0 oy
606 göst.
Diğer kategorisinde (884 puan) tarafından
Kızlar kendime ya mevsimlik ferace ya da kışlık bir giyim almayı düşünüyorum diş giyim olarak. Ama hangi siteden alsam bilemedim. Tesettutluyum. Tesettürlü kızlar bana feracelerinizin ya da kışlık diş giyimlerinizin fotoğrafını ve nereden aldiginizi söyler misiniziz. 1 aydır arayistayim 

9 Cevaplar

0 oy
(1,457 puan) tarafından

Ben bunu çok beğenmiştim 

image

(884 puan) tarafından
Modaselvim Bu. Ben de bunu beğendim ama daha farklı bir model istiyorum nedense :))
(1,457 puan) tarafından
Sayfayı kurcala kız bulursun modaselvim hem uygun hem kumaşı güzel bozulmuyor
(884 puan) tarafından
Ay bozulmasın evet. Hiç almadım burdan ama bi bakayım
(1,457 puan) tarafından
Ben ferace aldım elbise aldım malum pandemi dönemindeyiz her dışarıdan geldiğimde üstümü direk makina ya atarım o kadar yıkandı hiç bozulmadı ne kumaşı ne rengi
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından
Genelde gidip görüp aliyorum 
0 oy
(2,342 puan) tarafından

Ben henüz çıkarmadım yakından çekemem montumu ama aşağıdaki gibi. 2 yıl önce elazığ da tuğba mağazasından almıştım. 

image

(2,342 puan) tarafından
Ama ne ☺️☺️
(884 puan) tarafından
Ama ben daha farklı bir model istiyorum mesela şimdi atıyorum gorseli
(2,342 puan) tarafından
Gördüm görseli pek benim tarzım değil. Bir de görseldeki ferace ince değil mi üşürsün
(884 puan) tarafından
Kalın kumaş gibi görünüyor ama. Zaten sadece modelmiş satılmiyirmuş. Pekii bu nasıl şimdi Onu da atayım ona da yorum yapar mısın
(438 puan) tarafından
Ankara altınparkmı
0 oy
(963 puan) tarafından
Hamilelikten dolayı hic bisey olmuyor :D evde pijamayla 9 ayı doldurcam sanırım 
(884 puan) tarafından
Ben de 5 aydır doğurdum ama hâlâ göbeğim olduğu için istediğim modeli giyemiyorum
(963 puan) tarafından
Ay demeyin oyle benim kilo takintim var ve 13 kilo aldım daha 29 haftalığız biz :) sezeryan mi oldu hemen veremediniz ? Normalde herkes veriyo diye duyuyorum
(884 puan) tarafından
Evet sezaryen oldum. Benim ki kilo değil sarkık göbek maalesef. Ona da çare var mekik çekmek falan ama ameliyatıyım diye korkuyorum mekik cekmeye
(963 puan) tarafından
Hakli olarak :)
0 oy
(884 puan) tarafından

Ya çok güzel değil miii

image

0 oy
tarafından
Bordo duz ayakbilegime kadar pardesum var cnm bulundugum sehrin kapali carsisindan almistim 
(884 puan) tarafından
Fotoğraf atabilir misin canım
tarafından
Evde degilim cnm evde su an
0 oy
tarafından
Ben görerek deneyerek almayı seviyorum heleki dış kıyafetini Tuğba ya bak canım çok güzel oluyor modelleri 
0 oy
tarafından

image

ben yeni kapancm alışveriş yapiyorm bu tarz almayı dusunuyorm bu siteden 3 takım sipariş ettm gelmesini bekliyorum fiyatları uygun ama ürünler gelsin iyi yada kötü derim canim
(884 puan) tarafından
Ya işte böyle modellere bayılıyorum. Bu arada Allah daim etsin insaAllah. Elizamoda için de urun yorumlarını muhakkak yaz olur mu
tarafından
Tabi canım onları bekliyorm bende gelsinler mutlaka paylaşırım burda
(884 puan) tarafından
Tamam canımmm
0 oy
(884 puan) tarafından

Bu model.nasil pekii

image

(2,342 puan) tarafından
Valla bunu da beğenmedim ben ☺️ en üstte esin isimli arkadaşın attığı gri model güzel bana göre. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Senin içine hangisi sinerse onu al
(884 puan) tarafından
Ay güldüm:)). Tabii canım orası öyle.  Bakarım ben artık. Teşekkür ederim canım
(2,342 puan) tarafından
Ne demek canım rica ederim

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 795 göst.
3 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 702 göst.
8 Ağustos 2023 Moda kategorisinde Dnzkizi13 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 413 göst.
22 Aralık 2022 Moda kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,025 soru

24,093,259 cevap

331,893 kullanıcı

...