0 oy
626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
2 aylık hamileyim eşim şuan görevde, ben ailesi ve ailemle uasiyorum 20 gündür geldiğimden beri zehir oldu hytim eşim bna destek olmuyor anlamıyor hiç bir konuda bn çocuğumun derdindeyim o anasinin gönlünü etme derdinde kndimi yslniz hissediyorum bu yolda bbgim olduğunu öğrendiğilk gün aliesinin yanında daha fazla klmmi ailemin yanında az klmami istediği için bnmle kavga etti 

Çocuğumu da bni de düşünmüyor aile olamadık napabilirim artık dayanamıyorum her tartışmada mevzuyu bisanmya getiriyor yoruldum bni duymdigi için anlamıyor 

12 Cevaplar

0 oy
(1,318 puan) tarafından
Ne yapacakmissin annesiyle 

Sana annen iyi mi bakar

Kaynanan mi 

Geçsin o işleri 

Git annene bir cacık yapamaz
(6 puan) tarafından
Annemdeyim zaten ama o böyle yaptıkça ben deliriyorum
-Reklam-
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Erkekler aile olduğunu algılayamıyo nedense 
(33 puan) tarafından
++++aynen oyle evleniyorlar ama aile kurduklarini bilmiyolar hala o ailesiyle aileymis gibi devam ediorlar
(6 puan) tarafından
Nasıl anlayck ama ben bu ilgisizlik ve anlayissizliktan yoruldum
(33 puan) tarafından
Ooo sen ilgi ve anlayis diyosun bizim eve esimin giren 5kurus parasi yok once ana babasinin evine herseyi alir yapar bizim eksikleri sonra kalirsa yavas yavas yapar idare et der durur oldu olasi harclik vermemistir sonradan bana carsiyi pazarida kestirdi kendisi ne getirirse artik kabulum anasinin evini yeni gelin evi yapti bende hep onlardan aldiklarimi kullanilmis eski seyleri kullaniliyorum bakimi ozel.ihtiyaci vitamin meyve onu gectim bile sen ne diyosun bacim keske derdim bi o olsa
0 oy
tarafından
Öncelikle yuvanı düzene sokmak istiyorsan kendi ailenden de biraz uzak dur bi süre. Eğer sen sürkeli kendi aileme gidicem dersen oda doğal olarak hayır benim aileme git der. Çünkü olay aile çatışmasına dönmüş. Söyle artık benim kendi evim var hiçbir yerde değil kendi evimde kalıcam söyle. Eğer hastayım falan dersen annen yanına gelebiliyorsa gelsin yada kayınvaliden gelsin. Tek kalma imkanın varsa o daha iyi. Mümkün olduğunca kendi evinde kalmak için diren. Benim başlarda öyleydi. Sonra olaylar çıktı falan benim ilk şartım kendi ailemde olsa asla gece bi yerde kalmam dedim eşimde kabul etti. Nereye kadar başka evde kalacam ki. Ha illa ki arada farklılık olsun diye hadi bu gece orda kal der kalırım yada annemlerde kalırım ama keyfi olarak yani çoook nadir. Herkesin kendi evi var evli evine köylü köyüne 
(6 puan) tarafından
B nim evim Sivas'ta eşimde iZmirde görevde  evimde uzun süre kalmaycgim için abim geldi aldı beni ailemle kayınvalidem Giresun'da  olduğu icim geldim kendi anasının siteminden kurtulmak için bna baskı yapiyor bı kaç gün sonra doncem beni zorluyor annemlerde iki gün klcksin dönmeden diye zaten 10 gün kaldım geldikten beri annemin yanında da 10 gün bile kalmadn problem çıkarmaya başladı o değil bebeğimiz olacak sevincini bile yasatmadilar bna burnumdan getirdiler
(6 puan) tarafından
Baskıyla dediğini yaptırmaya çalışıyor bna
tarafından
Canım herkes farklı şehirde o yüzden ilerde sürekli yüz göz olma durumun olmaz evine gidince. İnan 2 günden bişey olmaz tamam 2 gün kalayım söyle böylece hiç kavgaya bile gerek kalmadan olay tatlıya bağlanmış olur. Senin şansın evin başka şehirde. Sen onun baskı yapmasına müsaade etmeden sanki kendi kararınla kabul etmiş gibi yap. Söyle düşündüm de 2 gün kalayım sonra evime geçeyim öyle olsun falan söyle emin ol zamanla oturuyor evlilik bu konular hiç olmuyo zaman geçtikçe
(6 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım ama bn şuan da koydeyim ben gidince kaynanam köye gitcek tarlasına yani evde durmyacak kaynayan hasta yatakta ben ilgilenirken zorlniyorum hamile olduğum için kaldrip indirmek lazım oluyor evde bekar kaynım var iki kere içip eve geldi kaynanm hamile olduğum halde evine sürekli erkek kız farketmeden yegenlerini çağırıyor ve emin ol küçük yer
tarafından
Çok haklısın canım 2 güncük dayan eşinin ailesi onlar mecbur sabır göstereceksin
0 oy
tarafından
Tamam bosanalim de lafta olmaz de ciddi dur git ananada görsün anyayi konyayı 
(6 puan) tarafından
Dedim daha bebeğimizin olacağını duyduğu ilk gün dedim bosanalim eğer bu böyle sureckse ben bebeğine de kendime de buna yasatamm bebgimle yaşarım ailemle de yaşamam sana da kokusunu hile koklatmam bebeğimin dedim ben bebeğimi düşünmek zorundayım dedim sacmalama diyor ama telfnda tartisinca bni baskı altına alıp korkutarak dediğini yaptırmaya calsiyir
tarafından
Engelle kuzum git ananada tutuşsun biraz anlar ozman ben bi kere yaptım benim oğlum küçüktü ozman 3 4 gün gelmedi bi geldi ama bin pişman ben sızsiz yapamiorum demeye başladı böyle o adam gitti bambaşka adam geldi
(6 puan) tarafından
İşte böyle ipler kopack dereceye geldiğinde çıkıp gelemiyorum uzak olduğu icin bide ulasimimda zor
tarafından
Hani sen bilirsin de her lafta bosanalim demek kolay erkek için bi kere sen desen arkasında dursan bak nasıl yola gelio
0 oy
tarafından
Bazı Erkekler evlenince aile olduklarini kabullenemiyorlar.. evlerinin ayrı yollarının sapa olduğunu ayırt edemiyorlar. Ya deki Bnim eşim var artık bn bekar değilim .  Kndi ailemi kurdum ilk başta onlar olacak dese herşey daha iyi olmaz mı  .. tamm ana baba önemli de yani huzursuz edecek kadar eşini ne gerek var demi.   İşte zihniyet meselesi zaman alıyor olgunlasmalari 
(6 puan) tarafından
İşte doğru diyorsun ama o zmanda da bizler yipraniyoruz kadınlar 5 senenin sonunda evlendik biz ve inan çok büyük zorluklar yasadim tek başıma ama artık tek kalmaktan korkmuyorum çünkü tek değilim rabbim bna bu güzel hediyeyi nasip etti inslla
tarafından
Severek evlendin yani az çok tanıyorsun eşini . Gerçi aynı evin içine girmeyince insan taniyamiyor da .  Korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz. Canını da skma akışına bırak .. işte bazen bekledigimiz evlilik hayatıyla karsilasamiyorz.. dediğin gibi çok yipraniyoruz fazlasıyla.
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Ben de yeni evliyim ve hamileyim geldim memlekete

