0 oy
2,148 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Burda bilen arkadaşlar vardır kocam beni ailemin yanında bıraktı gitti 3 buçuk aydır sürekli virüsten dolayı izin alamadığını  bahane edip gelmiyor bende çocukla gidemiyorum çocuğun çok iştahsız olduğunu kilo almadığını söylüyorum umursamıyo orda bi doktora götür diyo ailemin evi sobalı çocuk burda üşüyo diyorum kaloriferli evde daha çok üşür onun için orası daha iyi diyo yani artık bende ondan soğudum görmek bile istemiyorum hem ben ordayken de çocuğun gece uyandığını bahane edip bir sene benden ayrı yattı ben artık bu adama yapacağım bisey kalmadı böyle birini aldatsam suçlu ben miyim şimdi??

47 Cevaplar

0 oy
(3,209 puan) tarafından
Suçlu sensin her türlü. Eğer yuvana sahip çıkacaksan yürüyerek de olsa gider evinin başında dururdun. İstemiyorsan da boşanırsın. Poşet değilsin ki biri seni bıraksın sen orda durmaya devam et. Kaldı ki sonda yazdığın cümle minareyi çalan kılıfını hazırlar gibi geldi bana. Aldatmanın her türlüsünü fikren dahi iğrenç buluyorum.
-Reklam-
0 oy
(193 puan) tarafından
Eşini aldatmak kolay diyelim hadi, peki çocuğunu nasıl aldatacaksın? Allah esirgesin eşimden ayrılsam bile başka bir adamla evlenip çocuğumu o adamın insafına bırakamam. Eşinle problemin ne tam olarak bilmiyorum burada yeni olduğum için ama boşan canım sorun büyükse. Neden kendine ızdırap çektiriyorsun ki? 
0 oy
tarafından
Bu nasıl bir soru ya herkes kendi kalitesini belli eder aldatmayı kendine anneliğine yakıştırıyorsan yolun açık olsun
0 oy
tarafından
Aldatma derken ? Bosan aklin niye hemen aldatmaya gidiyo adam seni umursamiyo diye aldatip kendine bunu mü layık goruyosun
0 oy
(23,417 puan) tarafından
Boşa gitsin bunu o seni aldatiyo bence
0 oy
tarafından

Al çocuğunu bin otobuse git kocana baskın yap... Sen sahip çıkmazsan kocana baska biri sahip cikar gel beni al demekten vazgeç artik harekete gece! Yoksa yemeyenin malını yerler tatlım ;)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 592 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde SelvaDurgun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 889 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gonulyarasiii00 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 450 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 675 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,190 soru

24,068,792 cevap

330,511 kullanıcı

...