0 oy
1,394 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

image

image

Ben ilk başlarda hata ettim kaynanamın aklıyla ama sonradan bıraktım şimdi 17 aylık arada sırada kullanıyorum oda çok ince 

16 Cevaplar

+1 oy
(590 puan) tarafından
Hic kullanmadim.hala kullanmiyorum ilk zamanlar refli yatagi kullandim 6 ay kadar sonra duz yatti yastik sevmiyor zaten 
tarafından
Evet benim kızımda sevmiyor ama kaynanam ilk zamanlar bende bilmiyorum tabi koy koy diye diye 5 6 ay yastık koydurttu
-Reklam-
+1 oy
(45,024 puan) tarafından
Kizim 5 yasinda dogunca cok.ince olmak sartiyla kullandim buyudukca yastigida buyulttum bi sıkintisi yok sukur oglum 10 aylik onada kullaniyorum birde zaten korkarim yastiksiz ben gece bazen bogazina aniden sut geliyo yastik olmazsada allah korusun bogulur felan tehlikeli bana gore 
tarafından
İlk zamanlar ben kundak yapıyordum zaten yan dönderip arkasına yastık koyuyordum süt gelsede boğazına duramazdı yani sonra ama herkesin kendi fikri tabi canım her annenin ayrı ayrı tecrübeleri var :)
(45,024 puan) tarafından
Alcak ve ince olduktan sonra bisey olmaz ssn kundakda yan ceviriyordum diyosunda belli bi aya kadar o sonra uykuda yerinde durmuyolarki
tarafından
Evet 6 aydan sonra falan kundak istemedi ama canım şuan 17 aylık yastıksız bir sıkıntı yaşamadık
+1 oy
(970 puan) tarafından
Ben doğduğunda beri hiç yastık kullanmadım şuan 14aylik hala yastık kullnamiyorum zararlı olduğunu biliyordum annemler ne kadar kızım yastikaiz olmaz deseler de ben dinlemiyor dum
tarafından
Ben ilk zamanlar bilmiyordum ve araştırdım kullanmadım şimdi yeni yeni oda çok ince yastık kendim yaptım :)
(970 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım sağlıkla büyüsün bebisin
tarafından
Amin cümlemizinki inşallah
+1 oy
tarafından
Çok önceleri kimse bu bilgiye sahip değildi ve bizler doğduğumuz dan beri yastık kullanıyoruz kizimada kullandım yastiksiz yatamıyor Reflü olduğu için doktor önerdi yastık yatarken kustugunda boyulmasin diye
tarafından
Tamam canım bende ondan bahsettim en başta zaten herkesin düşüncesi bir değil diye
tarafından
Aynen öyle ama ilk kullanmak istemedim her kafadan bi ses çıktı annem kaynanam sürekli yastık koy rahat nefes alsın reflusu vardı bide kusar diye diye alistirdik çocuğu şimdi yastiksiz yaramıyor kuzum
tarafından
Birde reflü yatağı alamadık öyle idare ettik alıştı yastığa yavrum
tarafından
İnşallah sağlıkla büyür bebeğin canım :)
tarafından
Amin cümlemizin bebisleri sağlıkla büyür inşallah:)
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Kullandım bu kadar yüksek değil başını koyunca batıyor o şekilde yaptım ben 
tarafından
Ama azda olsa zararlı olduğunu söylüyorlar canım çok büyük değilse geç değil koymaya bilirsin
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Kullandık şuanda da kullanırorz cnm 22aylik
tarafından
Neden bitirdiniz onun ailesiyle ilişkinizi
(3,757 puan) tarafından
Beni istemediler onların istediği beni hizmetci gibi kullanıp esimide babasin yanına ayrı şehire yollayıp parasını almakdi
Öle de olmayınca işlerine glmedi snrm snrada uzun hikaye yaa jirturku olmadı yaramadk kestik tamamen
Bide Allahım yüzüme güldü beni onlara muhtaç etmedi
tarafından
Aynen iyi olmuş hizmetci istiyorlarsa parasıyla tutsunlar bi tane
(3,757 puan) tarafından
Ben öyle tahmin ediorm en azndn başka türlü glmior ki akla birşey sonuçta eşim başka şehirde ben onların yanında başka türlü ne olabilir ki dimi..
tarafından
Aynen öyle canım siz en iyisini yapmışsınız
0 oy
tarafından
Bende ilk 5 ay kullandım baya inceydi ama 5 aydan sonra kullanmayı bıraktım başını oynayınca altına koyar fln diye. 
tarafından
Bende öyle oldu 5 6 ay kullandım sonra bıraktım bir zararı olmadı gibi zaten gayet normal şuanda
0 oy
(11,315 puan) tarafından
18 aylık sallamaktan başka kullanmadım sevmiyor saten deli gibi yatıyor yastıkta ALLAH korusun tıkanır falan 

Keyfine göre yatıyor 
tarafından
Benimkide öyle çok deli yatıyor :)
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Kullanmadım sonra kendi başına yandaki yastıklara çıkıp yattı baktım öyle rahat ediyo ince yastık da yatiyo şuna 21 aylık 
tarafından
Ben 1 yaşına kadar diye biliyordum zaten aslında ama bugün bakınca 2 yaşına kadar gördüm ben yeni yeni başladım 17 aylık
(12,763 puan) tarafından
Olsun zaten istediği anlasiliyo yani kizkm yan yastıklar çıkıyor du
tarafından
Anladım canım
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Kizim suan 9 aylik bu zamana kadar hic kullanmadım kullanmam da. Biz büyüklere bile yastık önerilmiyor 
tarafından
Evet canım ben mesela çok ince bi yastık kullanıyorum aksi halde boynum ensem ağrıyor
0 oy
tarafından
Dogumda annemde kaldim o hep yastikla yatirdi kizimi sizi hep kalin yastiklarla yatirdim hicbirseyde olmadi dedi simdi kizim yastiksiz uyumaZ
0 oy
tarafından
Çok faydalı bir paylasim bu çok teşekkür ederim canim 
0 oy
tarafından
Ben doğduğundan beridir kullanıyorum sadece kafasını koymuyorum ama. Reflusu vardı kusuyordu belinden beri destekli yatırdım bı sıkıntısını da görmedim şükür tam tersine faydası oldu☺️☺️
0 oy
(6,190 puan) tarafından
4aylik ve doğduğu günden kullanıyorum çünkü boğuluyor kustugu an ve doktoruna kullanmamı soyledi
0 oy
(25,181 puan) tarafından

Hepimiz yastık cocuguyuz biyerimiz ***** değil :) 

tarafından
Orasıda öyle tabi
0 oy
(250 puan) tarafından
Bnde hiç kullanmadım oğlum şimdi 20 aylık bn yastık koysam bile uyuduktan sonra yastiksiz yere geçer 
tarafından
Evet aslında onların rahatıda o canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 663 göst.
14 Nisan 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
2 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 307 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu