İlk olarak şöyle diyeyim kaldır elini aç parmaklarını bak bakalım 5 parmağının 5 tanesi bir mi? Ben annesiz büyümüş bir kızım. Annesi olan tüm çocuklara özenen bir kızdım. Senin kızın 2 yaşında her şeyi yapabilir çünkü sen egitmişsin. Fakat o çocuk küçük yaşta annesiz kalmış yada kalmadıysa bile annesi egitememiş. Kaldı ki bir insan 7 de neyse 70 de de odur. 2.5 ekmek yiyen bir çocuk toplumda birey olmuyor mu? Hanımefendi sizin neyin kafasını yaşıyorsunuz bilmiyor fakat benim eşim cinsel ilişki dışında asla duş almaz. 30 günü aşkındır ilişki yaşamadım adam banyo etmiyor. Banyo etmiyor diye toplumda bir birey olmuyor mu? Kişisel bakımın topluma hiç bir faydası olamaz. Ne insanlar gördüm, üstlerinde elbise yok nice elbiseler gördüm, içinde insan yok. Benim için hatta bütün toplum için en önemli şey diş fırçalamak fit görünmek falan değil taşıdığı yüreğin büyüklüğü. O henüz bir çocuk. Annesiz büyümüş senin kızının aksine kimsenin bir şey göstermediği sevgisiz büyümüş bir çocuk. Belki sen olmasan annesi gelir gözüyle bakıyordur sana. Yada kardeşine gösterilen ilgi ona gösterilmiyor olabilir. Kardeşi annesiyle büyürken o annesiz büyümüş. Bu düşünce yapısında olabilir.