0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sizde de o his oldu mu ya herşey yalan zaten. Öyleydi ama herşey yalan para ev mal mülk eşya en kaliteli mobilya da yalan boş sadece boşa giden hayaller aileler ve onlarda fotoğrafları aklıma o geldi ya:'(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aynen öyle cnm :(

tarafından
Bazılarını fotoğrafı buldu ama asla geriye dönüşü olmayacak hiç :(
-Reklam-
0 oy
(30,123 puan) tarafından

Evet bom bos bir hayat yaşıyoruz evcilik oynuyoruz hepimiz.

tarafından
Aynen öyle ;(
0 oy
tarafından
Benjmde ya cok uzuldum ama basimiza tas yagmasa iyi o kadar yuva yikan iftira atan insanlar oldukca masum insanlara basimiza ne gelsw yeridir
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Hicbir zaman ev araba para hırsım ol adı, zaten yokta tek derdim, cocuklarımlarımın saglıgı  saglık tan öte yol yok Bi tek ölüm var onada care yok nasıl olur bilmem ama rabbim hayırlı ölüm versin 
0 oy
tarafından
Huzur lazım bize bacım huzur müslüman bugün doyduysa yarın ne yiyecem die dusunmemeliymis biz 10 sene sonrasının planını yapioz...

Plânı allah yapar biz sadece yaşarız 
0 oy
(14,062 puan) tarafından
ALLAH bi daha yasatmasin psikoloji kalmadi valla
tarafından
Ben hergun çocuğuma bakıp ağlar oldum.nasil.olacak.bilmiyom.bizimdr sınavımız bunlar demekki bu devirde en güzeli herşeyden elayak çekip evinde yasamak
(14,062 puan) tarafından
RABBİM bu sinavda başarıyla çıkmayı nasip etsin kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz kendimizi boyle avutuyoruz ne yapalim başa gelen çekilir yeterki cocuklarimiz saglikli olsun
0 oy
(53,964 puan) tarafından
evet o oluyor birde kızımdan uzaklasmak istemiyorum hep yaninda olmam istiyorum
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Yaşamın her anı için bu geçerli valla hayat kısa daha bugün bı arkadaşım vefat ettiğini öğrendim çok üzüldüm hayat kısa 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
26 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (3,160 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,008 göst.
0 oy
9 cevap 536 göst.
+1 oy
8 cevap 282 göst.

Kategoriler

1,471,361 soru