0 oy
585 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar bem yerleri camasır suyu yuzey temizleyicile siliyorum daha sonra Baska temiz suylaa ıkıncıye duruluyorum annem eziyet diyor var mı boyle yapan yoksa sıkıntı bende mı:ermm:

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence annen hakli, ya ne bu böyle herkes kafayı temizlikle bozmuş salın bir yaaaa sfsfsf
tarafından
Ama bacım bak dınle beni anlıcan yerler obur turlu kopujlu olıyor ama haksız mıyım:)
(1,165 puan) tarafından
Bugün temizlik furyası var burda. Kayınvalideler tatilde mi ya:)
tarafından
Kayınvalkde mı aman aman:)
-Reklam-
0 oy
(970 puan) tarafından
Bende çamaşır suyu ve yüzey temizleyici ile siliyorum ikinciye gerek yok yeterli bence 
tarafından
Ama durulanmıypr oyle ıste
0 oy
(590 puan) tarafından
Sende bir safiye yolunda ilerliyosun 1,2,3,4:))
tarafından
Annem en yakın arkadasım bana safiye dıypr canım balkon yıkamaktan usuttum. Gecen de olacağı buydu dıypr esım :/
(590 puan) tarafından
Bu soguktaa birak kalsin bosuna yoruyon kendini kadir ezildi programina katil bari boyle titizlik hastaligin varsa :)
tarafından
Mılletın pıslıgını twmızleyemem valla :)
0 oy
tarafından
Birazcık abartmış olabilirsin canım hem hamilesin uzak dur çamaşır suyundan falan 

