0 oy
619 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar 28 haftalıgım dun cok agrım oldu afedersiniz boyle tekme atmıs lar gibi oldu bacakarama karnımın altı da yana yana acıdı. Dun cok yoruldum dinlenemedim hiç. Gece de kramp girdi. Dr soyledim bu gun tahlil almaya gittim saglık ocagına beni korkuttu yarım saat ayaktaysan 10 dk uzanıp yatacaksın gerekiyorsa iş yemek yapmayacaksın filan dedi. Boyle devam edersen cocukta dönmüş cok erken dogum yaparsın bu cocuk 35 i bile beklemez dedi. Boyle dogan bebeklerinde yasama sansı cok dusuk filan dedi. 28 30 hafta gibi dogum yapıp yasayan var mı? Yada Dr cok mu korkuttu beni. Odem olmusum ayakta durmaktan birde

8 Cevaplar

0 oy
(434 puan) tarafından
Var benim kuzenimin eşi 28 de dogum yaptı ama bebek çok hassastı dikkkat et kuzum inşallah vaktinde doğar.
(12,026 puan) tarafından
Boyle bir sebepten mi yaptı peki canım? Cok korktum duyunca
(434 puan) tarafından
Nedenini bilmiyorum ama çalışıyordu hareketli bi insandı
(12,026 puan) tarafından
İnşallah birsey olmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen iş yapma asla bak ben 36 dayım doktor diyor binhafta daha dursun geldi gelecek diyor inşallah durur
(12,026 puan) tarafından
Nasıl yapmayım canım cocuk var ev var koca var.
tarafından
Öylede canım yormaycan aynısı bendede var çocuğum var iki yaşında ama.yormuyirum.esim de halimi görüyor ve bişey demiyor yardım ediyor
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Doktor da felaket tellali gbi maşallah

Ben şeker testi için gittiğimde de doğum posizyonuna girmişti ama sonra yüz kere döndü durdu daha döner ki asıl agrinin sebebi neymiş onu demedi mi
(12,026 puan) tarafından
Canım ağrının sebebi cok zorlamısım kendimi. Dinlenmediğim inçinmiş.
(4,959 puan) tarafından
Sebebini bliosun ozaman zorlama dinlen daha çok angarya işleri es geç gerisi taktiri ilahi canım
(12,026 puan) tarafından
Olmuyor ki canım Allah inandırsın sabah kalktım kahvaltı hazırladım once markete gittim geldim evi dip temel sildim supurdum da mutfak camlarına varıncaya sildim. Ondan sonra cocukla yuruye yuruye Dr a oradan postahaneye gittim sıra bekledim geldim eve yemek yaptım 3 cesit şimdi sofra kurdum. Daha bunun cayı meyvesi var. Allah inandırsın yatınca kemiklerim batıyor
(265 puan) tarafından
Markete en basitinden esin gidebilir  temizlikte yapmasan olmezsin dip köse esin yapsın ya da annen sen olaya davetiye çıkarıyoraun sonra gelip biraya yazıyorsun hem herseyi yapıcam diyosun dikkat et o kücük yavruya ev kirli diye bir sey olmaz
0 oy
(168 puan) tarafından
29 haftalik dogum yaptim yasiyor bebegim cok sukur 25 haftalik dogan yasayn bebeklerde vardi ikizler genellikle erken doguyor yani haftasi kucuk diye yasayamaz diyemez hic bi doktor..ama hassas oluyorlar toparlanmasi falan zaman aliyor kiloda onemli hayati organlarında sıkıntı olmazsa normal dogan bebekler gibi taburcu olup gidenlerde vardi
(12,026 puan) tarafından
İnş bir problem olmaz canım Allah omur versin
0 oy
tarafından
Dinlenme konusunda haklı yarım saat iş yaptıysan 10 dk ayaklarını yukarı kaldırıp yatacaksın ama 30 haftalık doğup da yaşayan çok çocuk var seni korkutmak için demiştir 
(12,026 puan) tarafından
Herhalde ama acilen dogum druna git acilen dedi cıkarken
tarafından
Git canım her ihtimale karşı baksın doktorun
0 oy
tarafından
36 da yaptim teyzesi ellerini oper 6 aylik 2500 kilo dodu simdu ortalamanin ustunfe masallah 
(12,026 puan) tarafından
Allah omur versin canım bende bir 35 i görsem
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Ohaaa ya hamile bi kadını bu kadar korkutmaya gerek var mı ki tmm uyar ama güzelce strese sokmadan benimde o haftada dönmüştü hatta şaşırdım erken döndü diye sonra dönme dolap misali dönüp dönüp durdu bi baş bi makat şuan 39 haftalik oldum şükür bi sıkıntı sorun yok ve ben 16 aylik kızımı kucağımdan indirmiyorum çok düşkün bana ayaklarımın altı ağrıyo artık yorgunluktan. Tabi her gebe bir olucak diye bişey yok sen sadece bol bol dinlen ayaklarını uzat yüksekte tut bebeğin doğana kadar daha çok döner canım merak etme  ödemin varsa tuzu bırak ayrıca dr  öyle dedi diye erken doğumu düşünme kendini strese sokma en önemli doktor insanın kendisidir  moralini bozma hemen herşeye iyi beslen 
(12,026 puan) tarafından
Benim soylediklerinden de etkilenmiş olabilir Dr gunahını alamam. Cunku bana mabzın cok atıyor neden bu kadar yoruldum dedi ben kadına evi temizledim dedim. Kadın yat diyor ben misafir diyorum
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Dinlen diyorsa dinlen canım yasama konusunda pek doktora bakma bana ölü dogum yapacaksın dedi hastaneden Glaya aglaya cıkyım kızım 14 aylık oldu bile sükür
(12,026 puan) tarafından
Korktum baya canım cunku agrım gecmiyor.

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 1,032 göst.
+1 oy
54 cevap 4,410 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 258 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde curious (1,160 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 422 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aras2304 (23 puan) tarafından soruldu