0 oy
1,118 göst.
Diğer kategorisinde (1,848 puan) tarafından

yastik kiliflarim yikandigi için onları koymadım☺

image

image

image

image

image

image

Camlar silindi perdeler yikandi avize ve koltuklarda silindi koltuk örtüleri yikandi temiz halılar serildi sizce nasil olmuş☺

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Of of off en sevdiğim süper 
-Reklam-
0 oy
(370 puan) tarafından

image

elbiseler bile kurumak icin sobanin yanina alindi :D
0 oy
(579 puan) tarafından

Bizde doğalgaza talimiz sobanın verdiği sıcaklığı asla vermiyor :(

0 oy
(5,402 puan) tarafından
Çok güzel olmuş canm güle güle oturun. Bizim soba küçük:))) hayatım da ilk defa soba yakıyorum ama iyi gidiyorum alışacamm:))
0 oy
(618 puan) tarafından

Ay çok güzel çok heveslendim :'( güle güle oturun insallh ne güzel sabahta o sobada mis gibi çörek yap üstünde de çayın kaynasin

0 oy
tarafından

Ooo çoktan kurdum:D

image

(1,848 puan) tarafından
vay ilknurum gardasimm cok özledim seni❤❤
tarafından
Biriciğim nasılsın bende seni.ozledim❤ imrenin resimlerini atsana ❤
(1,848 puan) tarafından
iyiyim bitanem domates tarlasinda uğraşıyoruz işte cocukla☺ imren kocaman oldu askim bi görsen müsait zamanda atarım yürümeye baslayinca isim dahada zorlasti 1 dakika popsunun üstü ne oturmaz oldu
tarafından
Abo daha da durmaz:)) benim kızlar da hiç durmuyor yaa

Bizim burda kar bile yağdı dağlara o yüzden tarla bostan işi hep bitti darısı başına kuzum kolay gelsin
0 oy
(528 puan) tarafından
Soba gürül gürül yanarken minderde yatmak vardi. Ahh ahh simdi peteklere sariliyoz
0 oy
(29,816 puan) tarafından

Cok guzel ya ozledim koy evini 

0 oy
tarafından
Yarın ins kurulacak
0 oy
tarafından
Misafirin olayım geleyim kestaneler benden :)hzurula otur canm ben çok severim sobayı 
0 oy
(982 puan) tarafından
Ellerine saglik gule gule oturun sobanin uzerinde ekmek kizartasm geldi uzerine de tereyagi sur ohh miss

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
6 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seker bal (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 737 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 512 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 785 göst.
7 Eylül 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,851 soru

23,875,529 cevap

321,108 kullanıcı

...