Sonunda kayınvalidem yayladan döndü evine. Dün gelmişler. Akşam eşimi arayıp bize gelin diye çağırıyorlar Hem torunu getirin sevelim hem Memleketten getirdiklerimizi de alır gidersiniz diye Eşim de kızdı tabii hava soğuk hem bizde araba mı var nasıl iş yapıyorsunuz diye. Neyse sabah kahvaltıya gelin dedi. Sabah aradık kahvaltıya geliyoruz diye biz yaptık dediler neyse biz gelince yaparız dedik tamam bekliyoruz dedi kayınvalide yoldan simit alıp gittik. Baktım ne çay var ne bişey anne çayı geliyoz dediğiimde koysaydın keşke dedim nolcak 2 dakkada yapılır dedi geçti. Kız uyuyordu uyandı hemen alıp sevdi sevsin bişey demiyorum. Konu şu kızıma niye sarı renk giydirmişim giydirilmezmiş. İşte tulumlarını neden 3-6 ay alıyormuşum 6-9 alacakmışım uzun süre giyecekmiş yazıkmış. Bunun üzerine ben emzirmek için yan odaya geçtim eşimi işliyor diyor ki çocuğun giydiği haram yediği helal diye. Çok kıyafet almayın gereksiz harcama yapmayın falan filan. Eşim de diyo ki kızıma feda olsun. Sonra diyor ki ben sana telefon açarım kızımı hazırlarsın gelirim aşağı indirirsin ben sahile kızımı gezmeye götürürüm yok artık ya korona var kadın takmış gezdirmeye. Daha neler neler var da buraya sığmayacak.
Uzun oldu kusura bakmayın.