0 oy
1,351 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben çok seviyorum kendi annemden ayırmıyorum Allah razı olsun bizim sağ kolumuz. Hergün arar sorar bi ihtiyacın eksiğin varmi der neredeyse 2 sene olacak evleneli eve zeytinyağı tereyağı vs  aldığımı bilmem herseyimize destek çıkar. Lohusayken bile kahrımı acımı ağrımı hep o çekti destek verdi ic çamaşırıma kadar giydirdi. Asla kaynanalik yapmaz kendi kızından ayrimaz. Ama bende bi gune bi gun saygısızlık yapmadım hiç melek gibi kadın vallahi Allah taş eder. Tarlalari var işleri yogun oluyor yaz kış zorla çağırıyorum da geliyor yemekler yiyoruz. Hiçbirşeye karışmaz evlendik evleneli yatak odami bilmez mutfagima bi lohusayken yemek yapmaya girmişti. Bana geçen ağladı cok üzüldüm hatta onun kayinvalidesi cok kötü davranıyormuş hastalanip alzaymir olmuş bi gun annem yikarken kaynanasini demiski kizim sen kimsin bilmiyorum ama bu iyiliklerin hep önüne çıksın demiş ertesi gun vefat etmiş. Sen bizim şansımızsın sen der hep aslan kaynanam☺☺

39 Cevaplar

0 oy
(463 puan) tarafından
Çok değişik bi kadın. Eşim bana kötüyken bana melek gibi davranır ama beni dinlesin değer versin fıttırır. Çok yalancı ve iki yüzlü. Eşimi hep dolduruşa getiryo. Bazen melek gibi ya da rol, bazen de şeytan gibi. Ben de arama mesafe koydum. Kendi kaynanasına çok saygısızlık yapmış hala nefret edito. Bizde ona onun gibi bir gelin oluruz diye baskı kuruyo. 
tarafından
Aman uzak dur
(463 puan) tarafından
Duruyorum duruyorum ama yakınız. Çok baskıcı ve iftiracı bi kadın. Eşimin kıskançlığını bile kıskanan kadın
tarafından
Oğlunu paylaşamıyor galiba
-Reklam-
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Ehhhhhhh            :D

tarafından
Iyi kabul ediyorum :D
0 oy
tarafından
Sevmemmmmmmmmmmmmm
tarafından
Acik acim sevmem diyen bi sensin yavrum helal olsun☺☺☺☺
tarafından
Yuzune de derim yavrum asla kasmam senı daha cevrem de gormıcem dedım yalandan kendımı yıpratamam ben kotu ıyı olmıyor bunu anladım :)
tarafından
Haklısın kuzum ezilmekten se en guzelini yapıyorsun helal olsun
tarafından
Allah razı olsun canım ❣️❣️❣️
0 oy
(22,057 puan) tarafından

Öggg ben nefret kaynana:D

tarafından
Hahaha öggg ne ya ☺☺☺☺
0 oy
tarafından
Sevilecek hiç bı tarafını görmedim daha sanki görsen bizi kuma bana nelerini gördüm o kadar tiksindim ki hiç derdim yok gibi ayırmak için elinden geleni yapıyor hayatım resmen onun üzerine kuruldu her dakika kötülük bekliyorum artık psikolejim bozdu benim 
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum:(
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(502 puan) tarafından
Sever gibi oldum ama sonra sevmemem gerektigini ve yüz vermemem gerektigini bana cok guzel gosterdi. Tabiki de sevmiyorum
0 oy
(14,061 puan) tarafından

Senin kaynana aslan bizimkisi yılan :D

0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bende seviyieum ama cani istediginde küsüyor o huyundan nefret ediyirum sadece 
0 oy
tarafından
Sevmek isterdim...
0 oy
(2,336 puan) tarafından
O kadar kötü kalpli ki kendi evladına bile yedigmizin ictgmzn muhabbetini yaptı evden kovdu kiraya çıktık kendi borç batağına girdi bizim altımızdaki araba bile ona battı şimdi konuşmuyoruz hayatımda ne eksikmis buldum bu sayede meğer huzur eksikmis çok şükür kira veriyorum ama huzurluyum mutluyum dert tasa kavga yok stres yok oh ben böyle insanın neyini seveyim 
0 oy
(1,018 puan) tarafından

Canım ne anlattıysan benimkide tam tersi :D 

0 oy
(193 puan) tarafından
Akıllı, görgülü, kültürlü, merhametli, fedakar bir kadın. Bir dediğimi iki etmez. Bana karşı çok saygılıdır keza ben de öyleyim ona karşı. Bir problem yaşamadık. Severim hem de çok :) 
0 oy
(370 puan) tarafından
Bayılıyorum kaynanamı görünce sen anla iste ;)
0 oy
tarafından
Çok seviyorum çünkü saygıdeğer ve sevilecek bi kişi ayrıca o da beni seviyor o yüzden daha yakın hissediyorum kendimi 
0 oy
(179 puan) tarafından
ay bnmkini anlatmıssın kız allah razı olsun ondan
0 oy
(879 puan) tarafından
Hiiç haz etmem daha az önce aradım sinir etti beni torununu görmeye gelmiyor kayınpederim gelmek istiyor haber salıyor gelecez diye arıyorum nezaman geliyosunuz diyo yok gelmiyoruz insanı çileden çıkarıyor bissürü hazırlık yaptım kayınbabam gelecek diye. Neyse lafını azarını işitti kapattım sıfatına telfonu. Şimdi orda söylenir durur tweety kafalı
0 oy
(1,663 puan) tarafından
İyi insan kaynanam çok şükür... Kötü huyları var elbettde her kes gibi ama genellikle iyidir
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Vala ben bazen severim ama doğumumda soğudum yani daha önceden severdim ama şimdi bazen. Dikişlerim tazeyken benden is beklemiş ben bunu esimle büyük kavga etmiştik onlardayken o ara öğrendim. O gün herkes içinde ne varsa döktü zaten herkes gerçek yüzünü gösterdi. Kaynimi da severdim kaynanamı da. O kavgada tek arkamda duran kayınbabam oldu. İyi ki var vala çok seviyorum kayınbabami. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 242 göst.
0 oy
28 cevap 479 göst.
0 oy
27 cevap 1,018 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,314 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,078 soru

24,081,529 cevap

331,226 kullanıcı

...