kandıranlardan değil senin dediğin gibiydi
0 oy
(285 puan) tarafından
Nazar var ya ben kesinlikle inanıyorum gozlerimle gördüm defalarca ki çok da duydum yaşayan
tarafından
Nasıl gözünle gördün cnım
(285 puan) tarafından
Ya benim bir yeğenim çok tatliydi tombuldu bir kadın bunu gördü ne de tatlıymış dedi çocuk akşamına rahatsızlandı durmuyor sürekli ağlıyor üstüne okundu flan düzeldi kaynanam da anlatıyor eşim küçükken çok tatlıymış renkli gözlü beyaz tenli sarışın tombul birseymis bir tane komşu görmüş demiş ne de yakışıklı oğlun var böyle falan kaynanam dio daha eve yetismedim çocuk yolda fenalaştı higggg dedi nefes gitti hicbirseyi yoktu oysa dio ben bağırdım çağırdım yardım edin oğluma birşey oluyor die bir tane kadın geldi heemn üstüne okudu su falan serpti biraz kendine geldi yoksa çocuğum elimde can veriyordu dedi
0 oy
tarafından
Onlar esnediğinde onların nazarımı çıkıyor 
tarafından
Yok canım çocuktaki nazar çıkıyor
tarafından
Hımm. Allah'a emanet hepsin melek Rabbim koruyor
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Valla kim.ne derse desin ben inaniyorum nazara bol bol oku bebegini 
tarafından
Okuyorum canım sağol
0 oy
(815 puan) tarafından
Nazar duası bile var bende inanırım. ama ota bka nazar diyen insanlara da sinir olurum mesela bir tanıdığım çiçeğini sulamaz unutur kurur nazardan der :) 
tarafından
Ay buda güzel di:D Böyle şeyler saçma yani
0 oy
tarafından
Nazar deveyi kazana insani mezara sokar derler nazar vardir canim
tarafından
Sağol canım:)
0 oy
(1,696 puan) tarafından
İnanmazsan ayeti inkar etmiş olursun canm nazar hak ayet var peygamber efendimizn hadisleri var tabiki de nazr olabilir okuyun güzelce tqmm
tarafından
Okuyorum canım zaten ben inanıyorum dedim :) sürekli de okurum zaten
(1,696 puan) tarafından
En iyisi ni yaprsn cnm
0 oy
tarafından
Nazar vardır bacım kimi bilerek kimisi de bilmeyerek nazar eder o yüzden bebek gördüğümde mümkün olduğunca çok tatlı güzel miş demem çok cirkinmis maşallah derim bilmeyerek nazar değdirmek istemem
tarafından
Bizde bazen çok içten bakıyoruz da sürekli okucam  canım
0 oy
tarafından
Nazara inanıyorum çünkü var malesef Rabb'im evlatlarimizi  kem gözlerden korusun inşallah
tarafından
Amin canım amiinnn
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Nazar dinde var canım inanıtorum... Ama nazar dualarıda var
tarafından
Bütün duaları süreleri hep okurum canım
0 oy
(648 puan) tarafından
Nazar tabiki var her zaman bir şeyi beğendiğim zaman maşallah derim eğer demezseniz kesinlikle değer , mavi gozlululerin değer diyorlar ben inanmazdim mavi gözlü siyah gözlü ama benimde nazarim çok degiyormus .Kızın bir gün cüzdanı beğendim pat cuzdana birşeyler oldu ,bir arkadaşımın montunu beğendim ay çok güzelmiş dediğim an fermuari bozuldu halbuki kötü gözle de kıskançlıkla bakmadım ama çok kötü hissetmiştim kendimi o yüzden hep maşallah berakallah derim.
tarafından
O bende de olur du canım bişeyleri beğensem etsem hemen arkasına kötü şeyler olurdu
0 oy
tarafından
Ben de nazara inanırım canım çok da korkarım nazardan
tarafından
Bence de canım ay :(
0 oy
tarafından
Nazar vardir canim. Ben inanırım ama nazar boncuğuna inanmam. Sacma gelir bana
tarafından
Banada nazar boncuğu saçma gelir en güzeli dua etmek sure okumak
tarafından
Aynen öyle. Ben ilahiyat terkim ogluma kendi elimle ayetel kursi felak nas yazip ignelikle asmayi düşünüyorum.
0 oy
tarafından
Nazar var tabikide bende inanirim

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 628 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esra0202 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 387 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 559 göst.