0 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar oğlum 2 yaşında. Kahvaltı da ne yapabilirim.

Pankek krep yemiyor.

Ha bir de zeytin domates recel bal yemiyor.

Daha doğrusu yumurta ve peynir yiyo sadece.

Başka ne yapabilirim.. arada patates kizartiyorum.

Aklım durdu ya. Siz neler veriyorsunuz? 

Yaptığınız bildiğiniz güzel tarif varsa verir misiniz? (Menemen de her zaman vermiyorum)

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Benim bebem 6 aylık cnm post yukarı cıksın 
tarafından
Adı sevem senin ya :) karnımdaki bebişin adı allah nasip ederse :* :* :* :* :*
tarafından
Ayy maşallah adı ile büyüsün inşallah kuzum ❤️
tarafından
İnşallah cnm..
-Reklam-
0 oy
(5,920 puan) tarafından

Seni pek sevmem ama cevap vereyim :D

Benimde başıma aynısı geldi bimde sarı güc dıye bir sprey var onu kılan olmadı krem cif dök üstüne sen zorlama kendini ( hamile olduğun için ) güçlü biri tüm gücünü vererek silsin gidiyor

tarafından
Ahahahahahah;))))
(622 puan) tarafından
Kız özvan okurken gülmekten karnıma ağrılar girdi bide cifli tarif veriyorsun
(5,920 puan) tarafından
Kız valaha bende kendi kendime gülme krizine girdim hahaha cifli krep tarıfı olsun artık hahahha
tarafından
Sen mumkunse yazmà bana bir zahmet ya ilk göz ağrı misin nesin. Nolursun rica ediyorum. Sana ihtiyacım yok
(5,920 puan) tarafından
Ben insanlik yaptım haaa tabikide yazmam sanal ortam olurki siz olduğunuzu bilmeden yazsam silerim yorumumu
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Kahvaltida yulaflı hurmalı bebe bisküvili toplar yapabilirsin..ya da havuç toplari yapabilirsin..tost yapabilirsin.gözleme olabilir..patates tostu yapabilirsin ya da balkabagi tostu..
0 oy
(152 puan) tarafından
Bende beklim şurada bende her sabah patates kızartmaktan bi hal oldum  
0 oy
tarafından
Benimkide 2 yasinda  zeytin peynir domates yemiyor yumurtayi bir gun hasliyorum doger gun tavada yapiyorum patates kizartiyorum sigara boregi yapiyorum tahin pekmez her sabah cikolata suruyorum ekmegine oyle 
0 oy
(8,279 puan) tarafından
Koltukta ki tükenmez kalemi kolonya döküp sil geçer postun kapanmış buraya yazdim
0 oy
(17 puan) tarafından
Koltuktaki lekeleri farmaside sihirli sünger var onla çıkarabilirsin hatta duvardaki lekeler aklına gelen her leke diyim
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Canım diğer postun kapanmış mesaja da izin yokmuş bir deterjan var tükenmez kalem için migroslarda ve İnternete var mürekkep çıkarıcı o çıkarıyor. Ondan yazdım. Dr. Bechman markası bak istersen yılların markası öğretmenler hep kullanır. 
tarafından
Oooo iyiymiş cnm. Bakıyorum hemen.. teşekkürler :) :) :) :*
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Yumurta haşla, yumurta kızart.

Patates ve yumurta haşla ver.

Pişi yap içine lor yada çökelek peyniri koy onu ver kolay tarifler var nefis yemek tariflerinde. 

2 yaş tost yapıp verebilirsin. 

Salata yap maydanoz , nane , dere otu, havuç,  salata , domates. Biraz da yağ dök. Yeşillik yesin bebe.

Ben kaymak bal yapıp veriyorum oğluma cok seviyor

Tahin pekmez de verebilirsin  

Kahvaltılık kekler var aslında kek de değil de kek gibi oluyor çocuklar boyle şeyleri sever.

Ya aslında senden ne görse onu yiyor bebekler sen ye ki bebek de yesin 
0 oy
(427 puan) tarafından
Eger kahvaltida yumurta ve peynir yiyorsa yulaf ezmesi al suyla 5 dakika pisir birazda irmik pisir yumurta sarisi peynir karistir ver hem tok tutar hemde kilo alir ben bebegime oyle yapiyorum eger severse robottan ekmekle cevizi cek onlarida ekle 
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Muhlama yap canm
tarafından
O neydi giz :D onu ben bilmiyorum
(4,893 puan) tarafından
1 kaşık tereyağı erit bi kaşık mısır unu ekle karıştır yarım su bardağı suyu ekle karıştır. kaşar yada çeçil peynir  ekle karıştır iyice erisin ocağın altını kapat. Kızlarıma yapıyodum arada seviyolar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 344 göst.
0 oy
8 cevap 1,046 göst.
6 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Minik1mucize_ (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,593 puan) tarafından soruldu