Kızlar burda birinin çocuğu oldu oğlan çocuğunu seviyor diye kaynanam demedigini bırakmadı bende sinirden eşime bunu yazdım ama yanlış yolda mi yazdım acaba sinirleniyorum kızlar şimdiden yok isim düşünüyorlar herşeyi ne karisiyorlar bıktım ama ne yapim
Çok sinirlenme canım emin ol çocuk doğunca eşin dayanamaz sever. Bizde doğuluyuz eşim de böyle derdi. Kızım doğmadan önce derdi ailemin yanında sevmem ben ayıptır falan derdi bende güler geçerdim
Yemin ederim şuan eşim ailesinin yanında at oluyo kızım sırtına biniyor eşim at gibi kişniyo boğuşuyorlar eşim öpmekten yanağını kızartıyo kızımın ailesinin yanında. Yani o laflar booş doğunca görecen sende
Çok saçma bişey ya sonuna kadar haklısın canım bu nr kaynanalardan çektiğimiz geçinemicekseniz farklı huyunuz varsa oğlunuzu dibinizden ayırmayacaksanız ne diye evlendiriyosunuz kıskanç biriyseniz yuva bozmak için uğraşacaksanız evlendirmeyin kızların hayatını mahvetmeyin annemiz kocamızın değil kaynanamızın kahrını çekelim diye doğurmadı bizi yeter ya
1,486,308 soru
24,299,483 cevap
343,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın