0 oy
1,265 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kendi hesabmdan yazmadım belki akraba falan olur diye

Kızlar nasıl başlycm bilmiyorum eşimle 8 sene çıktık 2019 yılında evlendik şimdi 6 aylık bebeğim var herşey yolundaydı ama eşim çok tuhaf aşırı sinirli arabayla bi yere giderken bile 50 arabaya küfür ede ede gidiyo sürekli sinirleniyor yaptğm herşeyi eleştiriyo ev işi olarak küfür ediyo ama iyiyken aşırı iyi canını verir çift karakterli gibi sanki geçen gezmeye gttmk için hazrlandk bebeği aldm kapıya çıktm be ek arabası içerde çanta falan apartmanda bağırıyo her boku bana bırakysn asansöre. Bindik yumruk atıyo asansöre düğmesine bu bir örnek eve geliyo annesiyle arabalarıyla görüntülü konuşuyo ben çay yemek bebekle ilgilenyrm sonra zatn uyuyorz iyi giden. Bişey de mutlaka sinirlenip burnumdan getiriyo en son bu asansör olayında artk doldum boşanmak istym dedm saydm ağzıma geleni annesini aramş annesi annemi kadınlar perişan yapmayın etmeyin diyo kendi annesi çok iyi. Alttan al o sinirli ama düzelince sana canını verir diyo doğru ama nereye kadar. Bebeğim anlamıyo şmdi ama anlayınca da etkilenecek annesi sürekli hakaret görüyo neyse eve geldi tartıştık senin için ben çok şeyden vazgeçtim dedi neyden dedm sevdiğim başkası vardı ben seni hiç sevmedim sen sevgiliyken ağlayıp zırlıydn o yüzden ayrılmadm merhamet ettm dedi bende film koptu boşancm dedm gitcm tm git dedi hazrladm bebeğimi aldm sizi havaalanına götürcem dedi bndik arabaya tur atıyo bi yandan gülüyo dalga geçiyo geri eve getrdi babana herşeyi anlat 8 sene Çıktığımzı ne. Bloklar yediğini anlat öyle boşan diyo babamda kalp var zaten ne yapcm şaştm kaldım çift karakterli asla normal değil kumandayı dizimde kırdı fırlattı ne yapcm akıl verin ya seviyodm onu çok ama bitti içimde herşey gidersen çocuğu. Vermem diyo bi kaç dk sonra al onuda aiktr git diyo ne yapaym nee :( annemden babamdan korkuyrm küçük yerde yaşıyorlar boşananan laf söz ederler ama dayanym artık  bebeğim ağlıyo diye bi ara öl falan dedi ağlamasına tahammülü yok ama notrmal zamanda çok seviyo ölüyo ona o sevdiğim başka kız vardı konusunda emn değilm belki beni sinir etmek için dedi 

25 Cevaplar

0 oy
(618 puan) tarafından
Allah yardım etsin insallah canım 
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından

Silahlı adam silahının olmayan  diğer adamı hergun tehdit edermiş silahını kimi zaman belinde kimi zaman kafasına tutarak seni öldürürüm dermiş bir gün diğer adam silah çeker ve ayağına sıkar silahi olan kisi çok şaşırır ve korkar nasil oldu bu der içinden ama belli etmez ve dostluk başlar 

Bu evliligi kurtara bilirsin
0 oy
(7,136 puan) tarafından
Yaa aynı benim eşim yemin ederim birebir aynısı yaa sanki kendim yazmıs gibi hissettim. Bizim eşlerimiz sinir hastası sinirlerine hakim olamıyorlar aynı şekilde benim eşimde hersey normalken cok iyidir Melek gibidir ama sinrilendigi zaman kendini kaybeder. Ben Bi kez, psikologa gitmeye ikna, ettim Bi faydasını görmedik Bi daha gönderemedim eşimi gitmedi ama sende Bi dene belki senin elinde işe yarar en başta psikologa gidin sonra gerek görürse psikiyatriye yönlendiriyor apacık sinir hastası bunlar Allah onlara, akıl fikir bize de sabır versin inşallah 
0 oy
(95 puan) tarafından
Canım ikna et psikolojik destek alsın . Zarar veriyorsun bana da bebeğe de bizim için bir psikologa görün kendini dusunmuyorsan bile bizim için yap bunu da ısrarcı ol ama sıkmadan . Belli ki Özunde iyi biri .. duzelmezse de tehlikeli gibi duruyor malesef..tabi sen daha iyi biliyorsun ciddi anlamda zarar verip vermeyecegini bagirmalar disinda

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,377 soru

24,110,288 cevap

332,933 kullanıcı

...