0 oy
545 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (483 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Mkhhhhb

10 Cevaplar

+3 oy
(8,237 puan) tarafından

Böyle gönderileri okuyunca hep bu kare gözümün önüne geliyor ve gerçekten içim acıyor... Tek istenilen bir parça sevgi ve ilgi bu kadar basit ..

image

(483 puan) tarafından
Ya hersy yapar eder ama decgi istiyorm eve gekneden mesajda  guzzel seyler  yazar  eve gelince baska okur soylerim yuzune karsi  sana oylr  geliyor der s
(6,396 puan) tarafından
Mukemmelmis
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Hepimizin kendine göre sorunleri var Allah yardımcımız olsun 
0 oy
(285 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun insanın zoruna gidiyor tabi eşinin sana değer vermemesi flan hayatında en çok değer verdiğinin sana hiç değer vermemesi çok kötü bide bunun üstüne annesine kıymet verip bir dediğini iki etmeyip seni de birseyine saymamasi çok zoruns gidiyor
(483 puan) tarafından
Aslinda cok anneci  degildir gtmez iyle fazla yz vrmes ama bn dedigumu yapmayip ustune  emlakciya gelirirm demes sktı cnm ben bu adami napim bilmuyorm.s.s
0 oy
(758 puan) tarafından
Haksız sayılmazsın kuzum ilgi enn önemli şeydir aslında 
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Aynı şeyler den bende dert yanıyorum 12 yıl oldu bir gün gezmedik hiç demezse varsa yoksa çevresi bende artık bıraktım bunları değişmiyor ne yapayım 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Boyle postlar gercekten yıkıyor beni uzuyor 
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah 
0 oy
tarafından
Allah yardımcınnm olsun cnm
0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun 
0 oy
tarafından
Anne olmak dünyadaki en guzel şey..koca mi ewt çok severim...oğlumun babası..içkisi yok sigarası yok...evine bağlı...arkadaş çevresi yok..annesi cagirdinda bazen gider bazende bahane uydurur zor geldiğinden..o noktoda ben kızarım git diye..bende anneyim çünkü oğlumda gel dediğimde cagirdiysam önemli işi yoksa planı yoksa gelmesini isterim....5 yıllık evliyim valla ilgi romantizm gözümde yok çünkü tek dünyamız oğlumuz ...onunda benimde.o huzurlu bir yuvada büyüsün diye herşeyi yaparım..erkekler düz mantiktir canım..kadınları anlasalar zaten mutsuz kadın.olmaz.o yüzden değiştiremiyosan kabulet boşu boşuna da hayatını zindan etme ..sen mutsu oluyosunda karsindakinin haberi yok..
(483 puan) tarafından
Ya en kotusu boylendegildi 2 aydir cok degisikdi.s
tarafından
Sen konuş cnm sen bisiyler yap .çocuktan sonra biras monatanlasiyo ister istemez ... Konuşman rağmen baktın olmuyo kabul et  boşver..sadece kendini üzmüş.olursun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 363 göst.
+1 oy
7 cevap 609 göst.
+1 oy
3 cevap 204 göst.

Kategoriler

1,469,565 soru

24,074,016 cevap

330,824 kullanıcı

...