0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Annemgil in tarafı bana gözün aydına gelecekmis bende tamam ama 2 ser kişi gelsin kalabalık olmasın dedim kötü bisey düşünmedim annemde yeni yeni adet  çıkarıyor neymiş onlara pasta börek çörek tabak içi hazirlayacakmisim yasin veya magnet yaptıracakmisim ya ben daha doğum yapalı 37 gün olmuş onların asıl bana yapıp getirmesi lazım değil mi neyse kaynvalidem olacak bakın annem heois gelsin diyor ben parça parca diyroum ya gerekirse yorulayim ama virüs ortam zaten yeni doğum yapmış biriyim neyse bakın kim kim gelecekmis annem saydı 2 teyzem 2 yengem 1 ananem 1 babanem 2 halam 2 de amcamın karısı  bu sadece annemgilden gelecek bak 2 kız kardeşim var annem var kaynanam gelir illaki gorumcem gelir eltim de eksik olmaz oda gelir haksız mıyım sizce yarım yarım kabul etmekle annem bana senin aklın yok cahilsin hepsini Bi demlik çağır kurtul diyor bend e gelen maskesini çıkarmayacak kizimi da kucağına almayacak dedim küstü bana bir daha aramadı haksız duruma düştüm suçlu muyum sizce böyle düşünmekte 
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde olmalı

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence haklısın kimse bilmiyor taşıyıcı oldunu gelenler de olabilir isterse gözüm olsun ben olsam derim ki diyorum annem çalışıyor iş yeeinde pozitif oluyor anne en ufak belirtin varsa gelme diyom ama şükür yani
tarafından
Kızım şuan grip zaten zoruna gdiyor benim dediklerim
tarafından
Zoruna gidice bişey yok ama giderse gitsin el kadar beben var sen eşin var sen pozitif olsun daha 40 i çıkmamış bebene kim bakacak
tarafından
Anlamıyor annem beni nasıl analtacam bilmiyroum
tarafından
Annen hiç pozitif birini veyata korananin varlığına inanmıyor sanırım önce ona bu hastalığı anlat sonra onları gerekirse kabul etme ve eşinle konuş ben böyle durumlarda onunla konuşuyorum bence gelmesinler dedi an iptal ediyorum ondan destek alıp
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kusura bakma da virüs ailen gibi düşünen insanlardan dolayı bu kadar yayıldı. Gidiyim bi şey olmaz, bende bi şey yoktur vs vs. Senin yerinde olsam parça parçayı geçtim kimseyi kabul etmem. Yok onun bunun gönlü kırılacak diye kendi ailemin sağlığını riske atmam. Korona olmuşum diye yalan uydur gelmesin kimse
tarafından
Ya karantina altına alındı bina dedim yok annem öyle deme ayıp olur diyor anlamıyor beni
tarafından
Başlarım ayıbını yav. Babaanne vs gelecek diyorsun bir de yaşlılar belki sen taşıyıcısın. Valla yerinde olsam istemiyorum der kapatırım konuyu. Alınan alınsın çokta umrumda olur
(391 puan) tarafından
Kesinlikle size hak veriyorum. Bu sağlıkçılar neden öldüler siz bebek mevlidi yapın diye mi ? Cahil insanlar yüzünden biz sağlıkçılar eşşek gibi çalışıyoruz kul hakkı bu resmen.
0 oy
tarafından
Hiç ksbul etme bebegin küçük hastalı hafife almayın nolur böyle böyle yayıllıyor
tarafından
Ya kabul etmeyince de Naciye bizi isteniyor oluyor adim
tarafından
Olsun canım  kimde virüs var bilemiyorsun taşıyıcı olanilirler
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Çok  haklisin  canım  bunu  annenin  düşünmesi  gerek  küçücük  bebek  war  sonuçta  sende  yeni  doğum  yapmışsın  yani 
tarafından
Ya bilmiyroum annem naomaya çalışıyor
(5,941 puan) tarafından
Tekrar konustunmu  canım  düşününce belki sana hak vermiştir
tarafından
Dün de aynı olay aoldu az önce aradım istemiyorsun gelmiyorlar dedi bak onlara demiş ki Naciye sizi istemiyor demiş beni kötülüyor naoacam yaa off
(5,941 puan) tarafından
Birde  annen ne dim ki  canım  alllah sana  kolaylık  versin
0 oy
tarafından
2 şer 2 şerde kabul etme sakın görmek isteyen görüntülü aradsın
tarafından
Onların amaç farklı cnaim yemek derdi.
0 oy
tarafından
Hiç kabul etme telefonda arayıp söylesinler 
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Peki bu gelenlerden annen emin mi bulasmiyacagindan garantisi varmiymis ayrıca anne ben cahil değilim su durumda buraya gelmek isteyenler cahil diye 3 ay oldu doğum yapalı eve 1 tane Akrabam dahi gelmedi ;) bebeğim kuvezde kaldı ayrı kalmak nedir çok iyi biliyorum gelmesinler kussunler benim bebeğimden kimse önemli değil
0 oy
tarafından
Bence evine kimseyi alma eşimin de kuzeni yeni doğum yaptı eşim gidelim dedi geçen hafta pazar günü ben gitmedim salı da zaten pozitif olduğumu öğrendim artık evime kimseyi almicam kimseyi de evime sokmicam bende belirti bile yokdu nerdeyse kimde olduğunu bilemezsin çok zor bi hastalık 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Gayette haklısın ama millet senin düşündüğünü düşünmüyor maskeyle oturmak çocuğu almamak
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Ay hiç uraşamayıcam misagirlerle de... 37günlük yeni doğurmuşsun... Gelmiyi versinler... Bide börek falan yapacakmışsın    ... Yok deve
0 oy
(53,964 puan) tarafından
esimin iki halasinin torunu oldu ikisinede gitmedik aylar oldu kendini bilen gelmez zaten hastaligin heleki boyle bir salgının ayibi olmaz küsen de kussun

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 468 göst.
0 oy
8 cevap 414 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,325 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 517 göst.
17 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Panikmommy (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,464 soru

24,099,434 cevap

332,307 kullanıcı

...