0 oy
982 göst.
Diğer kategorisinde (1,111 puan) tarafından
Esimle kavga ettik takintili biridir hersey gözüne takilir kadin gibi bütün ev islerine karisir annemler camasir kuutma makinasi aldilar bize yok oraya olmazmis yok gözü takilirmis falan filan evde camasir kurutcak yer yok diyorum dinlemiyor nryse kavga büyüdü ağzımıza geleni saydik mesaj atmış eve gelmem uygun olmaz orasi ailenin evi diye biz annemlerin bana verdigi evde oturuyoruzda isin kötüsü annemle kardesimde bizde suan bebeklerime bakiyorlar ona yalvarmami bekliyor ne yapmaliyim cok büyüdü olay

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ay senin eşine gıcık olmaya başladım gelmesin ne hali varsa görsün ya 

(1,111 puan) tarafından
Hic sorma normalde boyle degildi bu sene kafayi yedi galiba
tarafından
Ya zaten çocukların derdine düşmüşsün destek olacağına neler yapıyor bence eziliyor ailenin yardımları karşısında ondan böyle yapıyor
(1,111 puan) tarafından
Tabi onu farkımdayım kendininki hic gelmiyolar bile yardim falan zaten yok ama böylede kompleksli olunmazki neguzel yardim ediyolar tadini cikarsana sa.lak
tarafından
Erkekler gururuna dokunuyor işte yazık aslında
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anrnlerde de mi onla kavga etti
(1,111 puan) tarafından
Yok onlarla bisey yok benimle kavga etti sadece
0 oy
(28,653 puan) tarafından
:D üfff trip atiyo gel de alttan al belliki senin gel demeni bekliyor :)
(1,111 puan) tarafından
Gel desem iyice havaya gircek busefer asla hatasini kabul etmeyecek mesainin bitmesine 1 saat var zaten
(28,653 puan) tarafından
Hımm o zaman sen bilirsin de girmesin havaya sonra iyce şimarir boşver kendi bilir
0 oy
tarafından
Sal gelmezse gelmesin bırak yalvarma sen bilirsin de geç. İşi ne ona göre mesaiye kalmış  falan de annelere de
(1,111 puan) tarafından
Gece gelmeyecek ozman nr yapcam inanmaz bizimkiler tartıştığımızi biliyolar burda kalmiyo olsalar hic sallamam nerde kalirsa kalsin derim
tarafından
Uydur bi yalan bacım annenlere söylem gelmicem dediğini üzülürler onlardan dolayı olduğunu sanarlar
0 oy
tarafından

Markete diye cik evden ara konus guzelce gelir neden gelmesin özür dile esin o senin guzellikle hallet 

(1,111 puan) tarafından
Ben haksiz olsam hemen özür dilerim zaten ama degilim bide ailem bize hediye almak istedi nedemek oraya olmaz bu olmaz diyip aldirmamak
tarafından
Kiz bisey olmaz ya o kadar buyuk bir sorun degil hayat kısa oyle ufak  seylerle hayatini zehir etme sıkma canını
(1,111 puan) tarafından
Haklisin canim bende oyle dusunuyorum ama gelmiyor
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Benimkide her halta karisir bende al eline kendin yap diyorum valla bıktım ev isine karışan erkek kadar itici birsey yok
(1,111 puan) tarafından
Aynen oyle canim valla bezdim artik
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Biraz kafasını dinlesin hiç tartışma bence
(1,111 puan) tarafından
Evde annemler var yoksa gekmesse gelmesin dert degil
0 oy
tarafından
Ay benim kocada herseye karışıo soruyo Vala bebeğe ilaç vercem yok verme. Bebek kakasını yapar nasıl bezi iyi dolmuş mu kahvaltısını iyi Yedi mi üf üf Vala bunalıom dahabisürü şeyy
(1,111 puan) tarafından
Ya hepsini böyle bizemi denk geliyor valla cildircam bide triplere giriyor
tarafından
Benimkide trip kolik sanki ben erkeğim hemen küser trip atar hiç çekilmiyor sanki ortada bişey var. Allah sanada sabır versin adamın nazlısı çekilmiyo
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Yüz verme. Senin naz yapman gerekirken o yapıyor. Kocan da olsa sen kaç o kovalasın...
(1,111 puan) tarafından
Dogru söylüyosun
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Çağır güzelce olay büyümesin boşver
(1,111 puan) tarafından
Cagirdim ama gelmeyecekmis
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Rezil olmak istemiyorsan mecbur yalvaracaksın şimdi annen de diyecek niye gelmedi falan. Sen yüzüne vurduysan annemlerin evi diye o yüzden gelmiyordur alttan al annenler gidene kadar sonra haddini bildirirsin
(1,111 puan) tarafından
Yok valla bisey demedim
(5,397 puan) tarafından
Cıkmış mi işten
0 oy
(590 puan) tarafından
Burhan altintop gibi yap amannn cokta tirtt :))

