0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (335 puan) tarafından

image

image

kızlar çeyizimdeen olan düdüklü tencere bu korktuğum için hiç kullanamadım. Ama kullanmak istiyorum kemikli etler var onları pişirmek için kaç dk da pişer düdüklü de bir de bu üründen kullanan var mı havasını nasıl almalıyım?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bikac gune acacam bu postu bende cok korkuyirum ya patlar diye kullanamiyorum
tarafından
Ayyy kiz benimkide schafer aynisi:)))
(335 puan) tarafından
Hadi ya :) valla 2 yıldır evliyim bi kullanmaya cesaret edemedim ama kullanıcam inş çünkü kemikleri buzluktan çıkardım:))
tarafından
Benimki 4 yildir yatiyor:)))
(335 puan) tarafından
Sende artık kullan :))
tarafından
Eee herkes ikinci kademe demiste düdüğü  nerde orasimi oluyor otmuyor mu bu fissss diye nerden havasi çıkıyor
(335 puan) tarafından
Bilmiyorum ki buhar ayarı yok bu düdüklü de
-Reklam-
0 oy
tarafından
2. Kadamede kullanıyorum ben havasını ya kendi haline bırak çıksın yada hemen açiyim istiyosan az az su atıyorum yanlarına lavobanın krnarına koyup. Aynısından kullanıyodum kapağım bozuldu ortalama 25 30 dakikada oluyo et. 
tarafından
Çıkar canım 15 dakka beklersin çıkar sonrasında yavas yavas çevirir 1e getirirsin hava geliyosa beklersin. Hava bitince yine aynı şekilde yavaşça 0a getirirsin. Bu arada pıslamaya başlayınca ocağa koyduğunda 1 dakika bekleyip altını kıs ocağın.
(335 puan) tarafından
Bu üründe buhar kademesi yok işte o yüzden de korkuyorum canım peki seninki de bu şekil mı yani buhar ayarı yok mu
tarafından
Aynısındandı canım. Bi sorun yaşamadım ben.
(335 puan) tarafından
Anladim canım çok saol inşallah bende yaşamam
tarafından
İnşallah canım
0 oy
(163,375 puan) tarafından
Kiz bende korkuyom ama 20 dk piser diye okumtum bi postta
(335 puan) tarafından
Öyleymiş ya çok çabuk pişiyormuş işte ama korkuyorum kullanmaya ama kullanıcam çünkü o kemikler normal tencerede 5 saate pismez
0 oy
(664 puan) tarafından
Etler genelde 2. Kademede olur ve tek et se 45 dk etli nohutsa 30 dk ben oyle yapıyorum
(335 puan) tarafından
Anladım canım peki havasını nasıl alıyorsun kendi halinde ocağı kapatınca 2. Kademe de kalsa havası çıkar mı?
(664 puan) tarafından
Altını kapatıyorum havasi bitince 1 e aliyorum yine bitince en sona aliyorum tamamen bitince de rahatlikla aciyorum
(335 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
(664 puan) tarafından
Rca edrm cnm
0 oy
(37 puan) tarafından
Benim tenceremin aynısı 2 te pişir normql yemek yaparken altı açık olsun korkma ufak delikten buharı çıkacak ondan sonra en küçük göze al ne pişireceksen dk tut sonra kapat acelen yoksa 2 de kalsın kendi kendine sönüyo ama acelen varsa suyun altına tut iyice kapağın her tarafını ıslat sonra 0 a getir korkma Allahın izni ile hiç bişey olmuyo.. :)
(335 puan) tarafından
Canım kemikli etler var onları pişiricem de kemikleri üstüne su gelene kadar doldurmali miyim bir de acelem yok korkuyorumn zaten :) ocağı kapatınca altını yine öyle 2 de kalsa kaç dk sonra 0 a alıp kapağını acayim
(37 puan) tarafından
Korkma korkma ben de bu tencereyle yendim korkumu valla :) Tencerenin içinde Max Min. Diye yazıyor zaten maximumu geçme yeter 40 dk pişir altını kapat 15 dk bekle ama ilk kullanacağın için için rahat olsun diye yine suyun altına tut kapağı aç baktın biraz daha pişmesi gerekiyo tekrar pişirirsin :)
(335 puan) tarafından
Anladım canım çok saol inşallah bende yenicem korkumu :)
(37 puan) tarafından
Sen de sağol Yenersin yenersin pişirince korkumu yendim diye yazarsın buraya merak ederim şimdi ben :)
(335 puan) tarafından
Pirince yazicam buraya :))
0 oy
tarafından
Bunu bilmıom post yukarı çıksın 
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Bilmiyorsan hiç bulaşma cnm bilen biri öğretsin burda yazmayla olmaz bence tehlikeli 
(335 puan) tarafından
Canım youtube dan video da izledim de eşim evde olunca pişiricem
0 oy
tarafından
Benimkinin biraz farklısı ama ben havası kendi çıkana kadar asla dokunmam düdüklü tencereye 
(335 puan) tarafından
2 de bırakıp çıkmasını mı bekliyosunuz sizde havasının?
tarafından
Evet canım açık konusuyum kendin çevirip çıkarmaya uğraşırsan patlatirsin 15 20 dakika beklenmesi çıksın
(335 puan) tarafından
Anladım canım saol bende öyle yapicam bırakıcam kendi çıksın
0 oy
(22,057 puan) tarafından
15 dkkada psiriyo canim bnmkide bunun moru
(335 puan) tarafından
Havasını nasıl alıyorsun peki sen canım?
(22,057 puan) tarafından
Pistikten sonra o siyah dönen yeri cevriyom havasini bitince cit diye bi ses gelio ondan snra aciom canim
(335 puan) tarafından
2 den 1 e 1 den 0 a hava bitene kadar alıyorsun yanı havasını dimi canım bıraksam kendi de çıkıyormuş havası öyle söyleyenlerde oldu öyle yaparım bende çok saol :)
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Bnde düddklü tencerdn çk korkuyrm hç kullanmdım dha önce eşim faslye noht istediği zamn kayınvaldeme söylüyrm o pişiryo :)
(335 puan) tarafından
Valla bende vok korkuyorum da artık kiricam korkumu :)
(4,100 puan) tarafından
Ben dha cesart bulamdm :)
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Benim düdüklünun aynısı. At eti içine 2 ye getir sonra ocaga koy alti açık olsun bi 15 dk sonra siddetli fisss sesi duyucaksin kis altini 20-25 dkya pişmiş olur. Sonra al ocaktan birak kendi haline fislamasi bitene kadar 0 a getirdiğinde düdüğü hic fislama yoksa aç. Acele olsun dersende lavaboya koy kenarlarından soguk su tut havasi bitince aç 
(335 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
(3,272 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
tarafından
Ben karacaninkini kullaniyorum da havasini alirken bisey falan olur diye sogumasini bekliyorum aciliyeti varsa da suyun altina tutuyorum oyle açıyorum 
(335 puan) tarafından
Anladım canım çok saol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 502 göst.
13 Şubat 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥ (7,934 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
11 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (492 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 86 göst.
29 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Oykuzumra65 (3 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 178 göst.

Kategoriler


1,470,123 soru

24,082,236 cevap

331,261 kullanıcı

...