0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (2,241 puan) tarafından

image

sabahdan beri balkonda iceri girmis cam kapanmis icerde kalmis cami da actim gitmiyo ac heralde dedim bulgur ekmek su falan koydum yiyo yine ayni yerine cikip duruyo :))) kalsin gitmesin de benim kiz takti kusa bir kapiyi acsa yolacak :blink:

8 Cevaplar

0 oy
(2,788 puan) tarafından
Ay tanrı misafiri kim bilir ne niyetle geldi ya :)
(2,788 puan) tarafından
Korkmuyorsan bi bak bi,ben çoktan elime alıp mıncırmıştım:D tabi kaçmazsa
(2,241 puan) tarafından
inan kedi olsun en buyuk kopek olsun korkmam kustan korkuyom ani hareket ediyo ya :)))) yok kanadinda birsey yokmus anlasildi borunun uzerine uctu :)))
(2,788 puan) tarafından
Ay hadi iyi bari :) seninki gitmek istemiyor o zaman belli ki sevmiş yerini :)
(2,241 puan) tarafından
kalsin bir tosbigim vardi iki olur da benim kiz o kapiyi acik yakalarsa o kusu yer :):Ddd
(2,788 puan) tarafından
Ayy :D kızın anlıyorsa konuş anlat şeyapmaz inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,850 puan) tarafından
ayyyy cokta tatlı:)
(2,241 puan) tarafından
evet masallah cok guzel :)
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Yuva yapacak yer arıyordur :)
(2,241 puan) tarafından
yaa yuva yaparsa bir daha oraya cikamam demi korkar ihtiyacim olanlari iceri mi alsam simdiden
(4,848 puan) tarafından
Yuva kurması yavru yapması onun büyümesi hem uzun sürüyor hemde çok pislik yapıyorlar dışarı çıkart bence bir kere yaptimmi yuvası sürekli ayni yere yapmak isteyecek  yuvasinida bozmak günah yuva yapmadan çıkart istersen
(2,241 puan) tarafından
evet haklisin canim illaki balkona cikicam yuva yapip korkmasindansa simdi cikarayim
(4,848 puan) tarafından
En mantıklısı  canım güvercin elbet bulur rahat bir yer
0 oy
tarafından
Çok güzel bir misafir :))
(2,241 puan) tarafından
evet masallah cok seker :))
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Canım Tanrı misafiri elbet yiyecek içecek ver ama yuva yaparsa asla o balkonu kullanamazsın. İki sene yatak odamın balkonunu kullanamadım. Bir defa orayı yuva bilirlerse sürekli gelirler. Yavrulayıp yavruları büyüyünce onlar da orayı bulurlar.
(2,241 puan) tarafından
çok severim hayvanlari kizim da oyle deli olur ama malesef bende gitmesini istedim hem balkonum cok kucuk kapisini bir kere acsam iceri girer hem cogu esyam orda depoladim heryeri batirdi kovmadim ama keske gitse dedim gitmis aksam .yuva yapsa bozamam kiyamam boyle daha iyi oldu canim :)
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Cok datlluui

0 oy
tarafından
Ne güzel kız dursun işte orda bizim balkon da da var geliyor oğlum içeri çağırıyor kuş gel yemek ye diyo :))) 
0 oy
(28,451 puan) tarafından
Üsümüs yaa yazık benim büyük oğlanda balkonda bunlara  hep bulgur döker su koyar cok sevihyoruz kuşlari 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 603 göst.
18 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mervela (7,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 333 göst.
18 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Karcicegi (1,445 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 370 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Eda... (634 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 473 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,266 soru

24,180,987 cevap

336,325 kullanıcı

...