0 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar yedu bucuk ay once sezeryanla dogum yaptim cok kotu dikis yerime sanci girdi ayaga kalkinca sancisini gogsumun altina veriyo ve kalcama veriyo adetime cok var dogumdan sonra hic kontrole gitmedim hamilede degilim sizinde oyle oluyor muydu

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Usuttunmu aceba sıcak tut
tarafından
Bilmiyorum ki canim olabilir off dayanilacak bi agri degil ya aniden girdi agri dikis yerime
tarafından
Kesin usttun hemen sıcak su torbası yapıyosun ayakalrina kalın çorap giyosun bacaklarına battanye kapat git güzel bir bitki çayı yap üşenme yap bunları uzan yat
tarafından
Sagol kuzum yaptim dedigini gecti yarim saat somra agrisini usutmusum demekki ondan sanxi yapmis
tarafından
Evet ya sıcak tut mutlaka canım çok geçmiş olsun
tarafından
Sagol kuzum artik dikkat edecem cok kotuymus agrisi
tarafından
Zordur tabi
-Reklam-
0 oy
(163,319 puan) tarafından
Kiz üşüttunmu yada dikis yerlerinmi acildi
tarafından
Bilmiyom ki kiz dogumdan sonra hic gitmedim kontrole aniden sanci girdi ama cok kotu col feci
0 oy
(2,445 puan) tarafından
Üşütmüş olabilirsin canım. Usutunce ilk dikiş yeri ağrıyor genellikle 
tarafından
Bi sicak tutayjm canim ayagimda surekli terlik var oysaki ama cok kotu ya dogumdan sonra bile bu agriyu yasamadim
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Bi doktora gitsen ya kuzum. Ne olur ne olmaz yani. 
tarafından
Sagol canim sicak tuttum corap felam giydim gecti burda randdvu yok hep dolu ozel hastanelerde cok pahali ondan gitmedim
0 oy
(1,712 puan) tarafından
ayağını sıcak tut usutmssndr
tarafından
Sagol kuzum corabimi giydim usutmusum
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Üşüttün kesiinnn
tarafından
Evet canim sicak tuttuktan sonra gecti agrisi
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Dikiş yerinde bisey yoksa ya üsüttün yada gaz falan olabilr sıcak tut biraz kendini olmazsa doktora gorun sen gene
tarafından
Yok canim dikis yerinde problem corap giydim sicak tuttum gecti demekki usutmusum
0 oy
(6,396 puan) tarafından
14 ay oldu sezeryanla dogum yapali hic basima gelmedi canim usuttun falan mi aceba yada agirmi kaldirdin
tarafından
Yok canim agir kaldormadim kendime hic dikkat etmiyom namaz kilarken cikariyom corabi sonra giymiuom ayaklarim soguk oluyo hep ondan
(6,396 puan) tarafından
O zaman kesinlile usuttun kuzumm

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 735 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (4,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,920 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 566 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,905 soru

24,050,820 cevap

329,661 kullanıcı