0 oy
436 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (704 puan) tarafından
Kapilardan girdim camlardan ciktim valla öldüm ama diş kapinin ayakkabiligina kadar sildim sadece mutfak kaldi orayida yarin halletcem siz neler yaptiniz

7 Cevaplar

0 oy
(2,596 puan) tarafından

Ooo maşallah kolay gelsin. Benim temizlik bitti yaa onları yapmıştım:)

(704 puan) tarafından
Canm ben 15 gunde 1 yaparim bunlari
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende sadece camalar yıkadım krokileri çamaşıra attım yemek yaptım başka bir isim yoktu çünkü bende 1 ay önce öyle bir temizlik yapmıştım hali dahi yıkadım yani öyle söyleyeyim 
(704 puan) tarafından
Ben 15 gunde 1 dip köse yaparm
tarafından
Bugün baktım ev temiz iki kişiyiz zaten kirlenmez çok fazla süpürgeyi bile 3 4 gün de bir anca yaparım
(704 puan) tarafından
Bizde  2 kisiyiz ama batyor batmasada 15 gunu gecince biseyler dürtuyo beni hadi temzlk yap diye
0 oy
tarafından
Benimde bugün ince temizlik gunumdi.hafta sonları yapıyorum...mutfak salon bitti..ikinci kat kaldı.odalar banuom var.hamileyim oğlumda.var..yavas yavaş parça parça yapiyom..yoruldum bende çok..
(704 puan) tarafından
Canm yorma kendini bide hamilesin
tarafından
Mecbur canım.arada temizlik olmazsa dip bucak günlük süpürge toplama yapsa da gözüme ev çok dağınık geliyo..3 yaşında bir oğlum var maşallah temiz yer birakmiyo..mecbur..yormadan yavaş yavaş yapıyorum.
(704 puan) tarafından
Aynen cnm temzlk olmaynca olmuyo
0 oy
tarafından

Sabahtan beri peşimde bı cimcimeyle hızlandırılmış temizlik yaptım balkon yıkadım çamaşır astım bı kosu yemek yaptım biraz dinlensin yemekler derken aldım kızı kucağıma bı güzel banyo yaptırdım gene koştur koştur giydir uyut yemek hazirla topla derken pert oldum ve bütün gün 3 saatlik uykuyla geziyorum bı yere bayılıp kalma niyetindeyim:woot: 

(704 puan) tarafından
Benmde oglm var o yzuden surekli yapamam 15 gunde 1
0 oy
tarafından
Dün evimi kökten temizledim çok şükür heryer tertemizdi bugün sadece balkon yıkadım çamaşır topladım serdim odayı mutfağı gırgır yapıp sildim yarın yine tüm evi makina yapcam 2 güne bir makina açıyorum çünkü ☺️
(704 puan) tarafından
Bende hergun supurge acarm
tarafından
Eşim birgün gündüzcü birgün gececi geceden geldiği gün sabah 9da uyuyor 3  4 e kadar mecbur o gün heryeri gırgır yapıp siliyorum ertesi gün iyice makina yapıyorum canım ☺️
(704 puan) tarafından
Bnm eşimde 1 hafta gececi 1 hafta gundyuzcu
0 oy
tarafından
Sadece yemek yaptım bugün orucluydum bi iş yapamadım valla. Seninde ellerine sağlık canım ☺️
(704 puan) tarafından
Allah kabul etsin kuzum bende ocakta tutcam insallh
tarafından
Amin cnm. Bende haftada 3 gün tutuyorum bitsin diye. Çünkü hamileyken bozdum baya birikti
(704 puan) tarafından
Bnmde hsmililelikte birikti cnm
0 oy
(1,287 puan) tarafından
B3nde kapo duvar cam sildim 3 gün içindeyim sobayı da bugün kurdum yarın inş büyük mutfak temizliğim var biri olsada beraber yapsak gözün de dağ gibi valla
(704 puan) tarafından
Ben tek yapmayi sevyom ay baskasinin yaptgi icime sinmiyo
(1,287 puan) tarafından
Bi arkadaşım var bi tek onunki içine siniyor başka si asla

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 629 göst.
13 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 772 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy