0 oy
2,158 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Burda bilen arkadaşlar vardır kocam beni ailemin yanında bıraktı gitti 3 buçuk aydır sürekli virüsten dolayı izin alamadığını  bahane edip gelmiyor bende çocukla gidemiyorum çocuğun çok iştahsız olduğunu kilo almadığını söylüyorum umursamıyo orda bi doktora götür diyo ailemin evi sobalı çocuk burda üşüyo diyorum kaloriferli evde daha çok üşür onun için orası daha iyi diyo yani artık bende ondan soğudum görmek bile istemiyorum hem ben ordayken de çocuğun gece uyandığını bahane edip bir sene benden ayrı yattı ben artık bu adama yapacağım bisey kalmadı böyle birini aldatsam suçlu ben miyim şimdi??

47 Cevaplar

0 oy
(258 puan) tarafından
Bişey soylicem seni orda bırakan kocaya sen niye çocukla ilgilide olsa bilgi veriyorsun ki hiiic aramam da sormamda annemle babamla vakit geçiririm bakarım keyfime sen gitmek için uğraşma o seni ordan almak için uğraşsın sen kendini acindiriyorsun vede küçük düşürüyorsun resmen.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aklına kötü bişey sokmak istemem ama başkası mı var acaba 
0 oy
tarafından
düzenlendi
Ben 40 kere gitmiştim evime ya çocuk bu ağlasın bişi olmaz arabada kimse sana çocuk neden ağlıyor demez kalk git evine yada boşa kocanı ara gelmiyon madem boşanalım yanımda olmayan koca bana lazım değil de başlarım öyle kocaya 2 tane küçük çocuğum var benim kocam böyle yapsa o çocukları sırtıma bağlar yine giderim evime git bence canım haber vermeden baskın yap bak bakalım ne gizliyor ne saklıyor 7 8 saatlik bir yol Bi şekilde gidilir ama nereye kadar orda kalacaksın ailen bişi demiyor mu bilmiyorlar mı eşinin gelip almadığını kendin isteğinle mi kalıyorsun sanıyorlar Bi çocuğun var al ve çık yola he yok gidemem dersen de en yakın adliyeye gidip dava aç mahkeme kağıdı eve gidince eşin ya s... S... Gelecek yada Bi boku varsa boşanacak 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Tövbe tövbe aldatmak nereden aklına geliyor boşanmak gelmiyor da
0 oy
(1,715 puan) tarafından
İnanamıyorum ya sen hala ailenin yanındamısın pes vala seninde gitmeye gönlün yok sanırım böyle rahatsınız ailen hiç mi birşey demiyo yani ben böyle kalsam babam der senin evin yokmu sorun mu var der olmadı kendisi götürür yani illa gideceksem gerçekten hayret ediyorum yaa size vala ben evimden 1 2 gün ayrı kalsam özlüyorummmm biran önce git artk evine ne olacaksa olsunn.
0 oy
tarafından

Kuzum eşin seni istemiyo bunu açık açık belli etmiş sende anlamışsın zaten yapman gereken boşanıp kendine yeni bir hayat kurmak eşin seni bence aldatıyor seni oyuzden bıraktı acı ama gerçek gibi bence ailenin yanından hiç ayrılma ev sobalı olsun varsın huzursuz kavga dövüş olan evde büyüyeceğine orda büyüsün kuzum benim :(

0 oy
(2,005 puan) tarafından
Bence senin piskolojin bozulmuş belli bosanmak yerine aldatmak? Daha mi kolay aldatmak ne geçecek eline evliligimi nasıl kurtaririm die dusun aldatmadan once hadi aldattin cocugun yuzune nasıl.bakcan esin yakaladı gördü diyelim acti bosanma davasini cocuguda aldi o cocuk seni nasl taniycak cocuguda alcak elinden ustune nafaka tazminat hepsini mecbur vercen yani hakliyken haksiz duruma duscen kadin istedikten sonra herseyi.yapar kalk evine git yapma bosver bu dünyanın obur dünyasıda var eden bulur 
0 oy
tarafından
Her seyi anladimda.aldatmagi anlamadim.sen kocan icinmo yasoyorsun o varmi diye nsmusunu koruyirsun.

