0 oy
441 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,173 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

image

♡♡♡Sevgilerle♡♡♡ Allah'a  emanet olun 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
 وَمَٓا اَرْسَلْنَا مِنْ رَسُولٍ اِلَّا لِيُطَاعَ بِاِذْنِ اللّٰهِۜ وَلَوْ اَنَّهُمْ اِذْ ظَلَمُٓوا اَنْفُسَهُمْ جَٓاؤُ۫كَ فَاسْتَغْفَرُوا اللّٰهَ وَاسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُوا اللّٰهَ تَوَّابًا رَح۪يمًا

Resûl yollamamızın tek gayesi, Allah’ın izniyle ona itaat edilsin diyedir. Şayet onlar (günah işleyip) kendilerine zulmettiklerinde sana gelseler ve Allah’tan bağışlanma dileselerdi, Resûl de onlar için (Allah’tan) bağışlanmalarını dileseydi, şüphesiz ki Allah’ı (tevbeye muvaffak kılan ve tevbeleri çokça kabul eden) Tevvâb, (kullarına karşı merhametli) Rahîm olarak bulacaklardı.

(4/Nîsa, 64)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yaaa ❣️❣️

İyi Geceler bebeğim 
(4,173 puan) tarafından
Sanada canim benim
+1 oy
(3,135 puan) tarafından

Sende Allah a emaner ol. Çok güzeldi<3

Her sure ve dualar çok güzel ama nisa suresi ayrı hoşuma gidiyor

+1 oy
tarafından

Yaşamaya değecek bir şeyler var bu hayatta.

Teşekkürler <3

+1 oy
(5,482 puan) tarafından
Çok güzel bir post, Allah'a emanet
0 oy
tarafından
(4/Nîsa, 60)

Sana indirilene (Kur’ân) ve senden önce indirilen (Kitaplara) iman ettiğini zannedenleri görmedin mi? İnkâr etmekle emrolundukları hâlde tağuta muhakeme olmak istiyorlar. Şeytan onları (hakka geri dönüşü zor) uzak bir saptırmayla saptırmak ister.

(Allah’ın (cc) şeriatını bir kenara bırakıp; beşerî kanunlara, örf ve âdetlere, töre ve yöresel inançlara, ezcümle İslam şeriatına göre sorunları çözmeyen bir merciye başvuranlar, inandıklarını söyleseler de onların imanı gerçek olmayıp zandan ibarettir)
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Allah razı olsun <3

0 oy
tarafından
Allaha emanet olun 
0 oy
(3,757 puan) tarafından
Hayırlı geceler balım ❤️

Nasılsın canım
(3,757 puan) tarafından
Elhamdülillah öle çok büyük bir derdim yok ama birden fazla sıkıntı derdim var hepsi bı araya gelince büyüyor biraz
(4,173 puan) tarafından
Rabbim gönlünü ferahlatsın♡♡ herkesin kimseye söyliyemedi bi derdi sıkıntısı vardir canim
Hep bi imtihandayiz canim buda gelir gecer inşaAllah
(3,757 puan) tarafından
Bir tanesini diyim cnm 3ayi buldu daha evime gitmedim canım ailemdym
(4,173 puan) tarafından
Eşinlemi sıkıntı yaşıyon ..  kim mutlu kimin hic problemi yok kimin kaynana görümcesi eltisi biseyler atip tutmuyo ..eşiyle herkes bi gösterişte iyiyiz diye .. tamam tabiki iyi olanlar var ama herkes tartişiyo.inan bana kimse kendini gösterdigi gibi deyil
(3,757 puan) tarafından
Ne güzel herşeyin olumlu yönünden bakiorsun benim gibi maşallah sana cancağızım ❤️
Kızımın durumundan dolayı özellikle okdr mecburiyetdn kldm cnm

İlgili sorular

+5 oy
6 cevap 234 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nur_Ay (1,444 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 155 göst.
0 oy
12 cevap 347 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,386 göst.