Bende bi kere çamaşır suyu veya deterjanlı su ile silip ikinciye kuruluyorum 
tarafından
Artık biraz rahatla çünkü son donemler hem kayranin peşinde koştur hem iş güç hem gebelik inan insan baya yoruluyor ²
tarafından
Ah ah su kafam ben doguma gitcegım gece 4 e kadar evı temizledim de sabaha 7 de sezeryan gittim :)
tarafından
Ahahahah işte türk kadını gelirsem ev temiz olsun diye
Ben de kış temizliğini bitirdim ertesi gün öğlen kızım oldu hayırlı evkatmjs ahah
tarafından
Eve bakmaya geliyorlar sanki akıl akıl gel bize takıll:)
tarafından
Ahaha aklın bizle ne işi olur :))
0 oy
tarafından
Valla bende oyle yapmayi düşünüyorum cnki deterjanla sinlince sonradan sanki ayagimiz yapiskanmis gibi yapisiyo yere 
tarafından
Aha beni anlayan birisi cıktı sukur :)
0 oy
tarafından
Ben yerleri sadece duru su ile siliyorm küçük cocugm var herhangi bsi olmasın diye şuanda boyle. 
tarafından
O zaman da hijyen yok gibi hissediyorum canım ben
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum canım son suya sirke de kat sirkeli su ile sil
tarafından
Valla mi kız bunu da denim ahahah:)
(25,181 puan) tarafından
Dene kız valla hatta Lavanta esasını ben parfüm niyetine kullanıyorum dışarı çıkarken kulak arkalarına ve ensene sür rğsgar estikçe mis gibi korkarsın. Çalışırken okulda cocuklara bit geçmişti Lavanta esansı bitten de koruyo hep sürerdim kendime velilere de söylemiştim hemen almışlardı :D
tarafından
Anam valla sen hakketen sıhırlısın canım cok cok sagol bunu denıcem:))
(25,181 puan) tarafından
Hahaha canımsın dene bana yaz :D
tarafından
Yazarım tabı kuzum mucuks❣️❣️❣️❤️❤️
0 oy
tarafından
Canısı ben suya sadece yüzey temizleyici ve çok az sıvı sabun katıp siliyorum köpük olmuyor tertemiz oluyor ☺️ ay bayılıyorum temiz insanlara maşallah ☺️☺️
tarafından
Ay bunu da denim ama illa sokra durulucam kuzum ıkıncıye ben rahat edemiyorum :) bırak sıbel ya takıntılı oldum cıktım adımı safiye koydular
tarafından
Yok ya boşver temizlik gibisi var mı. Temizlik imanın yarısıdır. Ev pis tozlu kalacağına safiye olsun adımız boşver ☺️ bi kere çocukların temiz evde büyümesi lazım çünkü sürekli yerlere dokunuyorlar ☺️ sıvı sabun ve yüzey temizleyici koy sil güzelce ama durulama ben sadece oturma odasını üstünden kuruluyorum burası geç kuruyor çünkü yerlere basıp halıya basmasınlar diye ☺️
tarafından
Oh mis gibi oluyor her yer kuzum temızlık hem terapi en enfes bırsey:)
tarafından
Aynen öyle canım valla ben her sabah 3  4 saat evimi temizleyip sonra kahvemi alıp oturunca gerçekten terapi görmüş gibi rahatlıyorum sonra bebişle tekrar dağıtıp topluyoruz :D
0 oy
(2,718 puan) tarafından
İki kez silmm bnde n gerek canm eziyt dogru 
tarafından
Ah ıcım rahat etse fanım bende cok yoruluyorum ınan
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ben yerleri arap sabunu ve azıcık sirkeyle siliyorum viledayla değil elle siliyorum temiz oluyor senin gibi durulama yapmıyorum yapılmaz bence annen haklı
tarafından
Elle silemem canim hamıleyım vıleda da sanki kopujlu bırakıyor
(4,687 puan) tarafından
Aşkım çok koyma deterjan nasıl köpüklü kalıyor anlayamadım annen haklı hamileysen bebeginide kendini de yorma hem çamaşır suyu değil Arap sabunu kullan artık hamilesin
tarafından
Kuzum aslında kopuk yok ama bana gore var dıyım Arap sabunununda kokusunu sevmedim ama artık zorlanıyorum
(4,687 puan) tarafından
Arap sabunu kokmaz aslında ama hamilesin ondan öyle gelmiştir çamaşır suyu çok tehlikeli sadece yüzey temizleyici kullanabilirsin
tarafından
Cok az koyuyorum canım camasır suyunu
0 oy
tarafından
Sen yine iyisin ben Domestos ve yer sil koyuyorum siliyorum sinra iki defada duru su ile siliyorum ve bunu her gün yapıyorum ama ben temizlik hastasıyım yerden kıl toplarım o kadar bu bı hastalık önüne asla gecemedim:)
tarafından
Ah ah bende ayni canim her aksam cocugun mama sandalyesini yıkıyorum nasıl olcak bu ıs aklım almıyor
tarafından
Valla inan ki aynı ben gibisin kocam artık kafayimi yedin kadın yat artık otur artık demekten yoruldu takintiliyim elimde olmayan birşey yapacak bişey yok hele ki bu virüslü zamanda delirdik temizlikten
tarafından
Aynı ıste esım kızıyor temızlık gunu koydu sadece bu gunler diye o anlamadan yapıyorum demiyorum ona ev temiz dıypr kayra dagıtmadı ki diyorum evde oldukça hersey gozume batıyor
0 oy
tarafından
Durulama gerektirmeyen çocuklar içinde uygun yer temizleyicileri var canım bence onlardan al onla sil. Çamaşır suyu ne kdar durulasanda çıkmaz bebeğine hep zarar yerlerde gezer demişsin. Çocuklar yere ne düşse alır ağzına sokar eller yeri bile yalar yani onun için bnce ona da uygun temizleyiciylr sil geç. Hem çocuğun mikroba da ihtiyacı var yoksa büyüyünce zırt pırt hasta olur bırak braz kirli büyüsüm :)
tarafından
Bu iyi fikir canım cok sagol ama engel olmamıyotum
tarafından
canm o zamn bi uzmndan yardım al iyi bişey değil bu herseyn fazlası zarar

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 140 göst.
2 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mrvgul (4,820 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 579 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy