0 oy
792 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
HENUZ COCUGUM YOK :))) Ben başta temizlik :D el işlerini aşırı severim ceket patik battaniye yazma aklıma ne gelirse :) eskiden pastalarla zaman geçirirdim ama eşim bayağı kilo aldı o yüzden bıraktım:D ! 

24 Cevaplar

+2 oy
(2,005 puan) tarafından

Ben uyumayi cok severim :P

(2,109 puan) tarafından
Bendeeee☺
(55 puan) tarafından
Kesinlikl3 güzel  :D
-Reklam-
0 oy
(23,526 puan) tarafından
Kitap okurum Yasin okurum kahve içerim dua ederim müzik dinlerim burda takilirim 
(55 puan) tarafından
❤❤❤ :)))
(23,526 puan) tarafından
Sanada galp galp galppp
(55 puan) tarafından
Very nice :*
0 oy
tarafından
Kanka ben yatar iyi geceler 
(55 puan) tarafından
Iyi geceler bal böceğim:)
(23,526 puan) tarafından
Sen ne ara kanka oldunuz kız :D
(55 puan) tarafından
O benim çocukluğum:) beraber büyüdük:*
tarafından
Hhah kiz zaten onun arkdaşı normal.hayattan :)
(55 puan) tarafından
Evet tatlım:* ❤❤❤
0 oy
(47 puan) tarafından

Canim ilk evlendiğimde sıkıntıdan bos zamanımda pet şişelerden avize bile yaptığımı bilirim ama şimdi 2 bebeyle bırak boş zamanı yemek bile yiyemiyorum aç geziyorum valla :D

(55 puan) tarafından
Ay kıyamam ya :D bende öyle olacağım (insallah) sonra derim ah ah keşke uyusaydım full :D !!!!!!!! Herkes bundan şikayetçi genel anneler :D !!
(47 puan) tarafından
Aynen canım uyu uyu uyu başka da bişey demiyorum :)
(55 puan) tarafından
Ah bi tutsa :) beni de uyku tutmaz işte :)
(47 puan) tarafından
Beni de hiç tutmuyordu kız şimdi beni tutuyor benim sıpaları tutmuyor :))
0 oy
tarafından

Biniyorum arabaya. Kafam nereye eserse. Geziyorum sürekli olarak. Gezmekle meşgulüm 

(55 puan) tarafından
Ah benimde araba hayalim var inşallah gerçekleştirebilirim:)
tarafından
İnşallah ❤️ canim.   Rabbim gönlünce hayırlısını nasip etsin inşallah ❤️
(55 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kuzucum :) ❤❤❤
0 oy
(13,439 puan) tarafından

Ahh ahh calisiyordum kitap okurdum. Şimdide boş zamanlarimda ayaklarimi uzatip yatiyorum valla :D