Sen namusunu ne koca ne cocuk icin diyil kendin icin korumalisin .aldatdin diyelim he ne olucak kocan umursayacakmi en fazla bosanir .ama o gunahi azabi sen yasicaksin oteki hayatinda kocan diyil. O utancligi cocugunda yasoycak.zzamani gelince onun znnesi boyle boyleydi derler onun  utanjlacak duruma sen sokarsin.
0 oy
(119 puan) tarafından
Postlarina göz attım sen zaten aldatıyorsun şuan. Ve bize sorarak kendini haklı çıkarıp aklınca vicdanını susturuyorsun. Ama keşke yapmasan her şeyin bir yolu yordami var 
0 oy
(730 puan) tarafından
Haklıyken haksız duruma düşersin. 

Bu kadar zor olmamalı evine gitmek ailenden kimse yok mu seni götürecek?
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Aldatacagina git bosa
0 oy
tarafından
Niye aldatiyomusun birden bire bunu demişsin önceki postlarina baktım gel beni al gibi şeyler demişsin öyle ni planın varsa direk boşan ondan sonra yap yapacani canım yoksa herkesin gözünde en düşük en suçlu sen olursun zaten o adamı da boşver onunda başka birşeyi vardır günahı boynuna
(895 puan) tarafından
Orayi kacirmisim nerde al beni demis
tarafından
Postlarina baksan gitmek için eşine söylüyor birşeyleri bahane ediyor gel al değil açık açık ama bebeği vs bahane ediyor adam gelmiyor öyle şeyler derken birden bire aldatmaya dönmesi çok garip kafasında başka bişey var galiba herkezin günahı boynuna ama bilemem
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Senin aldatmana gerek yok günahını almak gibi olmasın ama senin koca yolu bulmuş gibi 
0 oy
tarafından
Ayril sende kendi yoluna bak o zaman
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim som cumleye kadar haklisin boyle birini bosasam haksimiyim diye sorabilirdin.adi ustumde aldatma hicbizamn dogru degildr.asla yapacak olan kimsede kilif uydurmasin.herssyden once cok buyuk gunah.ayrica senin kocan bi haltlar karistriyo gibi geldi bana
0 oy
tarafından
Aldatırsan tabiki suçlusun bu nasıl bi mantık? Tamam eşinde normal davranmamış sana ama aldatmadan önce boşanmak aklına gelmiyo mu? Boşan snra kmle istiyosan ol sevgili. Zaten babanın evindeymişsin zor olmaz boşanmak.
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Ya eşin bi haltlar karıştırıyor ya rahatlıya alıştı ya da masraftan kaçıyor 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Senin psikolojik sorunların olduğunu düşünüyorum. Bu kadar aydır ordasin madem eşinden hiç mi suphelenmiyosun. Beni bu kadar  istemeyeni hayatta beklemem. Aldatma konusuna gelince sinirle yazdığını düşünmüştüm ama yorumlarda hiç sinirle yazdım böyle birsey asla yapmam dememişsin . Başka şeylere cevap vermişsin. Bosansan onların sevineceğini düşünüyorsun bu kendi kendine acı çektirmektir . Allah sana da akıl fikir versin 
0 oy
tarafından
Bence gizlice evine git bas belki kendiyle bı sorunu vardır piskolojik yada maddi sorunu vardır aşmaya para biriktirmeye çalışıyordur
0 oy
(343 puan) tarafından
Sakın canım ....sakın bır serefsız için dünyanı ahıretını yakma.... Aldatırsan ondan farkın kalmaz....

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 593 göst.
27 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde SelvaDurgun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 891 göst.
13 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gonulyarasiii00 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 450 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde garipkus9 (134 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 679 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,816 soru

24,077,635 cevap

331,030 kullanıcı

...