0 oy
981 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Ben 18 yaşında evlendim  17 yaşını 1,5 ay oluyordu  bitirmiştim bilmiyorim tabi herkes dibime gircek falsn Ay Ablam bana bir tane vücut spreyi vermişti yeşil kavunlu bunu bütün vücuduma sıktılar Ben de o anlık heyecanla kokunun hiç farkına varmadım akşam kim yanıma yanaşırsa Sen de 3 gibi kavun kokuyorsun diyordun eşimde Bu kışın ortasında burnuma kavun kokusu geliyor demişti utancımdan yerin dibine girmiştim:woot:

Bide Halay Çekerken Ayagim Kaymıştı :angel:

22 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından

Ben yaşamadım kız doğru düzgün düğünümü dahi hatırlamıyorum 

:angel:

(613 puan) tarafından
Benmde düğünüm dört dörtlük değildi mahallede yaptılar yarm saatti
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tek anlamadığım kavunlu spreyle kaç yaşında evlendiginin ne bağlantısı var :D

(613 puan) tarafından
Kiz yani küçüktüm ya koku falan pek bilmiyordum ne yapilir ne sıkılır flan :))
tarafından
Hee ben çok kokostum ya onun yaşla ilgisi yok lisede saçlarımı boyamaya başladım parfümsüz evden çıkmazdım hafifte olsa makyaj yapardım :D
(613 puan) tarafından
Yok kiz anam brakmazdi hele ki makyaj :))
tarafından
Ben serbest büyüdüm çok şükür annemler karışmazdı 23 yaşında evlendim keşke biraz daha bekleseymisim o serbestlikten çıkıp fazla sorumluluğa girince bocaladım valla :D
(613 puan) tarafından
Aaa ben simdi 22 yasndaym 2 cocugum var ama keske bende simdi evlensydm hic yaşıyamadım hayatimi
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Hahaha :)) benimde polis gelmişti dügün sonu kapıda halay çektiler sonra şikayet etmişlerdi polis geldi 
(613 puan) tarafından
Ayyy seninkide iyiymiş :))
0 oy
tarafından

Kına günümde hiç oturmadigim için çok aşırı terlemiştim ve acısı düğün günü çıktı. Salona gireceğim an mide bulantısı baş dönmesi başladı, düğünüm boyunca tuvalete gittim mide bulantısından zar zor oynadım düğünüm bana rezil olmuştu halen içimde kalır o:ermm: en kötüsü de daha evimizin kapısından girer girmez gelinliğimle lavaboya koştum ve istifra ettim :( ilk gecem de mahfolmuştu, eşim bütün gece başımda beklemişti ben uyumustum çok ateşim çıkmıştı çünkü:angel:

tarafından
Geçmiş olsun kasılmaların oluyomu
tarafından
Bende 2 gün sonra hasta oldum düğün de sırtım sırıl sıklamdı boş millette gelin sıtması olmuş diye dalga geçiyodu ay çok zor 1 hafta ateşler için de yattım
tarafından
Aynen bide gelinlikle o hale girmek en zoruu :)

Meltoşumm yok aşkım kasılmalarim olmuyor bebeğin kalbini de dinledik sağlık ocağında gayet iyi hareketleri felan da bi iltihap var işte ilaç içiyorum bide kanım çok düşmüş onun içinde ilaç içiyorum
tarafından
Dikkat et kuzum kanın düştüğünü nasıl anladin
tarafından
Kuzum kan ve idrar testi verdim ya oradan işte, sonuçlarda çıktı düştüğü
0 oy
tarafından

Dugunde degilde nisan elbisesi alirken denedim bi tane gece mavisiydi  uzun du  yardim eden kiz topuklu giy de tam dursun dedi bn omru hayatimda hic giymedim iki kere dusuyodum kiz aman dikkatli ol dusersen eniste dukkani basimiza yikacak gibi duruyo dedi  ordan ciktik elbiseyi alip esime anlattim aferim kiz anlamis hemen beni dedi :))

tarafından
2 ay once tirnagimi kestim bicakla onda bile agladi o zmn dussem kiyameti koparirdi zaar :)
(613 puan) tarafından
Ayy ciddmsn masallah ya seviyor seni Ozaman
tarafından
Evt cnm cok seviyo beni :)
(613 puan) tarafından
Allah bozmasn ınsallah aminnnn
tarafından
Amin cnm insallah
0 oy
(5,372 puan) tarafından