(55 puan) tarafından
Ahahhaa :D
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Uyurum :D şimdi yapacağım gibi :)
(55 puan) tarafından
Iyi uykular dilerim o halde ❤
(7,117 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:)
(55 puan) tarafından
❣ rica ederim :)
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Kitap okurum, ya da yasin okurum, kuran, ve normal ev işi yemek faln kuzu, el işi bilmiyorum maalesef bende zamanı böyle değerlendiriyorum 
(1,457 puan) tarafından
Aynen valla ben de 5 aylık gebeyim bakalım hayırlısı ❤️
(55 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim :) hamile bayanların duaları tutar derler bana da dua et emi :) :* ❤❤❤
(1,457 puan) tarafından
Her namazda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et Rabbim, derim... Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaAllah canım
(55 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤❤❤ amin insallahhh
(1,457 puan) tarafından
Ecmain canım
0 oy
(3,060 puan) tarafından
El işi yapardım kızım olmadan önce :)) kızım olduktan sonra bazen su içmeye zor fırsat buluyorum 
(55 puan) tarafından
Acaba bende öyle olur muyum :) çok merak ediyorum :) şuan her yer ip örgüler vs ilerde oyuncak felan :D olsun Rabbim nasip etsin de :))
(3,060 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin kuzum olur inşallah Herşeyde vardır Bi hayır ❣️
(55 puan) tarafından
Allah razı olsun balım inşallah ❤
(3,060 puan) tarafından
❣️❣️.
0 oy
(2,462 puan) tarafından
boş zamanımda dinleniyorum valla pek de boş zamanım olmuyor zaten çocuk temizlik yemek derken :)
(55 puan) tarafından
❣ yani çocuk varsa dinlenmek en guel şeydir sanırsam:)))
(2,462 puan) tarafından
aynen valla :)
0 oy
tarafından
Günde birkez bebişim uyurken boş zamanım olur oda çamaşır fln serip bi kahve içerim dünyalar benim olur ondan sonra temizlik yemek çocuk falanda filan Allah yardım etsin ☺️ namaz kılarken kuran okurken ablası bakar oynatır ☺️
(55 puan) tarafından
Oy maşallah:) Rabbim bagislasin diyiyim:)
tarafından
Sağol canım ☺️❤️
0 oy
tarafından
Bos zamanimda ne yaptigini bile unuttum cocuktam sonra kafam bir milyon gunlerii ayalri kariatiriyom yaslandim icim gecti valla
(55 puan) tarafından
Yok kız öyle deme taş gibisindir sen daha :D silkelen bi :)))) ahahhaa çocuk yorucu ama kendini unutma :)
0 oy
tarafından

Boş zaman olsa ah ah :sleeping: 

(55 puan) tarafından
:)))))))❤
0 oy
(163,363 puan) tarafından
Burda takiliyom ben
0 oy
tarafından
Valla bos vaktim olsa ergenlikten bu zamana kilmadgm namazlarının kazalarni kilardim şuan iki çocukla vakit namazlarını zor yetisiyorm eşim isden geleseye kadar aç kaldığımı biliyorm boş vakit nerdeee benim ufaklık çok fenaa 
(55 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun :* bütün annelerin inşallah ❤❤❤
0 oy
tarafından
Merak ettim hamilemisiniz..çocuğum yok yazmışsınız yaa..bu uygulama nerden aklınıza geldi..genelde anneler falan giriyo ..
(55 puan) tarafından
Yok değilim anne bi arkadaşım uygulamayı önerdi :)
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Boş boş oturmak yatmak hobimdirr
0 oy
(774 puan) tarafından
Çocuğum olana kadar hep çalıştım boş vakit çok bulamazdim ama her fırsatta temizlik yapıyordum ya da eşim mutlu olsun diye mutfakta vakit geçiriyordum kendim için hiç bişey yapmadım şimdi bebeğim var yine boş vakit yok ama fırsat bulduğum zaman bı kahve yapıyorum kendime sonra cocuk gelişim kitapları var bir sürü onları okuyorum kendim için sonunda biseyler yapıyorum. Çok da iyi oluyor.. sen ne yapabilirsin kitap oku yada mandala var çok zevkli onlardan al temizlik mutfak zaten rutin işler olmuştur onun dışında etamin isleyebilirsin hem uzun zaman alıyor hem o da keyifli 
0 oy
(384 puan) tarafından
Bacım sende yasoyormusunuz kız nasıl boş vakit buluyorlar benimki 10 aylık iş yaptrmiyot dün uyudu benimde bir uykum vardı onun yerine kalktim 7deki kahvaltuyi saat 4 te kaldrdim 
(55 puan) tarafından
Oysss:))))))
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Boş zamanım kalsa birşeyler yaparım ama hiç kalmıyor ki kızım sayesinde. Afedersin lavaboda bile rahat yok 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 286 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 817 göst.
25 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde AleynanurSidra09 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 422 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 442 göst.

Kategoriler

1,469,638 soru

24,075,237 cevap

330,891 kullanıcı

...