0 oy
1,019 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iki gündür bakmadigim yer kalmadı bulamadım kimliğimi bekarken kullandığım kimlik var onla gitsem bişey olurmu ki soy adı farklı ama TC ye bakıyorlar herhalde sadece

28 Cevaplar

0 oy
(30,101 puan) tarafından

Sorun olcagini sanmam tc önemli 

-Reklam-
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Sorun olmaz değiştirmedim dersin olur biter kimseyi ilgilendirmez
tarafından
Bende sorun olmasın diye gitcegini tarihten 1 hafta sonrasına randevu buldum aldın ama adet günümde gitmem lazımdı  adet geciktiriciler kullanıp erteliyecektim
tarafından
Bende sorun olmasın diye gitcegini tarihten 1 hafta sonrasına randevu buldum aldın ama adet günümde gitmem lazımdı  adet geciktiriciler kullanıp erteliyecektim napiyim
0 oy
tarafından
Tc numaranı biliyorsan söylersin.  Özele gideceksen pek sıkıntı olmaz ama devlette sıkıntı 
0 oy
tarafından
Resmi evrakta sahtecilik yaparsın canım olmaz seri numarası falan değişiyor soy adın sistem de başka çıkacak tc ni söylersin kimliği kaybettim de tc ni söyle kabul eder zaten 
0 oy
tarafından
Ellerine almıyorlar cnm TC soluyorsun gösteriyorsun karşıdan öle bişey olmaz Allah'ın izni ile 
0 oy
tarafından
Bizzat basima gelen seyi yazayim canim. Hamile bir arkadasla beraber gidiyorduk. Bekarlik kimligi ama 8 10 senelik. Bu kimlik gecerli sayilmaz dedi gorevli evlenmissin yeni kimlikle gel not aliyorum bir dahakine giris yapmayiz denmisti.

Sen evlendikten sonra kimlik degismissin oysa. Sen elinde hangi kimlik varsa al git sansini dene bir kerelikten bir sey olmaz. Ama sureekli bekarlik kimligiyle nasil muayane oluyorlar sastim.
0 oy
(15,002 puan) tarafından
Canım arayıp iptal ettir kimliğini. Sonra hastahanede durumu izah edersin alabilirsen nüfustan gecici kimlik belgesi al
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Önemli olan tc canım kimliğimi kaybettim dersin bakarlar

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 580 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
5 cevap 187 göst.
28 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yesim88 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy