Baştan anlatmak zorunda kalıyorum şimdi benim eşimin ailesiyle hiç bir sıkıntım yok severlerde beni kimseye saygısızlığım olmamıştır ama görümcem tarafından hep horgörüldüm sürekli iğneli konuşmalarına maruz kaldım hergün annesine gelirdi o zamanlar kayınvalideyle beraber oturuyorduk eşime dedim bende çalışayım evi ayıralım böyle olmayacak çalıştım neyse evi ayırdık ama görümcemle kayınvalidem bu kez bana gelmeye başladı laf sokmaları alaycı konuşmaları benim evimde devam etti ben yine misafir diye sesimi çıkarmadım birgün eşimle biz oraya kalmaya gittik ev sıkıntımız vardı gidecek başka bir yerimiz yoktu onun çocuğu yok kızım yer değişikliğinden ağladı huysuzlandı diye annesine al bunları nereye götürüyorsan götür çekemem ben valla dedi 7 sene önce oluyor bu olay sonra ben eşyaları topladım aldım kızımı çıktım çok pişman oldu özürdiledi ama bu hatayı bi kez daha tekrarladı zaten benim içinde bitmişti artık 7 senedir evine ayak basmam ama o yüzsüzmü desem artık ne desem bunun adını koyamadım her annesine geldiğinde banada gelmek ister ben evime gelsin istemiyorum şimdi kardeşinin evidir gelecek elbette diyenler olacak onlarada cevap vereyim bu ev benim dişimle tırnağımla yaptım devamlı çalıştım didindim eşimden çok benim hakkım var eşimde gelmesini istemiyor ablasının zaten şimdi ben ne yapsam onun ayağını benden kessem yeğenlerini görmesin demiyorum kayınvalidem bana çok yakın götürürüm çocukları görür evimde istemiyorum onu