+1 oy
611 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Oyun halisi almak istiyorum da sizzler kullsndinuz mi veya hangisinu kullsnip memnun kaldinizi oneri varsa alabilirim. Tişikirleer:)

9 Cevaplar

0 oy
(30,406 puan) tarafından

Kullanmadim hic gerekli bulmadim daha dogrusu 

tarafından
Bilissel zekayi kuvvetlendryomus
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben pusetinin tutma yerine oyuncaklar takıyorum değiştiriyorum onlara bakiyor bı arkadaşım öyle yapmıştı bende almadım 
tarafından
Bnde pyle yptim  2 besigine  ama ne bilim yine de alayimmi acaba
tarafından
Ben gerek duymadım açıkçası pusetinde bakiniyor oynuyor değiştirince daha da dikkatini çekiyor zaten 4 aylik olmak üzere dahada almam oyun havuzu almayı düşünüyorum ama
tarafından
Hangisinden alacaksin peki
tarafından
Yorum olarak atayım
0 oy
(4,034 puan) tarafından
Ben piyanolu almistim markasını tam hatırlamıyorum ama fisher price almaya gerek yok bayağı pahalı onlar. Benim aldığımin piyanosu sağlam çıktı oğlum bayağı da oynadi
tarafından
Kac aydan kac aya kadar kullndn
(4,034 puan) tarafından
3 aydan başladı 7 ay kadar kullandım sonra halıyı kaldırdım piyanoyla oynamaya devam etti bazen piyanoyu kaldırıp unutturuyorum iki hafta sonra tekrar çıkarıyorum güzel oynuyor 1 yasinda
tarafından
Aa ccok guzel
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Piyanolu olanı kullanıyorum 2 aydan beri güzel oynuyor onunla ayağını falan vuruyor tuşlara ses çıkınca mutlu oluyor 
tarafından
Ha ondan mi bnde iki besigine ayicik cingirak falan  asmistim  ara sira  onlara ben vuruyom  oda izlio
(3,818 puan) tarafından
https://www.instagram.com/p/B-jTbWIHSHR/?igshid=96bxmlaqmwg9 buradaki oyunları oyna daha iyi canım ben şimdi olsa almazdım halıyı
(3,818 puan) tarafından
İzler tam oynamalık zamana geldi böyle renkli şeyler as onlara uzanmaya çalışsın
tarafından
Aa cok tesekkurler:)
(3,818 puan) tarafından
Rica ederim ben oradaki oyunlar için malzeme aldım bir kaçtane gelsin oynayacam kızımla bu sayfada çok güzel oyunlar var ayına göre
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Seninki oyun halısı çağını geçti kız ver eline bşyler oynasın artık :D 
tarafından
Ciddi misin :(
(25,181 puan) tarafından
4 aylık değil mi artık tutmaya başlamıştır herşeyi koy yüz üstü önüne oyuncakları kartları varsa kartlarını ver alsın oynasın oyun halısında yattıgı yerden tutacağına böyle daha iyi
tarafından
Evet yarin 4 e girio.Aa kart mi alim o zaman  , gerci hemen aglio Karin ustu
(25,181 puan) tarafından
Kart al kız zeka kartları e bebekte ucuz bak
0 oy
tarafından

image

bundan almayı düşünüyorum canım zaten bı kaç aya oturacak hem içinde oynar iş falan yaparken 
tarafından
Bana bu daha kullanışlı geldi zaten şimdi zeka kartlari falan var yüzüstü yatırıp onları diziyorum baya ilgisini çekiyor hemen hemen aynı galiba bebeklerimiz sende öyle yapabilirsin
tarafından
Yarin 4 e girio
tarafından
Bizde 106 günlüğüz teyzesi
tarafından
Biz 16 gun daha buuuguz:)
tarafından
Maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin acısını ağrısını göstermesin inşallah
0 oy
(28,647 puan) tarafından
Kullandım e bebekten almiştik 3 4 aydan sonra pek dikkatlerini cekmiyo kuzum tabi müźikli olanlari var onlardan alirsan bilemem bebeğin kaç aylik ?
tarafından
Yarin 4 e girio
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Ben kızım 3 aylıkken piyanolu almıştım. Ama dönmeye başlayınca durmuyordu belli bir zaman sonra ilgisini çekmedi. Ama piyanosu saglamdı şuan 9 aylık piyanosuyla oynuyor ben 150 tl ye almistim pişman oldum keske almasaydim sadece pilastik baska bir sey değil halısı bile kağıt gibi. Bence alıpta paranı hebâ etme derim. Tabi ki karar senin. Zaten oturmaya falan başlayınca yatmıyor:D

tarafından
Bilmiom ki ne zaman otururu
(2,263 puan) tarafından
Şuan kaç aylık canım ?
tarafından
Yarin 4 e gidecek insallah
(2,263 puan) tarafından
En fazla 1-2 ay kullanır istersen al hevesini giderirsin canım. Sağlıcakla büyüt bebişini
0 oy
(310 puan) tarafından
Bana hediye geldi tiny love memnunum sürekli koyunca ilgisini kaybediyor bende 2 güne bir kpyuyorum
tarafından
O 2 bin turk lirasi dimi
(310 puan) tarafından
Yok ya ben de bakmıştım da o sadece amazonda dolar üzerinden geldiği için tl ye vurunca öyle görünüyor yoksa başka sitelerde 300 falan
tarafından
Kiz Turkey Turkey icin hepsiburada dan bktim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,051 soru

24,395,409 cevap

349,711 kullanıcı

...