0 oy
643 göst.
Diğer kategorisinde (3,738 puan) tarafından
Annem yürüyemiyor:( evden dışarı cikmiyo bebeğim 3 aylık oldu aramızda ,en fazla 20 dakika var :( bide kaynanamla aynı mahalledeler:( gitsem şimdi bana da gelin dicek onların eve de gelen giden çok oluyo :( bide annemgile kusler sorun haline getirebilirler sizce ne yapmalıyım

16 Cevaplar

+3 oy
(12,762 puan) tarafından
Kaynanan ne alaka ki annen yuruyemiyor Muş nsil dayanabiliyor sun gitmemeye benim annem hasta iken hergun sabah kahvaltisini hazırlamaya gittim kaynanan haftada 1 gidiyor san ona 2 3 gitmen lazim kaynanan la kus ise kus onane
(3,738 puan) tarafından
Bu zamana kadar ablam gidip geldi ben de sezayan oldum agrilarim bayağı vardı eşimin çalıştığı yerde hep yakın temaslı kurduğu kişiler hep virüslü çıktı bende korktum haliyle dışarı çıkmaya anneme gitmeye
(12,762 puan) tarafından
Bundan sonra ihmal etme al önlemlerini git
(3,738 puan) tarafından
Öyle yapacam canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kaynanaya cevabı ver çağırırsa annem hasta onun için geliyorum senin evin hiç boş kalmıyor korona var gelemem de annen ya o kaynana laf edecek diye gitmemezlik yapma 
(3,738 puan) tarafından
Canım sorun tek o kadında değil sezayan oldum her işi kendim yaptım toparlanmam uzun zaman aldı sonra iyilestim eşimin yakın temaslı kurduğu kişiler hep virüslü çıktı korktum gitmeye anneme ama artık gidicem
tarafından
Git canım git kaynanaya söyleme haber vermek zorunda değilsin anneme gidiyorum falan diye kapı da da beklemiyordur görmez herhalde seni
0 oy
tarafından
Valla benim annem ne derse desin umrumda olmaz. O kadar da yakinsin, nasıl dayabiliyorsun. Ben 18 saatlik mesafede yok 3 ay önce gördüm en son. Al bebeğini git 
(3,738 puan) tarafından
ben sezaryan oldum annem bakamadigi için bana tek başıma hallettim işlerimi eşimin iş yerinde hep yakın temaslı kurduğu kişiler hep virüslü çıktı korktuk gidemedim ama gidicem
0 oy
(3,757 puan) tarafından

Allah katında anadan babadan sorumlu olacağız canım kim ne derse desin gitmen gerekirdi o halde onu brkmn doğru olmamış ve her gitmende kayanana da gitmek zorunda fln dglsn herkez yerini bilmesi gerek kaynanam başka öz annem başka dir..

(3,738 puan) tarafından
Canim ben sezaryan oldum annem bakamadigi için bana tek başıma hallettim işlerimi eşimin iş yerinde hep yakın temaslı kurduğu kişiler hep virüslü çıktı korktuk gidemedim ama gidicem
0 oy
tarafından
Hayretler içinde  okudum annen yürüyemiyor ve gitmiyorsun vallaha nasıl dayandin nasil rahat ettin bide 20 dk lik yol
(3,738 puan) tarafından
Canim ablam gidip geldi hep eşimin işi çok riskli kaç defa konuştugu yakın temas kurduğu kişilerde pozitif çıktı zaten ondan önce doğum yaptım sezayan toparlamak uzun sürdü ama gidicem
0 oy
(649 puan) tarafından
Her hafta sonu giderim yatılı olarak banada kimse karışamaz ne derlerse desin kaynanana gitmek zorunda değilsin isterse surat assın salla gitsin kaynanan yüzünden niye annene gitmiyon ben hiç bir şeyi takmaz giderim 
(3,738 puan) tarafından
Canim kaynanam diyemez.zaten annene gitme diye derse yüzüne bakmam o ayrı ama ben tedbir amaçlı gitmedim çünkü eşimin yakın temaslı kurduğu kişiler hep virüs çıktı bende korkudan gideemdim ama gidicem
0 oy
(163,285 puan) tarafından
Nasi dayandin ki kaynananna noluyo ben anneme geldim size gelmedim de gec
(3,738 puan) tarafından
Canım bu zamana kadar ablam gidip geldi anneme ve eşimin yakın temas kurduğu kişiler hep virüslü çıktı ben Cesaret edemedim yoksa ne kaynanamdan izin alırım ne eşimden
0 oy
(877 puan) tarafından
Kaynanan sorun yapacak diye anneye gitmemekte bi tuhaf hemde o halde bi anneye kendi kızını hayal et sen o haldeyken kaynana sorun yapıyo diye sana gelmesin diyeceklerim bu kadar
(3,738 puan) tarafından
Canım sırf kaynana değil problem eşimin çalıştığı yerde bir sürü vaka çıktı ben gidemedim cesaret edip çünkü bana bulassa anneme bulasacak o zaman kimse bakamicak ama gidicem artık
0 oy
tarafından
Bence gidip anneni gör kızını annene bırak maskeni tak git bir kayınvalideni de gör sorarsa bebek uyuyor orda kaldırmadım de 10 dakika da kaynananı da gör kalk annenin yanına git yine. 

