0 oy
1,474 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Baştan anlatmak zorunda kalıyorum şimdi benim eşimin ailesiyle hiç bir sıkıntım yok severlerde beni kimseye saygısızlığım olmamıştır ama görümcem tarafından hep horgörüldüm sürekli iğneli konuşmalarına maruz kaldım hergün annesine gelirdi o zamanlar kayınvalideyle beraber oturuyorduk eşime dedim bende çalışayım evi ayıralım böyle olmayacak çalıştım neyse evi ayırdık ama görümcemle kayınvalidem bu kez bana gelmeye başladı laf sokmaları alaycı konuşmaları benim evimde devam etti ben yine misafir diye sesimi çıkarmadım birgün eşimle biz oraya kalmaya gittik ev sıkıntımız vardı gidecek başka bir yerimiz yoktu onun çocuğu yok kızım yer değişikliğinden ağladı huysuzlandı diye annesine al bunları nereye götürüyorsan götür çekemem ben valla dedi 7 sene önce oluyor bu olay sonra ben eşyaları topladım aldım kızımı çıktım çok pişman oldu özürdiledi ama bu hatayı bi kez daha tekrarladı zaten benim içinde bitmişti artık 7 senedir evine ayak basmam ama o yüzsüzmü desem artık ne desem bunun adını koyamadım her annesine geldiğinde banada gelmek ister ben evime gelsin istemiyorum şimdi kardeşinin evidir gelecek elbette diyenler olacak onlarada cevap vereyim bu ev benim dişimle tırnağımla yaptım devamlı çalıştım didindim eşimden çok benim hakkım var eşimde gelmesini istemiyor ablasının zaten şimdi ben ne yapsam onun ayağını benden kessem yeğenlerini görmesin demiyorum kayınvalidem bana çok yakın götürürüm çocukları görür evimde istemiyorum onu

7 Cevaplar

+1 oy
(6,189 puan) tarafından
Hiç direk istemiyorum gelmeni de nasıl anlarsa da anlasin
tarafından
Anlattıklarımın fazlası var eksiği yok ömrü hayatımda onun kadar bencil birini görmedim ama kalp kırmak benim için çok zor ama kendi huzurum için bunu yapmak zorundayım
(9,920 puan) tarafından
Ama ne ne korkan cekının canım gelme istemiyorum de. Yegeni felanda umru degıl inan derdi sensin senı gıcık etmek
(6,189 puan) tarafından
Ya boşver kirilsin
tarafından
Ben 4 yıl konuşmadım bununla sonra barışmak için doğumuma geldi mecbur konuşmak zorunda kaldım ondan sonra yakamı alamadım
-Reklam-
0 oy
(29,920 puan) tarafından

Açık acik gelme desen ya

tarafından
Canım kalp kırmak benim için imkansız ama gerçekten evimde onu görmek istemiyorum   direkt söyleyeyim yani
0 oy
tarafından
Kaynanana söyle o beni 7 sene önce evinden kovdu el kadar bebeyle bende onu evimde istemiyorum anne bize getirme de 
tarafından
Kayınvalideme söyleyeyim bencede bidaha getirmesin
0 oy
tarafından
İllaki yanyana geleceksiniz bence gorumcene açık ve net bir sekilde hemde esininde seninde şöyle demen lazım 

Yüzsüzlük yapmayı bırak bizim evimize Gelme istemiyoruz seni falan demeniz lazım başka türlü ayağını kesemezsin 
0 oy
(43 puan) tarafından
Açık açık söyle bence
0 oy
tarafından

Sorun şu mu direk evime gelme seni istemiyorum desen kaynanan sana alinacak bunda mı diyemiyosun gelme diye?

tarafından
Kayınvalidem kırılsında istemiyorum aramız iyi çünkü oda inadına getiriyor
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Başka söyleme şekli yok direk gelme istemiyorum de ha olurda utanırım yüzüne diyemem dersen de eve geldiğinde samimi olma yada kapıyı açma niye açmadın derse uyuyordum yada banyodaydım de kaç kere yap bunu eminim istemediğini anlayacaktır 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 474 göst.
1 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elbet_bahar_gelecek (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,582 göst.
6 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 280 göst.
8 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,309 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,047 soru

23,980,587 cevap