0 oy
868 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yani o insan doğum yapmış evi yaninda kalanlar yapıyor 

22 Cevaplar

0 oy
(4,037 puan) tarafından
Gelen yabancı biri değil canım bakalmamali  bnce senin sağlığın daha önemli takma kafaya 
-Reklam-
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Dikkat etmem canım halden anlarım. Bebeğe mi baksın kendine mi eve mi. Ben önceliğimi bebeğime verirdim 
(4,037 puan) tarafından
Zaten öyle oluyo bebege öncelik veriyo insan bende arada ev çok dağınık temizlik yapamıyorum diyorum ama yorgunluk ve gece uyumadiysam uyuyorum ev işi yapmadan
(33 puan) tarafından
Aynen kiz kadin kadinin halinden anlami bakmaz bence kimse ben ikinci dogumda hemen kalktim kaynanam bulasiklarimi yikardi bende yerin tozunu alirdim gorumcem gormesine ragmen elimden alip yapmadi neyse bigun isleri yetistiremedim komsular pat diye gelmesin mi ev temiz ama mutfak doluuuu bulasik valla deet etmedim amann canimdan onemli mi sanki
(4,037 puan) tarafından
Aynn öyle düşsen hastalnsan onlar mı bakacak kimse bakmaz valla olan ana olur
(3,135 puan) tarafından
Benim de bazen ev dağınıkken misafirim at diye geliyır ama ne yapim. Annem diyor önce kızına bak sonra iş yapılır diye. Bende kızım uyursa yapıyorum bazen yetiştiremiyorum ama ne yapim.
Hastalansan kimse bir tas çorba vermez.
(4,037 puan) tarafından
Aynen  öyle  ev toplu olur  gelen olmaz ev dağınık bı bakmisin misafir gelmis
(3,135 puan) tarafından
Zaten öyle olur. Ama ne yapalım varsın dağınık olsun.
(4,037 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(8,294 puan) tarafından
Doğrusu gerekirse köşe bucak asla  bakmam kusur aramam herkesin temizliği kendine  ama yerlerde kıllar varsa halinin uzerinde döküntüler birikmisse  kolsolun üzeri bir parmak toz kaplamış ise önüme gelen çayda yağ varsa tövbe bismillah derim yani :)  Kocan yapsın sen yapamıyorsan boşver elden bir sey bekleme... 
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Kayinvaliden neden bir supurge acip dip kose yapmıyor bu kadar zor birsey degil sen desen ya anne bir supurge acta temizleyelim evi diye.

Sagligin icinde evin temiz olmasi lazim

0 oy
tarafından
Doğum yakan birinin evinin temizliğine asla dikkat etmem hatta yerler çöpten gecilmese bile bu niye böyle diye sormam dusunmem. Yeni anne olmuş bir kadın kendi temizliğini bile yapamazken evi ile nasıl ugrassin. Canm annene de gelince emin ol sana bir şey yansıtmaz anne evladının üzülmesini ister mi hiç. Kaynananlar da hata yapıyor ama elden de bazen bsi gelmiyor
0 oy
tarafından
Benim ilk zamanlar ev uçuyordu ayy kaynanam annem eşim hepsi bir olup yapiyordu ona rağmen inan bitmiyordu banada hep pis gelirdi kendimiz yapamadımiz için öyle bence biraz iyi oldum kalktım topladım hâlbuki onlar daha dört dörtlük yaptı ama o toplama bile gözüme mis geldi gelen bakmaz merak etme bakan da baksın 
0 oy
(614 puan) tarafından
Ben olsam bakmam cunku yeni dogum yapmis normalde  bille cok gormem ogun cani isteyip yapmamista olabilir heleki cocuklu evler is yapsanda yapilmamis gibi oluyor
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Amannn iyi olunda yaparsın canım temizlik zaten nankör önemli olan sen toparlan herşeyi yaparsın
0 oy
(704 puan) tarafından
Cnm ben ilk 3 ay kendime gelemedim bebegm 4 aykk olunca yavas yavaş temizligimi yapmaya basladim
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Canım annen yapar eğer yaşlı değilse doğum yapan birinin evi incelenmez 
0 oy
(613 puan) tarafından
Canım ben de sezeryan oldum ikinci sezeryanımdi ve çok zordu Annem geldi 10 gün yanımda kaldı ama çok zordu Kendisi de rahatsızdım yemek yapmak dışında bir şey yapamıyordu 4 günüm kalkıp kendim evimi temizledim Hatta bir haftamda suya girdim merdivenlerini yıkadım evimi dip köşe Temizledim ben yapmayınca kimse yapamıyor maalesef Annem çok isterdi yapmayı elinden gelince yapıyordu ama orada rahatsız
0 oy
(649 puan) tarafından
Ben dikkat etmem nası olsa kendini toparladığında yapacak kimin ne olacağı belli olmaz ama illa vardır öyle kusur bulan insanlar kulak asma 
0 oy
(580 puan) tarafından

12 gün oldu doğum yapalı inan grm uyku uyumuyorum bebeğim zaten durmuyor durduğu zamanda hiç dinlenmiyorum ev isimi yapıyorum bir gün yapmasam ikinci gün dağ oluyor. :ermm: 

0 oy
tarafından
Senin sağlığından önemli değil ben ilk doğumum da doğuma gitmeden temzilik yaptım gittim geldim ertesi gün evi süpürdüm dikişlerim açıldı çok çektim bırak pis kalsın evine gelen seni değil sana bakanı ayıplar 
0 oy
(57 puan) tarafından
Pinti madem yapmıyo orda ne dolanıyor boş boş üzülme 10 gune toparlanırsın onlara gerek kalmaz bazılarının temızlık anlayışı farklı boşver ıdare et iyileşirsin kısa zamnda
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Canim her yigidin bi yogurt yiyisi war bence onlarin yapigina tatmin olmaman normal sen yeni dogum yapmisin kimse senin eksigine bakmaz kendini iyi hissedince dip kose yaparsin
0 oy
(5 puan) tarafından
Ben asla o şekil düşünmem sen doğum yapmışsın ameliyat geçirmişsin bakman gereken bebeğin var lohusasın lohusalık 40 günle kalmıyor gerçekten bazen yaşayan bilir. Evet temizlik önemli ama bal dök yala olmasına gerek yok. Zaten kısa süre sonra toparlanın herşey yoluna giriyor yavaştan. Bi kere yardıma ya da dinlenmeye ihtiyacın var mı? diye sormayan insanların gelip evime temiz mi değil mi diye bakmaları benim onları 2. Kez evime almamama sebep olacak nedenlerden biridir. Senin durumunda da annen o sonuçta bizler tanımıyoruz ama en kötü ihtimalle bir iki laf eder geçer yardım eder :) canını sıkma sen ve evladın en önemli şuan Allah kolaylıklar versin canım 
0 oy
(671 puan) tarafından
Asla dogum yapmamız olsa bile bakmam ya :) ben öyle setlere hiç dıkkat etmem :) kaynanam bu yüzden bana cok kızdıgı için hiç kaliue bile almam yani :))))
0 oy
(15,129 puan) tarafından
Bebeği olanın dahi görmezden gelinebilir gülüm eksiği bebekli kadın eskisi gibi olamıyor
0 oy
tarafından
Asla bakmam sonuçta bebeği küçük kendisi yeni doğum yapmış 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 99 göst.
0 oy
7 cevap 238 göst.
23 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Seher gelin (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 393 göst.
0 oy