Yada eşin de annesi gile gitsin 5 dakika otursun gelsin sende annenlerde kal. 
(3,738 puan) tarafından
Bu zamana kadar ablam gidip geldi artık ben gitmek istiyorum kaynanamda annene gitme diyemez orası ayrı zaten kuzum
tarafından
Aynen öyle canım annen hasta belki kaynanan  bişey demez eşin annesini görüp gelsin siz annende kalın.
(3,738 puan) tarafından
Öyle yapacam canım artık haftada en az 2 defa gidicem zaten ablam gidip geliyo o yönden de az da olsa icim rahattu
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Senin yerinde olsam her gün gider işini yapar gelirdim 15 16 saatlik yol var annemle aramızda Keşke seninki gibi yakın olsaydım annenin yeri ayrıdır kaynananın yeri ayrıdır Herkes yerini bilsin anne gibi olmaya çalışmasın Kaynanalar olamazlar çünkü annem bu durumdayken küs olmaları da çok ayıp senin yerinde olsam ben Kaynana ile konuşmazdım neticesinde akraba oluyorlar küs de olsa arada gidip Kontrol etmesi gerekirdi ayıp etmiş
(3,738 puan) tarafından
Tabiki annenin yerini kimse tutamaz kuzum kaynanam ne derse desin anneme giderim o sorun değil sezaryan oldum kimse kalmadı yanımda hep kendi islerimo kendim yaptım eşimin çalıştigi yerde vakalar arttı korktum gitmeye ama artık gidicem
(1,331 puan) tarafından
Senin için de zor olmuş Bayağı canım sezeryan olmuşsun bir de aslında bebek belli aya gelene kadar annenle beraber dursaydın öyle de olurdu eşin çok laf etmiyorsa şimdi ortada virüs de var kendinden eminsen giderken de kalabalık otobüslere falan binmeden gidebiliyorsan git canım
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Sen annenin yanına git buna kimsenin karısmaya hakkı yok şu insanlara bu kadar yuz vermeyin yaa kaynananında kocanında başkasınında gaddi değil annenlere gitmene karışmak ağızlarını açamazlar
(3,738 puan) tarafından
Sırf kayananmdan dolayida değil canım eşim riskli bir yerde çalışıyor akşama kadar onca dışarıdan gelen adamlarla görüşme yapiyo iş yerinde vakalar çıktı evde kaldı gidemedik eşim de gitme bir süre dedi annen virüslü olunca kimse bakamaz o zaman dedi
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Kaynana ne?Annene gitmek için ondan mı izin alacaksın?Bazen cidden saçmalıyorsunuz.Sana gelemem evine misafir geliyor de zor degil
(3,738 puan) tarafından
Sırf kayananmdan dolayida değil canım eşim riskli bir yerde çalışıyor akşama kadar onca dışarıdan gelen adamlarla görüşme yapiyo iş yerinde vakalar çıktı evde kaldı gidemedik eşim de gitme bir süre dedi annen virüslü olunca kimse bakamaz o zaman dedi
(6,189 puan) tarafından
Madkeni tak iki kat sarılma öpme ama git gör kadini
(3,738 puan) tarafından
Öyle yapacağım canım:)
0 oy
(651 puan) tarafından
Annenin sana ihtiyacı olabilir bakanı yoksa kaynananla da aynı mahallede oturuyo diye gitmemezlik yapma sonuçta o senin annen seni doğuran kadın milletin çenesini çekmekten bu hale geliyoruz zaten ne der elalem acaba diye sorarsa da kaynanan annemin bana ihtiyacı var onun için geldim dersin gerçi açıklama yapmana bile gerek yok annenin halini biliyordur eminim 
(3,738 puan) tarafından
Canım sorun kayananm değil tamamen sezaryan oldum toparlanmam uzun zaman aldı sonra gidiyim dedim eşimin iş yerinde hep yakın temaslı kurduğu kişiler pozitif çıktı korktum eşim evde kendini karantinaya aldı bende korktum anneme giderim bulaşır diye ama gidicem
0 oy
tarafından
Kimse benim anneme gidip gelmeme karisamaz ki o kadın engelliymis bide 4 ay ne demek nasıl dayaniyosunuz ben anlamıorum 
(3,738 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Haberleri olmadan git ben olsam 20 kere giderdim
(3,738 puan) tarafından
Gidicem artık canim
0 oy
(1,860 puan) tarafından
O senin annen kim ne derse desin böyle bir sebepten 4ay annene gitmemek ne demek Allah aşkına yaa bir de o kadar yakın, çok acayip bişey yani kbakma ama
(3,738 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 787 göst.
0 oy
13 cevap 468 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merhaba (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
12 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu