0 oy
419 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
13 haftalık hamileyim doktorum dusuk riskinden dolayı ilk uc ay ilişki yasak demişti. 2 gün once kontrolden geldim sormayı unuttum yasak kalktımı dıye ulasamıyorumda ona. Eşimle sürekli bu durum yuzunden kavga ediyoruz ben korkuyorum bişey olucak diye birincisi düşük olmuştu. Kendisi sürekli bu durum yuzunden kızıyor bağırıyor sacmalıyosun dıye :(

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gerçekten burda bazı okuduklarıma şok oluyorum. 
(14,190 puan) tarafından
Bende valla
-Reklam-
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Hiçbişey bebeginden önemli değil risk hep var. Doktora muhakkak sorarak kontrollü girebilirsiniz bnce
0 oy
tarafından
Çocuğundan değerli değil onun 5 dakikalık gecesi 

Zaten bunu sorun eden bir zihniyeti çocuk sahibi etmekte suç ama 

Sen boşver canım riske atma 
0 oy
(970 puan) tarafından
Bende risk olmamasına rağmen eşim istemezdi kızımız daha önemli diye
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Esiniz çok anlayissiz gerçekten risk olmasa bile hormanlardan dolayı bunu sende istemeyebilirsin biraz düşünceli olsa keşke  korku hep var 37. Haftadayım hala korkuyoruz içgüdüsel bisey 
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Eşin biraz da sıksın dişini allah korusun bişey olursa nasıl vicdan azabı çekmeyecek
0 oy
(1,629 puan) tarafından
9 ay boyunca hiç sevişmedik, psikolojik olarak yapamadık, doktor bir şey söylemediği halde. Ama bir kere bile bunun için kavga etmedik. Evlilik sadece sevişmek değildir. 
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Valla canım bence bu konu için kavga çıkaran düşünceli değil, benim de yasaktı ilk 3 ay şuan 5. Ayımdayım doktora sormadım bile ilişki riskli mi değil mi ve en önemlisi eşimin anlayışı çok özür dilerim ama hiç öyle Bi istek yada yanaşma olmadı, siz iyi olun diyor önemli sağlık diyor herşey geçer diyor sağol sun, bazı insanları anlayamıyorum ya ve gerçekten eşimi nasip eden Rabbim binlerce kez şükürler olsun 
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Ne kadar anlayışsız bir eş... 
0 oy
tarafından
Doktoruna sormadan yapma sakın canım riskli tabiki doktorum bana yasak koymamıştı ama eşim çok nazik bir şekilde sorardı hep bişey olurmu zararı varmı bende doktoruma sordum bişey olmaz dedi eşinin ilk önce bebeğini düşünmesi lazım çok saçmalıyor bence
0 oy
(15,000 puan) tarafından
Eşin kızıyor mu? Şaka gibi. Risk var 3 ay dediyse ne soracaksın
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Doktora gittiğinde eşinde girsin odaya birde esin kendi kulaklariyla duysun bakalım belki o zaman vaz geçer  birliktelik istemekten bebek mi daha önemli uçkur mu düşünceli olsun canım biraz
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Burada okuduğum bir çok şey sayesin de hergun 1 yaşıma daha giriyorum..  böyle zihniyetleri çok arıyor musunuz  bulmak için, merak ediyorum. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,345 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Z.T.. (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 435 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 361 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 7103 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 322 göst.