Ahahahah komikmiş kız bn de horon teperken gelinliğin arkasına bastım valla geri devrilcektim neredeyse :D

(613 puan) tarafından
Ben devrildm bide esimi seven bi kiz vardi o tuttu beni yaaaaa :Dd
0 oy
(2,266 puan) tarafından

Cuma günüydü düğünün başladığı gün merdiven çıkarken yere kapaklanmıştım :D

Yine pazar günüde kavınvalidenin evinden kendi evime giderken ayağım kaymıştı zor tutmuştu beni kaynım :D

Aklıma geldikçe gülüyorum :D

(613 puan) tarafından
:Ddddd nazar diyelim :))
(2,266 puan) tarafından
Sanırım :)
tarafından
Soran olursa ben bu günlere düşe kalka geldim dersin :)))))
(2,266 puan) tarafından
Bu iyiydi:) :)
0 oy
(1,452 puan) tarafından

Bn yaşadım bi arkadaşım evli bide çocugu vardı geldi yanıma oturdu gelin masasına sonra sandalyesi kaydı biraz yüksekteydik aşa düşüyordu gelinligimden tuttu düşmemek için bnde gidiyordum arkasından eşimin sadıçları tuttu kadını son anda yoksa ikimizde yapışmıstık yere :D

(613 puan) tarafından
Hahahwhshs sesli güldüm valla :))) carpsaydn bitaneee
(1,452 puan) tarafından
Gülsemmi aglasam mı bilemedim hem utandım milletin içinde hem güldüm :))
0 oy
tarafından
Ayyy baya komik olmus :DDD
0 oy
(730 puan) tarafından
Düğünüm günü dedem öldü./
(613 puan) tarafından
Ayy basin saolsun canm benm:(
(730 puan) tarafından
Sağol kuzum.
0 oy
tarafından
Ben dugunumde gitarist , yan flüt ve viyolonsel calanlari getirmiştim. Kokteyl gibi olsun, oyun havası olmasın istedim. Çok şık ve istediğim gibi gidiyordu, ama düğünün sonlarında ankara havasından tut akla gelebilecek birçok oynak parça çaldırdı misafirler:))))) o ortamda aşırı komik olmuştu, hala eşimle çok güleriz 
tarafından
Valla sen ne kadar Rihanna dinlersen dinle düğününde gene mıdıgo me le le çalacak :D
0 oy
tarafından
Değişik değilde kötü birşey yaşadım kınamda teyzemler ağlıyordu bende onlara bakıyordum aslında çok mutluydum sevdiğim insanla evleniyorum diye sonra teyzemin gelini beni farketmeden annemin kanser olduğunu söyledi yani daha doğrusu sordu teyze rahim kanseriymiş Sibel bilmiyormuş doğru mu dedi o an kafamdan kaynar sular döküldü teyzem kızdı gelinine burda niye sordun diye müziği kapattırdım oturdum 2 saat ağladım herkes ağladı kalkıp annemlere döndük herşey kaldı sabahta o acıyla üzüntüyle o evden çıktım zaten düğün yapılmayacaktı nikaha gittim ağlaya ağlaya ordan evime gelmeden eşime dedim beni Eyüpsultana götür zaten evimin dibiydi gittim oturdum kuran okudum namaz kıldım annem için dua ettim 2  3 saat kadar ağladım sonra evime geldim çok kötüydü ilk 1 ay testleri çıkıp tedavisi başlayana kadar çok kötüydüm sonra durumunun iyi olduğunu öğrenince içim rahat etmişti. 
(613 puan) tarafından
Ay canm benm ya gecmis olsun kötüymüş valla ama keske o baynda o gün demeseymis patavatsızlık yapmis gibi
tarafından
Sağol canım evet çok kötüydü. Oda haberi yoktu ben tam gidip hoşgeldin diyecektim kına aile arasındaydı küçük bir dükkan tutmuştu eşim işte gittim tam dicem hoşgeldiniz baktım dediki aayyy teyze kansermiş Sibel bilmiyormuş doğru mu dedi ben dondum kaldım herkes kızdı zaten kadın neye uğradığını şaşırdı garibim. Canım annem meğerse kınadan 1 gün önce öğrenmiş herkesi tembihlemiş Sibele söylemeyin üzülmesin kınası güzel olsun demiş :((
(613 puan) tarafından
İnşallah şimdi Annenin durumu iyidir canım anneler hiç üzülmesin onlar üzülmeyi Hiç hak etmiyorlar can feda onlara
tarafından
İyi çok şükür canım Allah razı olsun. Aynen öyle canım Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah.
0 oy
tarafından

Allah affetsin çok güldüm buna  :D benim eşimin kurdelası para ile dolmuştu tam 4 kere boşalttılar para çok olunca yere dusuyodu bi tane velet vardı çocuk sürekli etrafımız da geziyodu para düşse de alsam diye 

0 oy
tarafından
Düştüm bende kanka 

Tarlatan ayağıma dolandı 
0 oy
(4,848 puan) tarafından

Kayın pederim kameraman tutmuş dedim ki baba dış çekimde yapicak demi yapacak dedi ama gelen giden yoktu megersem kayinpederin dış çekimden anladığı gelin almadaki videoy Muş :blink: resimlerimizi kuzenim çekti :):)

0 oy
(43 puan) tarafından
Çok güldüm ya hakkını helal et
0 oy
(2,241 puan) tarafından

hahahaha kavun kokulu gelin olarak kalmisin akilda :D bende Türkiye'de dugunum oldu sonra kerkuke gittik ordaki dugunde bilmedigim bir oyun sekli millet oynuyo ben doldum dediler ki gelin icin ankara havasi calin haydii ben bir kopmusum bir dokturmusum demislerdi gelin ozune dondu diye :Dhala her izledigimde utanirim 

0 oy
(5,572 puan) tarafından

Benim düğünüm Suriye savaşı zamanında olmuştur Bizimkiler hepsi kaçıp başka bir yere gelmişti. Neyse benim düğünüm oldu bizim evimize hırsız girmişti herhalde. Tabii herkes fısır fısır benden saklamaya çalışıyor. Ben düğünün ortasında oturdum ağlamaya başladım bir şey olmuş ve benden saklıyorsunuz diye. Babam ve annemi görünce sakinleştim. Düğünden birkaç gün sonra eşim evinize hırsız girmişti dedi:D

(613 puan) tarafından
Suriye savasi mi nerde yasiyon canm
(5,572 puan) tarafından
Şanlıurfa Ceylanpınar
(613 puan) tarafından
Saka yapiyon ulan bende ceylanpnardym kizzz aaa  neredesn kimdensn
(5,572 puan) tarafından
Gerçekten mi ya :)) Allahım kadere bak.  Özele gel kız:))
0 oy
tarafından
Düğün  kına söz nişan için 5 adet topuklu ayakkabı aldım boyum kısa gibi sanki aldığım günün ertesi yokuştan düştüm ayak bilegim davul gibi su giyemedim gelinliğin bindallinin abiyenin altına terlik giydim .d hatta bı fotografta gözüküyor
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Değişik bişey değil ama pasta kesme olayını istemedim salon sahibi de inatla yaptırdı ve o an çok utanmıştım. Birde eşimin halasının oğlu daha yeni heyecandan adamın elini öptüm adam çekti elini ben daha gencim dedi olsun abi diyip bidaha öpmüştüm çok utanç vericiydi :D
(613 puan) tarafından
Yaa buna koptum :)))) hahahah
(1,075 puan) tarafından
Cidden komik oldu düğün esnasında kafa gidiyor işte :D

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,236 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde H1h2 (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 549 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy