0 oy
652 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (970 puan) tarafından
Konu koranavirus biliyorum çok fazla post açıldı bu konuyla ilgili,ama gerçekten çok üzülüyorum etkileniyorum çevremdeki insanları gördükçe..kuzenim 35 haftalık hamile ve testi pozitif nefes alamıyorum dayanamıyorum artık diye ağlıyor yengem aynı şekilde komşularım da var ve daha sayamadığım bir çok kişi.. 

İnanın pazara giderken iki tane maskeyi üst üste takıyorum ATM yi eldivenle kullanıyorum ben delimiyim önlem alıyorum ya..bugün pazarda doğru dürüst maske takan yoktu yasak olmasına rağmen 70 yaşlarında bı teyze çenesine indirmişti teyze kendi sağlığın için takarmisin dedim hani kim takiyorki ben takayım dedi.. inanamıyorum gerçekten ya rabbim korusun inşallah

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yazık yaa kendilerine olmuyorsa başkalarına oluyor
(970 puan) tarafından
Evet ya gerçekten öyle
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Artık alıştı millet saldı kendi virüs çoğaldı yin3 dayimla yengem 3 haftadır tedavi görüyor ve 3 haftaidr 9 aylık oğullarını göremiyorlar çok zor durumdalar yengem çok çok kötü olmuş hastanelere yatırıyorlar sürekli 
(970 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun..benim kızım kimsede durmaz bende kimseye emanet edemem alalh korusun çok üzülüyorum ya
+1 oy
(6,396 puan) tarafından
Inan olsun pazara falan gitmiyorum ezim alip geliyor bi kaynanama bi anneme gidiyom onlarda surekli ewde babalarda emekli sagi solu pek gezmiyorlar sukur komsu yuzu gormeyeli aylar oldu korkuyorum 
(970 puan) tarafından
Bende inan oyke millwt tatil yapıyor şehir turları yapıyor kafelerde geziyor ben kızım için alışverişe gittim korka korka gittim markete gitmeyeli uzun zaman oldu eşim yapiyor alışverişi
(6,396 puan) tarafından
Eline liste weriyorum benimde esim yapiyor kuzumm ne yapiyim ewde kucuk bebegim war hic riske atamam
(970 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum rabbim korusun inşallah
(6,396 puan) tarafından
Aminnm canim cumlemizi
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Biz de çok dikkat ettik cnm ama eşim yakalandı maalesef sadece berberde çıkarmış maskeyi :(ordan kapmış büyük ihtimalle adam kaç aydır gitmiyordu bi gitti olsn oldu olacağı varmış ne diyeyim buna da şükür 
(970 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım..o kadar dikkat etmişsiniz ama olacağı varmış dediğin gibi ama inan sözüm sizin gibilere değil hoc birşey yok gibi davranan gezip tozan ve kesinlikle maske takmayan amann n'olacak diyenlere
0 oy
tarafından
Benim kızım 5 yaşında yeminle yetişkinlerde daha duyarlı maskesiz Bi yere gitmiyor öyle dikkat ediyorki
(970 puan) tarafından
Masalalh o zaman tatlı kızına..keşke büyüklerde böyle bilinçli olsa
0 oy
tarafından

Zaten oyle dusunen kesim yuzunden bitmiyor :ermm: herkes tedbirli olsa simdiye biterdi belkide yazik biz enayi miyiz basim kapali kucagimda cocuk sirtimda canta evimiz yokusta ben o durumda nefesim kesilse bile cikarmiyorsam onlarda taksin bi zahmet sakasi yok bu isin 

(970 puan) tarafından
Yeminle beni anlattın bide çift takıyorum korkudan inan nefes nefese kalıyorum..evwt şakası yok rabbim korusun inşallah... Cahillik bitirecek zaten bu milleti
0 oy
tarafından
Canım artık okadar normalleştirme ileriki bu durumu olacaksa olsun diyo herkes bende geçirdim ve kalıcı hasar bıraktı kalbimde daha 23 yaşındayım ve ne olacağım belli değil rabbim kimseye yaşarmasın ama zor bisurec bu herkes üstüne düşeni yapsa böyle olmazdik zaten okullardan evlerine bulaştıran çocuklar çok fazla çoğaldı taşıyıcı olabiliyor napsin millet şimdi 
(970 puan) tarafından
Evet ya benim dayimlara da okula giden çocuklarından bulaşmış..geçmiş olsun canım sanada inslaalh bişey olmaz..evet keşke insanlar sadece üstlerine düşei yapsa
tarafından
Sağol askim isallah yasayan herkes hafif atlatir
0 oy
(7,118 puan) tarafından
En iyisi evden çıkmayıp on-line marketleri kullanmak 

Ben öyle yapıyorum. Annem.babam da dahil.ne evime gelen var, ne de birilerine giderim..
(970 puan) tarafından
İnan bende öyle yapıyorum o kadar özledim ki ama hem onların sağlığı için hem bizim sağlığımız için
0 oy
(568 puan) tarafından
Evet illa başa gelmeli virüs çıktığından beri zorla kalabalığa giren biri olarak söylüyorum 21 haftalık hamileyim ve eşim çok anlayışsız gitmeyelim dedikçe boşanma nin eşiğine gelio benimle ve kimsenin umrunda değil ben astım hastasiyum zaten zor nefes aliorm anlayan yok halimi en sonunda keşke olsam ölürüm kurtulurum diorm bu seferde çocuklarım ne olacak die üzülüyorum
(970 puan) tarafından
Yaaa çok üzüldüm senin adına canım..keşke daha anlayışlı olsa benim eşim çok anlayışlı kesinlikle çok dikkat eder eve girer direk banyoya elini yüzünü yıkar üzerini degistjrr kızımla öyle oynar
(568 puan) tarafından
Aman bazı insanlar ne yaparsan yap değişmez ama senin hep degistirmeni ister
0 oy
tarafından
8 aydır herkes virüsle yaşamaya alıştı normale döndüler virüs de normal gibi geliyor herkese başına gelmeden anlamıyorlar ciddi olduğunu 
(970 puan) tarafından
Evet bu yüzden de bitmiyor artıyor
0 oy
tarafından
Bugün çok sevdiğim 3 çocukluk arkdsmn testinin pozitif oldgnu öğrendim gozme uyku girmiyor inşallah biran önce atlatirlar insanlar ne kadar haiffe alıyor kendileri için takmalri gerktgnj bir türlü anlatmyrz 
(970 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle insan kendi sağlığı için dikkat etmeli şaka gibi geliyor herkese.. insalalh arkadaşında hafif bir şekilde atlatir

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 209 göst.
0 oy
9 cevap 494 göst.
0 oy
9 cevap 300 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 410 göst.
9 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,292 soru

24,109,428 cevap

332,882 kullanıcı

...