Neymiş annem de değil gidip kaynanamda kalacakmisim

Kaynanamin evi küçük iceride 2 tane kayın bir tane kayınpeder görümce torunlar var

Kendi evim yayla gibi 

Pardon niye gidip eziyet çekeyim orada sikis tepis hiçte gidemem dedim tek kelime edemezler hiç biri

Ne hayirlarini gördüm de benden birde evde kalmamı istiyorlar Allah düşürmesin 

Ezdirme kendini 
0 oy
(614 puan) tarafından
Sen onun ailesinin yaninda rahat edemezainki benim esim 7 ay goreve gitmiati yurt disina hic karismadi nerde kaldigimia ben 2 hafta annemlerde 1 hafta kayinvalidemde kaldim hep bu sekilde siraya koydum 7 ay boyunca boyle idare ettik esimde hic karismadi 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
İnan aynı sorunları yaşadık benim eşim de görevde. İlk seneler zehir oldu her tatile gelişimiz tam bir faciaydı. Ama artık zerre kadar umrumda değil. Nerde kalmak istiyorsam,ne kadar kalmak istiyorsam orda kalıyorum. Kafasına vura vura öğretiyorum artık bizim bir aile olduğumuzu. 
0 oy
(54 puan) tarafından
Hamile olduğun  için  cok hassasın  ama sürekli  annende kalman doğru  değil  yuvan için  onun ailesiylede kal  çocuğunuz  olcak iyi düşün   biraz sabırlı  ol  aranız  düzelir aile  konusu her zaman evliliğe  cok zarar verir senin benim  derken bağlarınız  kopar   şimdilik  alttan al biraz  orda kal belki  hersey yoluna girer iyi geçinmeye bak biraz dinle  onu sen hasass bir dönemde olduğun  için  herşey  senin üstüne  geliyomus gbi olabilir   ama yuvani bozma  git ailesinde kal güler  yüzlü  ol elbet de herşey  yoluna girecektir. Ama karnındaki  çocuk  için  bunu dene   hala daha memnun değilse  ayrılırsın. 
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Annende kal canım eşinide arayıp sorma canını sıkıyosa o arasın seni 
0 oy
tarafından
Annende kal bence eşini de hiç arama nasıl olsa arar seni
0 oy
(815 puan) tarafından
Canım yeni mi evlisin bizim ilk zamanlarda benim eşimde annesine hiç laf söyletmezdi sürekli annesini pohpohlardı iyi bişe bile söylesem hemen savunmaya geçerdi kime kimi savunuyorsun sen dedim ya. İlk zamanlar ne zaman annesinden konu açılsa tartıştık şuan artık bana düşkün bende annesi hakkında konuşmuyorum ne iyi ne kötü. Kaynanam ve annem aynı şehirde ben başka şehirdeyim tatil için gittiğimde kaynanam kendilerinde kalcağımdan çok emindi :) tapulu malıyız ya :) eşyalarını koyalım kızım yukarı dedi yok anne ben annemler de kalacam sizdede kalırım sonra dedim konu kapandı. Ağırlığını koy kararlarında net ol annende mi kalmak istiyorsun annende kal arada da gider onlarda kalırsın gönülleri olsun diye böyle bir konu için boşanacaksa da güle güle. Erkeklere göre anneleri cefakar çilekeş. annesi hakkında bişe konuşma canım tek tavsiyem bu gerekirse ikili oyna

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 5,271 göst.
7 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ynbrkllnc (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,492 soru

24,111,936 cevap

333,004 kullanıcı

...