Yuz verme birag gelecegi yer yine kurkcu dukkani
(5,397 puan) tarafından
Cıktı mi işten mecbur gelecek tabi :)))
(1,111 puan) tarafından
Cikti 1 bucuk saat oldu yarim saat yol vardi bide yemek yiyosa 8e kadar falan yeri var sonrasinda ne yapar bilmiyorum mesaj atmis pazars gittin mi diye sen evi terk ediyosun sanane benim pazarimdan
(5,397 puan) tarafından
Öyle dediyse gelecek:))
0 oy
tarafından
Sürünsün dışarda 
0 oy
(33 puan) tarafından
 Cehenneme kadar yolun var deseydin )) takma dönüp dolaşacagi yer senin yanın yine nede olsa)
(1,111 puan) tarafından
Yani öylede artik nezman gelirse o gelene kadar
 Annemler anlayacak
0 oy
(79 puan) tarafından
Bunun gibi tipler     hanımlarının  aileleri birşey yaptımı ağir geliyo  nankör cünku   lohusalık sendtomu hunlar yaşiyo bide biz bunları poh poh edecez  ikiz bebeklerin var nekadar zor büyütmesi kaçmıs  birak kaçsin hic taviz verme  gerejdiz tavır benim eşimde beni sinir etmişti benimde evimi ailem hediye verdi bize simdi senin evin tabi   gibi konusmalar yapiyo  he he diyom benim evimdi alaydin o zaman ev  diyorum    umursama elinde sonunda gelecek  ararsada seni çocuklar ağliyo senin yüzünden sütüm azaldı de herseyide aldir ben neler yaptim oďü bokuna karısti :)))
(1,111 puan) tarafından
Suan ailem bizde olmasa neler yapcamda
(79 puan) tarafından
Valla benimki evdeydi   o ailemi düsünmememis yapacağini yapmis ben niye düsüneyim evet gözlerinden düstü ama  napiyim kendi yapti simdi ben onun ailesiyle gorusmuyom oda benim      ben cocuklarima bakarim ama bi es olarak dört dörtlük evlatlarina desen cok iyi bi baba bana  sevgisi çok iyi ne istesem sninda yapar o yüzden   bazi seylerdede  susmak iyi sen altta kalma   bi sekilde anlasin hatasini
0 oy
tarafından
Bence evi senin ailen aldı diye sen laf etmişsin oda erkeklik gururu yapıyo kendini yetersiz hissediyor. Bu evi ailem vermiş olabilir ama ikimizin evi söyle. 
tarafından
Hiç kafaya takma sonuçta annen yani yedi yabancı değil en azından gidip senin arkandan kimseye konuşmaz anlatmaz. Ama eşine yine mesaj at beni mahçup etme anneme karşı küsmek istersen yine küs ama onlar misafir ayıp olmasın söyle belki insafa gelir
(1,111 puan) tarafından
Aynrn oyle yazdim suan ama sanmiyorum anlasin
tarafından
Gelmedi mi hala canım
(1,111 puan) tarafından
Geldi canim tam 12de kapinin onindeymis zaten arabada gitmis durumcuye yemek yemis fisini gordum cebinde 10da cikmis sonra biyerde cay icmis mesaj atti bidaha senn yannda olcam dersen gelirim diye tamm yazdim telefonu bırakmadan kapi çaldi cok tuhaf biri gerçekten
tarafından
İşte senden adım bekliyor dmeek ki canm senin tarafından haklı görülmek istiyo anlaşılan biraz öyle yap sende bazı konularda numaradan da olsa kocana hak ver evet senin dediğin doğru falan söyle
0 oy
tarafından
Kimse de dememiş ki o senin eşindir bu seferlik alttan al belki ailenin alması zoruna gitmiştir kendini eksik görüyordur dememiş direk alma eve bırak gitsin demişler ne kadar kolay oldu karı kocanın kavgasına bırak demek... Kocanla güzelce konuş havaya girmez aksine yumuşar eve gelmese olay çığırından çıksa daha mı güzel olur büyüklük sende kalsın evlilik bu kavga da okur küslük de olacak önemli olan bunu tatlılıkla kapatabilmek...seni yorumlarında tanıyorum tatlı dilli bir kadınsın bence mantıksız yorumlarla iş yapma huzurunuz iyice kaçmasın 
(1,111 puan) tarafından
Bende istiyorum hersey düzelsin ama artik yoruldum hatasini anlasin istiyorum yada konussun bu zoruma gitti desin asla konusmuyor
0 oy
tarafından

Canım bence birbirinizin gönlünü alın öyle büyük bir sorun yok ortada anlattığına göre belki tartışma sırasında dediğin bişeye kırıldı o yüzden en iyisi gönlünü al gelsin bi kaç kez yazdım yine yazayım birkere bir söze denk geldim gerçekten çok doğru. Eşler arasında çıkan kavgada kimin haklı çıktığı değil mutlu çıkmak önemli diye. Hani kötü birşey kullansa yada vursa haklısın dicem ama ortada bi sorun yok birde alışmasın öyle eve gelmemezlik yapmaya bence ara gönlünü al ☺️ 

Baktın alttan alıp özür diledin fln illa gelmicem derse Dilberaydan gelmezsen gelme şarkısını gönder :D 

(1,111 puan) tarafından
En iyisi gelmezsen gelme demek aslinda:)

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,293 göst.
5 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Asflvr64l379 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 760 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 970 göst.
21 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serifediebiri (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 590 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,175 soru

24,397,408 cevap

349,854 kullanıcı

...