0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (4,073 puan) tarafından
Eskiden mi bebek nasıl bakiyolar ne bebe yağı var gaz için yok gaz damlası filan 

Şimdi herşeyin bı çaresi var .

Okadar işin içinde nasıl bakabiliyolarmis 

Bide çok zormuş anne olmak .

Uyayamadi bı turlu kakasina zorlaniyo ama kabız değil daha önce kaç kere yaptı yavrum gaz için gaz ilacı veriyom küçük bebekle dışarı çıkmasına zor valla Allah sabır versin

5 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Anneme 1 kere sordum sizin zamanınızda ne doktor ne ilaç vardı hemde o kadar işin arasında bizi bırakıp tarla bahçeye gidiyodunuz hani çok uslu çocuklarmoşız şimdikiler niye böyle dedim bana verdiği cevap aynen şu her ağrıda sancıda doktora şeyinizi gösterirseniz zaten çocuklarınız kuduruk olır:) 
(2,676 puan) tarafından
Annenin ellerinden öperim güzel demiş :)
tarafından
Valla az  hak vermedim  değil hani:)
(4,073 puan) tarafından
Gece gece güldürdün Allah iyiliği versin
(4,959 puan) tarafından
Süper yaaaaa:))))
(5,372 puan) tarafından
Syy çok güzel ya koptum :D
-Reklam-
0 oy
(1,789 puan) tarafından
Bende hep düşünürüm ama eskiden doğal besinler temiz hava vs vardı şimdi ne yesek zararlı haliyle bebegede yansıyor ben ona bağlıyorum 
(4,073 puan) tarafından
Aynen  herşey gaz yapiyo  bbege
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Oglum 8 sene önce dogdu kızım bu yık kızımda hersey var ama oglum daha rahat buyurdu simdi hersey onumuzde ama cocuklar zor
(4,073 puan) tarafından
Erkek  bebek bilemiyorum derdine çare için herşey var ama yinede  zorlanıyoruz Allah kolaylık versin herkese
(3,675 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Annem beni doğurmuş ama çok ev işi yaparmış babannem halam çok kızarmış anneme sen kendini usutuyosun bu çocuk bu yüzden sütünü emdikçe kusuyo hasta oluyo diye

Annem hep der bakmayı blemedim canımın kıymetini blemedim yapmasam isler kaliyo siz benim gibi olmayın der
(4,073 puan) tarafından
Öyle iş güç nasil bakiyolardi bilemiyom ben ev işi kaliyo arada yapiyom
0 oy
tarafından

Ben 10 yaşındayken annem kiz kardesimi dünyaya getirdi. Benim balımı. Ve ona ben baktım diyebilirim. Ve konusu acildimi. Anneme o benim kızım derim bizi bırakır. Tarlaya. Bağ bahçe ye giderdi. Ama eskiden bebekler gerçekten çok usluydu. Suan 25. Yaşındayım. Ablamın oğlunu bakamadim ben 

(990 puan) tarafından
Benim kızımda kardeşi doğduğunda 9 yaşında olcak ^.^
(4,073 puan) tarafından
Öyle ablam oğlu hiç durmuyodu uyumasına yoktu 2 sene  hiç uyumadı bnmki iyi ama gece bzn gazdi kakasina şıkısıyo

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 257 göst.
9 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Yumurtabitmis (4,014 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 363 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mevs (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,205 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gamzeliwampir (3,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 465 göst.
7 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,936 cevap

336,562 kullanıcı

...