0 oy
1,064 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Siz mi daha düşkünsünüz eşiniz mi düşkün size ve Kim daha cok arar mesaj atar benim eşim pek aramaz yanı hep ben arıyorm genelde mesaj atıyorm

49 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Ben daha düşkünüm olarak gözükür bence de öyle ama o daha düşkün daha çok düşünür sadece öyle arayıp sormak olarak değil ince düşünerej bunu gösterir
-Reklam-
0 oy
(263 puan) tarafından
Ben ararım ne yapıyorsun derim. Ama onunda işi çok yoğun başını kaşıyacak vakti yok. Telefonları hiç susmaz.. Böyle avutuyorum kendimi :))) 
tarafından
Aynen benim eşiminse telefonları susmaz ya
0 oy
(3,988 puan) tarafından
Bende  çok düşkünüm oda ama çok kiskanç
0 oy
(7,135 puan) tarafından

Galiba ikimiz, de birbirimize düşkün degiliz :ermm::D

Ama eşim günde 2 3 kez arar beni ben hiç aramam 

tarafından
Bizde tam tersi ya
0 oy
(874 puan) tarafından
Eşim daha düşkün aslında bende duskunumde çocuktan olmuyor pek o arar naptiniz felan diye bizimki karşılıklı aslında 
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Eşim bi tık daha düşkün. Ama karşılıklı yani bende arayıp sorarım oda arar sorar. 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Eşit sekilde
0 oy
tarafından

Esit sanirim bizde, ben arar sorar mesaj atarim genelde ben aramadigimda hic sesin cikmadi diye esim arar sorar. :D 

Ben hic aramazsam niye aramiyon yazmiyon der :D acaba esim mi daha duskun bilemedim simdi :D

0 oy
(12,026 puan) tarafından
İkimizde birbirimize duskun degiliz. Zaten hala nasıl evliyiz anlamısta degilim bizimkisi bir ask hikayesi degil tam bir alışkanlık hikayesi oldu galba. 
0 oy
(657 puan) tarafından
Eşim daha düşkün işteyken mesaj atmayım aramayım kızar akşama kadar devamlı arar eşimi bırakıp başka yere kalmaya gidemem evde bensizde duramıyır çocukda olunca daha çok üzerimize düştü
0 oy
(787 puan) tarafından
Eşim bana daha düşkün bende düşkünüm ama o daha fazla üzerime titrer ama arayıp sormasının düşkünlükle bir ilgisi yok bence ben daha çok ararım bazen acamaz işleri çok yoğun olduğu için 
0 oy
tarafından
İkimizde kızımıza düşkünüz valla hiç birbirimize düşkün olmadık. Daha biraz önce aradı kızıma versene onu çok özledim dedi aldı konuştu sonra kapattı :) 
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Ben daha çok düşkünüm ya. Hep ben arıyorum.  Ben mesaj atıyorum. Bebek gibi bakıyorum ona . Çayının şekerini bile ben atıyorum .  Ben karıştırıp veriyorum.  Gece yarısı bile bişey istese kalkıp yaparım 
tarafından
Benim gibisin sende bende cok fazla değer veriyorm ama bu seferde alısıyolar karsılık bulamıyorm bulamayınca zoruma gidiyo eşek mıyım en ufak bi tartısmada dünyanın en kötü insanı ben oluyorum köle miyim ben herşeye susuym o zaman
(5,572 puan) tarafından
Aynen öyle walla. Hep yapıyorum yapıyorum yapıyorsun demiyor.  Ama bir kere yapmayınca benden kötüsü yok
0 oy
(144 puan) tarafından
İkimizde aynı seviye diyelim iş yeri ev aynı yerde olduğu için gün içi 2 3 kere görüyorum biryere gitsek ararız ne yaptın gittinmi kalmaya gitsem annemlere çoçuk benle olduğu için o arar 
0 oy
(11,242 puan) tarafından
Kim kime düşkün bilemiyorum ama galiba ben eşim hiç düşünmez ölsem umruma almaz gibime geliyor 

Asla gün içinde aramaz mesaj atmaz doğuma gittim benim zorumla aradı 
0 oy
(502 puan) tarafından
Ben o aramadikca aramıyorum ya simarmasin diye :D
0 oy
(25,178 puan) tarafından
İkimizde birbirimize düşkünüz valla o çalıştığı için mola saatlerinde ben görüntülü ararım 
0 oy
tarafından
Bn esime daha düşkünüm her dk mesaj yada arama istiom ama adamın yemek yemeğe bile bazen vakti olmuo ifade alcam die
0 oy
tarafından
Galiba en cok esim duskun ben aramam da mesajda atmam cenaze soforu belediyede bazen farkli sehirlere gidiyor 1 gunlugune falan anca ozaman ararim sorarim:))hep o arar hemde gunde 50 kere arar napiyon bebisimiz napiyor yedinizmi biseyler alinacak varmi hepsini bir seferde sormaz ayri ayri saat basi arayip sorar cok skiyor bazen de beni bu durum ama olsundu:)
0 oy
(815 puan) tarafından
İkimizde eşit ama erkekler doğası gereği rahatlar arayıp sorma konusunda ben aşırı düşkünüm tek dostum arkadaşım ailem gibi üzerine titrerim Çorap giymez çocuk gibi gider giydiririm üşür orda kazak götürürüm yoğun çalışıyor kocişkom hiç kıyamıyorum aşırı düşkünüm aşırı aşığım o da benim üzerime düşer kıyamaz ev temizliği yaptırmaz camlarımı siler:)) 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 875 göst.
0 oy
24 cevap 1,068 göst.
23 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gencannee (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 529 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 287 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu